Görüş Bildir
Haberler
2020'nin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan Merakla Beklediğimiz 18 Yeni Yabancı Dizi

2020'nin Geri Kalanında Yayınlanacak Olan Merakla Beklediğimiz 18 Yeni Yabancı Dizi

theolonius
04.06.2020 - 09:00

Her birini büyük merakla bekliyoruz 🎬

İçeriğin Devamı Aşağıda

18. Can You Hear Me? / 4 Haziran

18. Can You Hear Me? / 4 Haziran

Fakir bir mahallede yaşayan, kötü sevgilileri ve sorunlu aileleriyle boğuşan üç arkadaşın yaşamlarından mizah ve umut eksik olmuyor.

17. Trackers / 5 Haziran

17. Trackers / 5 Haziran

Aksiyon ve gerilim yüklü bir dizi olarak nitelendirilen Trackers'ta iç içe geçmiş üç farklı hikaye birlikte sunuluyor. Güney Afrika'nın çeşitli bölgelerinde geçen dizide organize suç şebekeleri, kaçak elmaslar, devlet güvenliği, siyah gergedanlar, CIA ve Cape Town'ı hedefleyen uluslararası terör entrikalarını içeren kanlı ve şiddetli komplo ve planlar hikayeyi şekillendiriyor.

16. Don't Look Deeper / 8 Haziran

16. Don't Look Deeper / 8 Haziran

Dizi, lise son sınıfta okuyan genç bir kadının insan olmadığını keşfetmesinin ardından gelişen olayları konu alıyor. Kendisiyle ilgili alışılmadık bir şeyler olduğunu fark eden genç kadın, bir anda hayatının tehlikede olabileceğini öğreniyor. Dizinin başrolünde Madeline’s Madeline’de başrol oynayan Helena Howard yer alacak. Dizide Helena Howard’a eşlik edecek isimler arasında Mary Poppins Returns’de Jane Banks karakteri ile izleyici karşısına çıkan Emily Mortimer bulunuyor.

15. Reality Z / 10 Haziran

15. Reality Z / 10 Haziran

Rio de Janeiro, büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır. Şehir zombi istilası altındadır. Zombi saldırılarının yaşandığı sırada bir grup insan, Olimpos adlı reality programının çekimi için TV stüdyosunda bulunur. Saldıraya stüdyoda yakalanan insanlar, burada mahsur kalır. Ancak kaldıkları stüdyodaki tek tehdit zombiler değildir.

14. Whispers / 11 Haziran

14. Whispers / 11 Haziran

Kadın karakter ağırlıklı dizi, aile reisleri Hassan’ın (Alnemr) ölümüyle sarsılan bir aileyi merkezine alacak. Aile şirketinin piyasaya süreceği yeni akıllı uygulamanın lansmanından birkaç gün önce Hassan’ın gizemli geçmişi yeniden gün yüzüne çıkacak. Bunun yanında Hassan’ı kimin öldürdüğünün gizemini çözmeye çalışacak izleyici ekran başında. Hikaye, karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden izleyiciye aktarılacak. Aile kavgaları, iş dünyasının getirdiği mücadeleler vb. sosyal konuları mercek altına alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. The Woods / 12 Haziran

13. The Woods / 12 Haziran

Bir cinayet kurbanının cesedinde bulunan bir kanıt, bir savcıda 25 yıl önce ortadan kaybolan kız kardeşinin hâlâ hayatta olabileceğine dair bir umut yaratır.

12. Love, Victor / 19 Haziran

12. Love, Victor / 19 Haziran

Love, Simon filmi Becky Albertalli'nin romanından uyarlanarak sinemaya gelmişti. Proje ise kitabın veya filmin direkt uyarlaması olmayacak. Aynı dünyada geçen benzer bir yapım olarak ekrana gelecek. 2017'de vizyona gelen film ve Albertalli'nin 'Simon vs the Homosapien Agenda' isimli romanı eşcinsel bir ergeni merkezine oturtan romantizm odaklı bir yapım. Filmde ana karakteri Nick Robinson canlandırdı. Dizinin ana karakterini ise Michael Cimino (Annabelle Comes Home) üstlendi.

11. Perry Mason / 21 Haziran

11. Perry Mason / 21 Haziran

İzleyicileri 1930’lu yılların Los Angeles’ına götürecek olan dizi, yetenekli bir savunma avukatı olan Perry Mason’ın ufak bir çocuğun kaçırılmasının arkasındaki gerçekleri öğrenmek için yürüttüğü soruşturmayı anlatacak.

10. I'll Be Gone in the Dark / 28 Haziran

10. I'll Be Gone in the Dark / 28 Haziran

Tarihe 'Golden State Katili' olarak geçen zanlının peşinden gidip yakalandığını göremeden ölen Michelle McNamara'nın hayali gerçek oluyor. McNamara'nın kitabından aynı isimle uyarlanan gerçek suç belgeseli I'll Be Gone in the Dark, 28 Haziran'da HBO'da.

9. The Baby-Sitters Club / 3 Temmuz

9. The Baby-Sitters Club / 3 Temmuz

The Baby-Sitters Club, yazar Ann M. Martin tarafından yaratıldı ve ilk kez 1986 yılında yayınlandı. O zamandan bugüne Martin, dünya çapında 180 milyon adetten fazla satan 35 adet kitap yazarak seriye inanılmaz bir popülerlik kazandırdı. Beş adet ana karakteri olan Kristy Thomas, Mary Anne Spier, Claudia Kishi, Stacey McGill ve Dawn Shafer’ın hikayesini anlatan The Baby-Sitters Club, bu girişimci ruhlu gençlerin yaşadığı ergenlik problemlerini, hastalıklarını ve boşanma mevzularını konu alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Little Voice / 10 Temmuz

8. Little Voice / 10 Temmuz

Westworld, Lost ve Castle Rock gibi fenomen yapımlara imza atan Emmy ödüllü yapımcı ve yönetmen J.J. Abrams yeni projesi olan Little Voice, orijinal müzikleri eşliğinde karakterlerin kendilerini ve müziklerini keşfetme yolculuklarını ele alıyor. New York şehrinde geçen dizide 20’li yaşlarda olan bir grup insanın kendi yollarını bulma çabası işleniyor. Otuz dakikalık bölümlerden oluşan, romantizm, müzikal ve dram türlerini bir araya getiren dizi Grammy ve Tony adayı Sara Bareilles’in özgün müziklerine yer veriyor. Dizinin ismi ise Bareilles’in büyük çıkış yapan albümünden geliyor.

7. P-Valley / 12 Temmuz

7. P-Valley / 12 Temmuz

Starz kanalının striptiz kulübü temalı yeni dizisi. Dizid, Katori Hall‘un Pussy Valley isimli tiyatro oyunundan uyarlandı.

6. In My Skin / 30 Temmuz

6. In My Skin / 30 Temmuz

In My Skin, hikayesini 16 yaşındaki lise öğrencisi Bethan Gwyndaf’ın çifte yaşamı üzerine kuruyor. Kızımız, arkadaşlarına okulda kendine güvenen ve başarılı genç kız portresi sunmaya çalışırken aile yaşamını da hiç olmadığı kadar normal göstermeye çalışıyor. Bipolar bozukluğuna sahip annesi ve vurdumduymaz alkolik babasının sorunlarıyla uğraşırken en yakın arkadaşlarına dahi imajını çizdirmemeye gayret gösteriyor.

5. Ted Lasso / 14 Ağustos

5. Ted Lasso / 14 Ağustos

Daha önce NBC Sports isimli televizyon kanalının viral reklamlarında yer almış olan Ted Lasso, şimdi komedi dizisi olarak Apple TV+’ta yer alacak.

Viral reklamlarda olduğu gibi Jason Sudeikis, aynı karakteri oynamayı sürdürecek. Dizide Kansas’ta amerikan futbolu koçluğunun ardından İngiltere’de futbolu bilmemesine rağmen bir futbol takımını çalıştıran Ted Lasso’nun hikayesi anlatılıyor.

4. The Falcon and the Winter Soldier / Ağustos

4. The Falcon and the Winter Soldier / Ağustos

Marvel'ın sevilen kahramanlarının maceralarını ekrana taşımaya hazırlanan 'Falcon and the Winter Soldier' Disney+ platformu tarafından 6 bölüm halinde uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde ünlü karakterlere, beyazperdede de olduğu gibi Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi hayat vermeye devam edecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Cursed / Tarihi belirsiz

3. Cursed / Tarihi belirsiz

Kral Arthur efsanesinin bu yeni uyarlamasında genç Nimue, Merlin'i bulmak ve kadim bir kılıcı teslim etmek için paralı asker Arthur ile iş birliği yapıyor.

2. The Undoing / Tarihi belirsiz

2. The Undoing / Tarihi belirsiz

Jean Hanff Korelitz‘in, You Should Have Known isimli romanından uyarlanacak olan dizide Nicole Kidman, her şeye sahip başarılı bir terapist olan Grace Sachs karakterine hayat verirken; Hugh Grant de onun özverili eşi Jonathan Sachs’i canlandırıyor. Dizi, Grace’in görünüşte mükemmel olan hayatının yeni kitabı yayınlanmadan bir hafta önce kocasının kaybolmasıyla alt üst olmasını anlatıyor. Ardı ardında ortay çıkan çarpıcı gerçekler, Grace’in kendi tavsiyelerine uymak konusunda ne kadar başarısız olduğunu gösterecek ve alıştığı hayatı geride bırakmaya zorlayacak.

1. The Third Day / Tarihi belirsiz

1. The Third Day / Tarihi belirsiz

Senaryosunu, İngiliz televizyonunun kült dizilerinden Utopia’nın yaratıcısı Dennis Kelly‘nin Felix Barrett ile birlikte kaleme aldığı dizi, hikâyesini üçer bölümlük iki parça hâlinde anlatıyor. Summer adını taşıyan ilk kısımda Jude Law, anlam veremediği bir şekilde İngiltere kıyılarındaki gizemli bir adaya çekilen bir adamı canlandırıyor, Winter adını taşıyan ikinci kısımda ise Naomie Harris bazı cevaplar bulmak için adaya gelen bir kadına hayat veriyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
27
7
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Çoğunun adını dahi duymadım. Ayrıca #3 numaradaki Katherine Langford galiba. Lise dizisinde oynuyordu en son.

lyssa

Bunları merakla bekleyen var mı cidden? Çünkü ben isimlerini bile ilk kez duydum açıkçası

Caner Kara

netflix heryerde daraltıyordu zaten, bide siz çıktınız