Görüş Bildir
Haberler
21 Yıllık Eşinden Boşanınca Gerçeği Öğrendi: Eski Eşinden '3 Çocuk da Senden Değil' İtirafı Geldi

etiket 21 Yıllık Eşinden Boşanınca Gerçeği Öğrendi: Eski Eşinden '3 Çocuk da Senden Değil' İtirafı Geldi

ozcanmine
17.12.2018 - 15:10

Necdet Ç., 21 yıllık eşinin kendisini terk etmesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. 3 çocuğunun velayetini almak isteyen adam çocuklarının kendisinden olmadığını öğrendi. Necdet Ç., boşandığı eşine bu gerekçeyle 510 bin TL'lik tazminat davası açtı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Çocuklar senden değil ki"

"Çocuklar senden değil ki"

Kağıthane'de yaşayan ve postacılık yapan Necdet Ç., 21 yıl önce İlkay Y. ile evlendi. 21 yıllık evlilik hayatları boyunca 20, 11 ve 10 yaşında 3 çocukları olan çiftten İlkay Y., ilk olarak evi terk etti. Eşini dönmeye razı edemeyen Necdet Ç., boşanma davası açtı. 

İlkay Y., çocuklarının velayetini almak isteyen Necdet Ç.'ye “Neden çocukların velayetini istedin? Çocuklar senden değil ki” dedi. İlk başlarda çocuklarının velayetini vermek istemeyerek bunu dediğini düşünen Necdet Ç., DNA testi yaptırmak istedi.

Çocukların velayeti anneye verildi

Çocukların velayeti anneye verildi

Boşanma davası sonuçlanan çiftin, 10 ve 11 yaşlarındaki çocuklarının velayeti anne İlkay Y.'ye verildi. Ayrıca mahkeme, Necdet Ç.'nin 600 bin TL nafaka ödemesi gerektiğini hükmetti.

Adli Tıp Kurumu raporuna göre çocukların hiçbiri Necdet Ç.'den değildi.

Adli Tıp Kurumu raporuna göre çocukların hiçbiri Necdet Ç.'den değildi.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın özel haberine göre, boşandığı eşinin sözleri üzerine soy bağı reddi davası açan Necdet Ç., DNA tespiti istedi. Buna göre üç çocuk ve Necdet Ç., Adli Tıp Kurumu'na DNA örneği verdi ve sonuçlanan raporlara göre çocukların hiçbiri Necdet Ç.'den değildi. 

Necdet Ç., avukatı aracılığıyla eski eşine 10 bin TL maddi, 500 bin TL de manevi tazminat davası açtı.

"21 yıl boyunca hiç açık vermedi"

"21 yıl boyunca hiç açık vermedi"

Boşandığı eşinin 21 boyunca hiç açık vermediğini belirten Necdet Ç., “İlk davayı ben açtım. Davayı geri çektirdiler. Bu defa o dava açtı. Geçen yıl ocak ayında boşandık. Boşanma süreci devam ederken Sadık B. ile yaşamaya başladı. Çocuklarımı istiyordum. DNA testiyle çocukların benden olmadığını öğrendim. Çocukların biyolojik babalarının kim olduğunu da bilmiyorum. Evimin tapusu da onun üzerineydi. Tapumu geri versin. Elin çocuğunu ne yapayım ben? Çocukların şu an hangi soyadı taşıdıklarını da bilmiyorum. O kadın Allah’ından bulsun' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
202
100
33
15
10
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
alper arslan

kadın adama nafaka ödemesi lazımken bi de adam nafaka ödüyor. Adalet mi bu şimdi. Ha adam öküz o da ayrı mevzu ne demek elalemin çocuğu mal? doğduğunu elini ... Devamını Gör

Geology

Sorsan kadın erkek eşit adaletini si... dünya adamın hayatı bitti

ALASKAR

Olaya bak, çocuklar elinde büyümüş bunca yıl evladım diye sevmiş spermin başkasından olduğu ortaya çıkınca ne yapayım ben elalemin çocuğunu ! Resmen nafaka v... Devamını Gör

sae

Sen böyle bir ihanete uğradıktan sonra nafaka ödemeyi kabul ediyorsan fikrine saygı duyuyorum!

doask

nafaka olayı çok saçma adam neden kadına veriyor lan ama şey de var çocuklar senelerce onunla yaşamış ona baba demişler adamsa elalemin çocuğu diyerek onlar... Devamını Gör