Görüş Bildir
Haberler
2022’nin İlk 3 Ayında Bilim ve Teknoloji Dünyasında Hayata Geçirilmiş 12 Önemli Buluş ve Cihaz

etiket 2022’nin İlk 3 Ayında Bilim ve Teknoloji Dünyasında Hayata Geçirilmiş 12 Önemli Buluş ve Cihaz

Begüm
06.04.2022 - 14:00

2022 bereketi, teknolojisi ve bilimi ile geldi! 2022'nin ilk 3 ayında hayatımızı etkileyecek bilim ve teknoloji alanında pek çok şey bulundu, icat edildi. Bunlar neymiş kısaca bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Oura Yüzük

1. Oura Yüzük

Sağlık ve tıbbi istatistikleri izleyen bu yüzük aynı zamanda uyku takip cihazı olarak da kullanılabiliyor. Yüzük ile sağlığınızı yakından takip edebilir ve iyileşme sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

2. Masonite M-Pwr Akıllı Kapı

2. Masonite M-Pwr Akıllı Kapı

Görüntülü kapı zili, ışıklandırma ve akıllı kilit içeren akıllı kapıda ekstra olarak hareket sensörü de var. Yani aslında mükemmel bir güvenlik sunuyor!

3. Televizyon kamerası

3. Televizyon kamerası

Evet birkaç televizyon kamerası vardı fakat Sony Bravia TV kamerası odada bulunduğunuz konuma göre sesi ayarlamanıza, odadan çıktığınızda güç tasarrufu yapmak için televizyonun kapanmasına ve tabii ki çok daha net ve kaliteli bir şekilde görüntüyü kullanmanıza olanak sağlıyor.

4. Mayth Güneş Enerjili Hoparlör

4. Mayth Güneş Enerjili Hoparlör

Asla prize takmanıza veya pilini değiştirmenize gerek kalmayan hoparlör tamamen güneş enerjisi ile çalışıyor. Doğal ışık çalışması için yeterli!

5. Withings Vücut Taraması

5. Withings Vücut Taraması

Akıllı tartılardan çok daha üst seviyede olan Vücut Taraması ile vücut kompozisyonunuzu ve genel kondisyonunuzu ölçebiliyorsunuz. Gövdenizdeki yağ kütlesinden kas oranlarına kadar ölçümleme sağlayabileceğiniz cihaz bölgesel olarak da kullanılabildiği için çok daha doğru sonuçlar veriyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sengled Akıllı Lamba

6. Sengled Akıllı Lamba

Siz uyurken nabzınızı ölçebilen Sengled Akıllı Lamba ile uykunuzu, kalp atış hızınızı ve hareketinizi izleyerek ölçümlendiriyor. Sunduğu çıktılar ile daha sağlıklı bir yaşam için önerilerde bulunuyor.

7. BMW’s iX Flow Renk Değiştiren Araba

7. BMW’s iX Flow Renk Değiştiren Araba

Kindle e-okuyucu ile aynı özelliği taşıyan teknolojiyi araba kaplamasına entegre eden marka kullanıcının tek düğmeye basarak arabanın rengini değiştirmesini sağlıyor.  Sarılı kabukta bulunan elektronik mürekkep ile rengin siyah, beyaz veya daha açık tonlarda olmasını sağlayabiliyor.

8. Oppo Air Glass

8. Oppo Air Glass

Hava gözlüğü olarak da çevrilebilen bu teknolojide kullanıcı başka bir ekrana dönmesine gerek kalmadan istediği bilgilere erişebiliyor. Kendi başına takılabilen veya mıknatıs ile gözlüğe entegre edilebilen bu teknoloji canlı ve keskin görüntüler sunmak için görüş kalitesini de yükseltiyor. Aynı zamanda hava durumu gibi pek çok bilgiye de erişebilirsiniz.

9. Hunt Akıllı Işık

9. Hunt Akıllı Işık

Hem ışık, hem çakmak hem de küçük boy levye olabilen bu tasarım doğadakiler için mükemmel bir icat olarak karşımıza çıkıyor. Kompakt boyu ile pek çok işlevi barındıran bu ürün gerçekten kolay ve kullanışlı.

10. Gamma Ceket

10. Gamma Ceket

Hem elmas kadar sert hem de esnek olan bu cekette bulunan grafen ihtiyacınız olan ısıyı sağlar. Her hava koşuluna uygun hazırlanmış bu ceket ince ve hafif olsa da soğuk havalarda bile ısıyı eşit şekilde dağıtır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Muzen CyberShell Hoparlör

11. Muzen CyberShell Hoparlör

Siber çağ ses yeniliği olan CyberShell Hoparlör sanal gerçeklik için özel donanımlara sahiptir. Bas, hoparlör sistemi ve stereo ile benzersiz bir deneyim sunar. Aynı zamanda gerçekçi ses efektlerini canlı şekilde duymayı sağlıyor.

12. Kablosuz Giyilebilir Fare

12. Kablosuz Giyilebilir Fare

Parmak faresi olarak bilinen bu teknoloji telefon, bilgisayar ve diğer akıllı cihazlarda kullanılabiliyor. Hareketleri hızlıca algılayan parmak faresi uzaktan kumanda olarak da kullanılabiliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
7
6
6
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın