Görüş Bildir
Haberler
2022 MSÜ Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak? MSÜ 2022 Tercihleri Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

2022 MSÜ Sonuçları Hangi Tarihte Açıklanacak? MSÜ 2022 Tercihleri Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

GNS
27.03.2022 - 19:40

Dün Türkiye genelinde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi sınavına katılan adaylar sınavdan sonra sonuçların açıklanacağı tarih hakkında araştırma yapmaya başladı. Geçtiğimiz yılların taban ve baraj puanlarına bakan adaylar kendi puanlarına göre tercih edecekleri yerleri merak ediyor. Peki 2022 Milli Savunma Üniversitesi sınavı ne zaman açıklanacak? MSÜ 2022 tercihleri nasıl yapılır? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim görmek isteyen binlerce adayın dün katılımları ile gerçeklesşen 2022 yılı MSÜ sınavı sonrasında adaylar internette cevap anahtarını araştırmaya başladı. Kendi tahminlerine göre puanlarını hesaplayan adaylar sonuçların açıklanacağı tarihi beklemeye başladı. Aldıkları puanlar doğrultusunda tercih yapacak olan adaylar, kadın ve erkek adaylarda farklı olan taban paunlara göre başvuruda bulunabilecek. Peki MSÜ 2022 ne zaman açıklanacak?

MSÜ Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MSÜ sınavı bugün tamamlandı. ÖSYM tarafından yayınlanan sınav takvimine göre MSÜ sınavı sonuçları 14 Nisan 2022'de adayların erişimine açılacak. Adaylar TC Kimlik NO ve ÖSYM şifreleri ile 'ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi' adresinden sonuçlarına erişebilecek.

MSÜ Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

MSÜ Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

MSÜ tarafından tercih zamanına dair herhangi bir açıklama bulunmuyor. Tercih tarih aralığının kurum tarafından resmi web sitesi üzerinden yayınlanması bekleniyor.

MSÜ Tercihleri Nasıl Yapılır?

MSÜ Tercihleri Nasıl Yapılır?

MSÜ sınavına giren adayların Astsubay Meslek Yükseokulları ve Harp Okulları tercihlerinin MSB'nin personel temin sayfası üzerinden yapması gerekmektedir. Belirlenen tarih aralığında başvuruyu kaçıran adaylar, Ankara'da düzenlenecek olan ikinci seçim aşamasına katılımı mümkün olmayacaktır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın