Görüş Bildir
Haberler
2019 Yılının Ne Kadar Bereketli Olduğunu Gösteren, İzlemeden Geçmemeniz Gereken Muhteşem 22 Dizi

2019 Yılının Ne Kadar Bereketli Olduğunu Gösteren, İzlemeden Geçmemeniz Gereken Muhteşem 22 Dizi

Sheida
25.06.2019 - 11:18

Bol bol tatilimizin olduğu 2019 yılında hem yeni sezonlarını beklediğimiz dizilerle coştuk, hem de yeni yapım dizilerle günümüzü gün ettik. işte 2019 yılında izlemeden geçmemeniz gereken dizileri sizin için bir araya getirdik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Killing Eve (2018-)

1. Killing Eve (2018-)

IMDb: 8,3

Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanan dizi, ajan olmanın hayallerini kuran bir kadının beklenmedik bir maceraya atılmasını anlatıyor. Güvenlik hizmetlerinde çalışan Eve, ajan olma hayalleri kuran bir kadındır. Villanelle ise şiddete dayanan işinin kendisine sunduğu lükse hayatı seven yetenekli bir katildir. Birbiriyle takıntılı hale gelen bu iki kadın arasında zorlu bir kedi fare oyunu başlar.

2. Years & Years (2019-)

2. Years & Years (2019-)

IMDb: 8,4

Hikayesi 2019’da başlayacak Years and Years’da yakın gelecekteki belirsizlik dolu hayatlarını kontrol etmeye çalışan bir aile anlatılacak. İngiltere politik, ekonomik ve teknolojik değişimlerden etkilendiği için Lyons ailesinin hayatı bir gecede değişir. Sonraki 15 yılın anlatılacağı dramada Thompson ünlü biriyken politikaya atılan Vivienne Rook’u, Kinnear finans danışmanı Stephen Lyons’ı oynayacak.

3. The Virtues (2019)

3. The Virtues (2019)

IMDb: 8,5 

Joseph, yıllardır kim olduğunu bilmeden yaşamıştır. Sonradan öğrendiği bilgiler sayesinde yaşadığı kasabaya, ailesinin yanına geri döner. Kasabada yaşama ayak uydurmaya başladıkça geçmişine dair anılarıda hatırlamaya başlar. Ailesi ve arkadaşlarıyla vakit geçirdikçe unuttuğu ne varsa hatırlar ama bazı şeyleri hatırladığına çok pişman olur...

4. Good Omens (2019-)

4. Good Omens (2019-)

IMDb: 8,4

Kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasvirinin sunulduğu dizide,cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor.

5. Line of Duty (2012-)

5. Line of Duty (2012-)

IMDb: 8,6

Komiser Yardımcısı Steve Arnott, kaza kurşunu sonucunda yaşanan bir ölümü örtbas etmeyi reddedince yolsuzlukla mücadele birimine sürülür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gezegenimiz (2019)

6. Gezegenimiz (2019)

IMDb: 9,4

'Our Planet' izleyenleri dünyanın en değerli doğal yaşam alanlarına, eşi benzeri görülmemiş bir yolculuğa çıkarıyor. Mucizelerle dolu gezegende, kutupların vahşi doğasından okyanusların en derin kısımlarına, Güney Amerika’nın ormanlarından Afrika’nın en güzel manzaralarına doğru çıkılan yolculukta, hepimizin üzerinde yaşadığı coğrafyanın eşsiz ve değerli harikaları gözler önüne seriliyor. Yönetmen koltuğunda oturan Alastair Fothergil, 4 yıl boyunca 7 kıtada 50 ülkeyi kayıt altına alarak, gezegenin güzelliği ve doğanın kırılganlığını bizlere aktarıyor.

7. Fleabag (2016-)

7. Fleabag (2016-)

IMDb: 8,6

Fleabag, Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

8. Derry Girls (2018-)

8. Derry Girls (2018-)

IMDb: 8,3

1990'larda Kuzey İrlanda'da yaşanan siyasi çatışmaların ortasında, beş lise öğrencisi evrensel ergenlik sorunlarıyla başa çıkmaya çalışıyor.

9. Leaving Neverland (2019)

9. Leaving Neverland (2019)

IMDb: 7,1

Leaving Neverland, 25 Haziran 2009 yılında hayata veda eden tüm zamanların en büyük müzik yıldızı, popun kralı Michael Jackson’ın yaşamına odaklanıyor. Dünyaca ünlü müzisyen Michael Jackson'ın yaşamının karanlık tarafını aydınlatma görevini üstlenen Leaving Neverland, Jackson'ın istismar ettiği çocuklara yer veriyor. Gençler filmde, Jackson tarafından nasıl cinsel olarak istismar edildiklerini ve bu zamana kadar bu sorunla nasıl başa çıktıklarını anlatıyor.

10. The Umbrella Academy (2019-)

10. The Umbrella Academy (2019-)

IMDb: 8,1

Dizide, Umbrella Academy olarak bilinen süper kahramanların olduğu bir akademide bünyesinde yer alan, birbirleriyle pek anlaşamayan bir ailenin hikayesi anlatılıyor. Akademidekiler kendilerini büyüten babalarının gizemli ölümünü çözmek için bir araya geliyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Catastrophe (2015-)

11. Catastrophe (2015-)

IMDb: 8,2

Amerikalı Rob Norris (Rob Delaney) iş gezisi için Londra'ya gittiği sırada İrlandalı Sharon Morris (Sharon Horgan) ile tanışır. Birlikte güzel bir gece geçirerek geceyi seks ile noktalarlar. Rob Amerika'ya geri döner ve ardından birlikte olduğu kadının hamile kaldığı haberini alır. Rob Londra'ya acil dönüş yapar ve ardından komik olaylarla dolu felaketler başlar.

12. Sefiller (2018-)

12. Sefiller (2018-)

IMDb: 7,8

Victor Hugo’nun klasikleşmiş Sefiller romanından uyarlanan Les Misérables, Jean Valjean'ın ölümsüz hikayesini ekrana taşıyor. Fransız Devrimi'nin arifesinde geçen ve ihtilalin her iki tarafını da gözler önüne seren dizi, daha önce War & Peace'i ekrana taşıyan Andrew Davies tarafından hayata geçiriliyor. Dizinin başrollerinde Lily Collins, Olivia Colman, David Oyelowo ve Dominic West gibi isimler yer alıyor.

13. Russian Doll (2019-)

13. Russian Doll (2019-)

IMDb: 8,0

Russian Doll, New York City'de sıradan bir partiye katıldığını zanneden ancak saatler ilerledikçe, esrarengiz bir şekilde, buradan ayrılamayacağını fark eden bir genç kadının maceralarını işliyor.

Genç bir kadın olan Nadia, New York City’de düzenlenen bir partiye davetlidir. O, her zaman katıldığı partilere bir yenisinin daha ekleneceğini düşünür fakat bu parti daha önce katıldığı hiçbirine benzemeyecektir. Genç kadın bir anda kendisini ne olduğunu anlamadığı esrarengiz olaylar içerisinde bulur. Partinin ilerleyen saatlerinde kaza geçirip ölen Nadia, bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi uyanır. Üstelik yeniden partini tam ortasındadır. O partiden ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da her defasında farklı kazalarla yeniden ölümün kollarına teslim olur. Tekrar tekrar ölen ve yeniden aynı güne geri dönen Nadia, bu partiden kurtulmanın yolunu bulabilecek midir?

14. Lucifer (2015-)

14. Lucifer (2015-)

IMDb: 8,2

“Cehennem Lordu” Lucifer Morningstar; Los Angeles Polis Departmanı için suçluları yakalamaktadır. Ancak büyük bir sırrı vardır: Bu çekici adam, aslında yeryüzüne düşmüş bir melektir! Neil Gaiman tarafından yaratılan Lucifer, Sandman isimli serinin yardımcı karakterlerinden biriydi ve daha sonra kendi çizgi romanına kavuştu. Çizgi romanlarda, karakter Lux isimli bir barı işletiyor.

15. The Act (2019-)

15. The Act (2019-)

IMDb: 8,1

Dizi aşırı koruyucu anne Dee Dee ile küçük kızı Gypsy Blanchard’ın gerçek hayattan uyarlama hikayesini anlatacak. Tekerlekli sandalyeye bağlı kızı Gypsy Rose için mükemmel bir anne gibi gözüken Dee Dee'nin aslında korkutucu ve hastalıklı yüzü vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Barry (2018-)

16. Barry (2018-)

IMDb: 8,3

Başrolünde Bill Hader'ı izleyeceğimiz dizi, Barry isimli eski bir askerin kendini Los Angeles’ta tiyatro sahnesinde bulmasını oldukça komik bir dille anlatacak.

17. Crazy Ex-Girlfriend (2015-2019)

17. Crazy Ex-Girlfriend (2015-2019)

IMDb: 7,8

Rebecca Bloom isimli hafif çatlak bir kadının işini ve evini bırakıp, gerçek aşkı bulmaya çalışmasının hikayesini anlatan Crazy Ex-Girlfriend'ün başrolünü Rachel Bloom üstleniyor.

18. The OA (2016-)

18. The OA (2016-)

IMDb: 7,8

Başrollerinde Brit Marling ve Zal Batmanglij’i buluşturan The OA, yedi sene önce kaybolduğunda gözleri görmeyen, kör bir kadın olan Prairie Johnson'ın, yıllar sonra gözleri düzelmiş bir şekilde ortaya çıkışının gizemli hikayesini anlatıyor.

19. Black Mirror (2011-)

19. Black Mirror (2011-)

IMDb: 8,9

Black Mirror'ın 3 bölümden oluşan 5. sezonu 5 Haziran 2019'da Netflix'te yayına girdi. Striking Vipers, Smithereens ve Rachel, Jack and Ashley Too isimli bölümlerden oluşan 5. sezon yine teknolojinin başımıza açtığı marazları küçük ekrana taşıyor.

20. When They See Us (2019)

20. When They See Us (2019)

IMDb: 9,1

When They See Us, işlemedikleri bir suç yüzünden hapse giren beş gencin hikayesini konu ediyor. Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana ve Korey Wise, Central Park’ta koşu yapan bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan beş gençtir. Onlar her ne kadar suçsuz olduklarını söyleseler de cinsel saldırı suçlamasıyla tutuklanır. Daha sonra Central Park Five adıyla tanınan beş siyahi genç, işlemedikleri bir suç yüzünden hapis yatar. Gençler, suçsuzluklarını ispatlamak için zorlu bir mücadeleye girişir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Society (2019-)

21. The Society (2019-)
data.junkee.com

IMDb: 7,1

The Society, gizemli bir şekilde zengin New England kasabasına tıpa tıp benzeyen başka bir yere gönderilen bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Gençler, yaşadıkları kasabanın benzeri olan bu yerde ailelere dair hiçbir ize rastlamaz. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan gençler eve ve ailelerinin yanına dönmenin yolunu arar. Ancak her şeyden önemlisi öncelikle hayatta kalmanın yolunu bulmaları gerekir. Nobel Edebiyat Ödüllü İngiliz romancı ve şair William Golding'in imzasını taşıyan 'Sineklerin Tanrısı' romanından esinlenilen dizi Chris Keyser ve Marc Webb'in imzasını taşıyor.

22. Vida (2018-)

22. Vida (2018-)

IMDb: 7,1

İki kız kardeş annelerini kaybetmenin acısının yaşarken bir yandan da annelerinin gerçek kimliğini öğrenmenin şokunu yaşar. Kardeşlere annelerinden Los Angeles’da bir yer miras kalmıştır. Birbirinden tamamen farklı karakterdeki kardeşler burada bir bar açıp birlikte çalışmaya karar verir. Kız kardeşler birçok zorlukla mücadele ederken bilmedikleri birçok sırla da yüzleşmek zorunda kalır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
42
15
7
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Idl Ural

good omens kesinlikle muhteşem bi dizi. oyunculuklar, çekim, hikaye her sey mükemmel.

Happy Quokka

The society çok saçma yaa benim zamanım çöpe gitti sizin gitmesin :D