Görüş Bildir
Haberler
2022 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kura Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

2022 Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Kura Sonuçları Nasıl Sorgulanır?

Ömer ÖNDER
07.04.2022 - 13:25

Sağlık Bakanlığı personel alımı için yapılan kura çekimi ikinci gününde devam ediyor. Bakan Fahrettin Koca'nın açıkladığı Sağlık Bakanlığı temizlik ve güvenlik görevlisi, şoför, klinik destek elemanı ve bakım onarım hizmetleri alanlarında 10 bin personel alımı için sonlara gelindi. Dün başlayan kura çekimleri ardından kura sonuçları yakından takip edilmeye başlandı. Canlı yayın ile duyurulan Sağlık Bakanlığı kura sonuçları mesleklere ve illere göre sırayla gerçekleştiriliyor. Peki Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2022 yılı Sağlık Bakanlığı personel alımı kura sonuçları için binlerce kişi bakanlığın canlı yayınlarını yakından takip ediyor. İl ve meslek alanlarına göre sırayla açıklanan sonuçlar yeni günde farklı iller için çekiliyor. Sağlık Bakanlığı personel alımı sonuçları nihai liste ile isimler toplu bir şekilde duyurulacak. Peki, 2022 Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Kura Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımı için kura çekimi canlı yayınında noterle birlikte devam ediyor. Dün çekilen kura sonrasında açıklanan isimler ve sonuçları için İŞKUR ve iscisonuc.saglik.gov.tr adreslerinden ulaşılabilir. Bugünün illeri için kura çekimi 7 Nisan 2022 (bugün) saat 09.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek ve Sağlık Bakanlığı youtube hesabında yayınlanıyor.

6 Nisan Kura Çekilen İller

6 Nisan Kura Çekilen İller

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir.

7 Nisan Kura Çekilen İller

7 Nisan Kura Çekilen İller

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın