Görüş Bildir
Haberler
LGS
2022 Şubat Ayı LGS Sorular Yayınlandı! 8500 Soruluk ÖDSGM Yardımcı Kaynak Paketi

2022 Şubat Ayı LGS Sorular Yayınlandı! 8500 Soruluk ÖDSGM Yardımcı Kaynak Paketi

CansinA
07.02.2022 - 16:06

8. sınıfa giden son sınıf ortaokul öğrencileri LGS için hazırlanırken örnek sorulardan faydalanıyor. MEB tarafından hazırlanıp yayınlanan LGS ÖDSGM 8500 soruluk yardımcı kaynak paketi de lise sınavına hazırlanan öğrencilerin en çok talep gösterdiği kaynaklar arasında yer alıyor. Öğrencilerin heyecanla beklediği LGS ÖDSGM 8500 soruluk yardımcı kaynak paketinin yayınlanmasıyla birlikte öğrenciler ve öğretmenler sorulara nasıl erişeceğini araştırmaya başladı. İşte ÖDSGM 8500 soruluk yardımcı kaynak paketi ve detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı için hazırlanan öğrenciler yayınlanacak örnek soruları büyük bir heyecanla bekliyorlardı. MEB ÖDSGM LGS 8500 soruluk yardımcı kaynak paketinin yayınlanması ile birlikte öğrenci ve öğretmenler örnek sorulara nereden erişeceğini araştırmaya başladı. İşte 8500 soruluk yardımcı kaynak paketi haberimizde...

Sorulara Erişmek İsteyen Öğrenci ve Öğretmenler İçin;

Sorulara Erişmek İsteyen Öğrenci ve Öğretmenler İçin;

Bugün yayımlanan beşinci yardımcı kaynak destek paketinde 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan öğrenciler için 8.500 soru yer alıyor. Bu kaynaklar ile öğrencilerin derste işleyecekleri konuları pekiştirmeleri, uzaktan eğitimde oluşan öğrenme kayıplarının telafi edilmesi ve öğrenme süreçlerine katkı sağlanması amaçlanıyor. Temel eğitim kademesinde 2. sınıftan 7. sınıfa kadar olan öğrencilere yönelik hazırlanan İngilizce etkinlik kitapları, çalışma yaprakları, çalışma soruları ve çalışma fasiküllerinde 900 soru yer aldı.

8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan LGS kapsamında 'Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav'a yönelik hazırlıklarına destek sağlamak amacıyla yayımlanan şubat ayı örnek soru kitapçığı da öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunuldu.

LGS SAYISAL ÖRNEK SORULAR İÇİN TIKLAYIN.

LGS SÖZEL ÖRNEK SORULAR İÇİN TIKLAYIN.

YKS İçin 1000 Soru

YKS İçin 1000 Soru

Yardımcı kaynak destek paketinde ortaöğretim kademesindeki öğrenciler için hazırlanan tekrar testlerinin 9.su da yer alıyor. İkinci dönem ünite konuları ve kazanımlarını kapsayan 9. tekrar testlerinde 750 soru bulunuyor.

12. sınıf öğrencileri için Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na yönelik hazırlanan kaynak setindeki 3 TYT, 3 AYT ve 1 YDT kitapçığında ise 1000 soru bulunuyor. Ayrıca 4.700 sorudan oluşan çalışma ve etkinlik kitapları da ortaöğretim öğrencilerinin erişimine açıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın