Görüş Bildir
Haberler
2017'de Hayatımızın Orta Yerine Giriş Yaparak Gündemimize Oturan 19 Ünlü İsim

etiket 2017'de Hayatımızın Orta Yerine Giriş Yaparak Gündemimize Oturan 19 Ünlü İsim

Bir yıl daha biterken şöyle bir dönüp bakalım istedik. Acaba bu sene yeni tanıdığımız, bir şekilde ismini konuştuğumuz, nerden geldiğini anlamadığımız isimler kimler? Gelin hep birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çağatay Akman

1. Çağatay Akman

2016'nın sonunda 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' isimli şarkısını piyasaya sürdükten sonra 2017'de resmen patladı diyebiliriz. Şarkının Anna RF isimli gruptan çalıntı olduğu bir süre gündemi meşgul etti. Çağatay'ın şarkısı kadar, attığı tweetler de çok konuşuldu.

2. Eda Erol

2. Eda Erol

Esra Erol'un kardeşi olarak çok fazla tanımıyorduk ama Alişan'ın nişanlısı olduğu için bir şekilde hayatımıza girdi. Çünkü Alişan'ın, nişanlısıyla ilgili yaptığı ilginç açıklamaların öznesi kendisiydi. Belki de o açıklamalar yüzünden artık nişanlı değiller...

3. Elif Aksu

3. Elif Aksu

İbiza'da tatil yaptığı sırada erkek arkadaşının milyon dolarlık Ferrarisiyle kaza yapıp, özel jetle polisten kaçmaya çalışmasıyla 'Ne hayatlar yaşanıyor' dedirten manken oluyor kendisi. Zenginin malı, 2017'de hepimizin çenesini yordu.

4. Büşra Develi

4. Büşra Develi

Kısa sürede fenomen haline gelen Fi dizisinin parlayan yıldızı diyebiliriz onun için. Aslında onu ilk kez ekranlarda görmedik elbette ama Fi sayesinde 2017'de çoğu kişinin tanıdığı bir isim oldu.

5. Ezhel

5. Ezhel

Bu sene müzik piyasasından adından en çok söz ettiren kişilerden birisi. Özellikle Ankaralı olanlar için yabancı birisi değil ama tüm Türkiye'de tanınması, bu seneye kısmet oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tuğba Beyazoğlu

6. Tuğba Beyazoğlu

Onun ismi, Rüzgar Erkoçlar ile anılmaya başlamıştı. Daha sonra birlikteliklerini evlilikle taçlandırdılar. Makyaj sanatçısı olan Tuğba'nın şu an sosyal medyaya birçok takipçisi ve hayranı var.

7. Alp Navruz

7. Alp Navruz

Dizi dünyasının yeni jönlerinden olan Alp, şu an 'Fazilet Hanım ve Kızları'nda boy gösteriyor. Bu kadar kısa zamanda bu kadar büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş olması, onun bu listede yer almasını sağladı.

8. Manuş Baba

8. Manuş Baba

Evet, yeni değil kendisi biliyoruz. Fakat 2017, onun yılı desek çok atmış olmayız. Bu yıl öyle bir patladı, öyle bir adını duyurdu ki, neredeyse her üç kişiden biri onun hayranı. Farklı ve kendine özgü tarzıyla bu sene hayatımıza girenlerden.

9. Tolga Duğles

9. Tolga Duğles

Gülben Ergen, uzun zamandır magazin gündeminde biliyorsunuz. Son zamanlarda onun ismiyle birlikte anılan kişi de İzmirli iş adamı Tolga Duğles. Hayatımıza girmesi pek kendi seçimimizle olmadı açıkçası ama magazin seyreden herkes artık onun adını biliyor.

10. Burcu Başoğlu

10. Burcu Başoğlu

2017'nin en büyük skandalında ismi geçti. Sunucu Murat Başoğlu'nun öz yeğeni. Ancak söz konusu olayda teknede bulunan kişinin kendisi olmadığı iddiaları da devam ediyor. Öyle ya da böyle, biz onun adını öğrenmiş olduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Gülbay Türkücü (Balona röveşata atan genç)

11. Gülbay Türkücü (Balona röveşata atan genç)

Bu yılın bitmesine az kala günlerce bizi şaşkınlığa uğratan bir videonun kahramanı olarak hayatımıza girdi. Bu videodan sonra Gülbay'ın, ailesi tarafından kayıp ilanıyla arandığı ortaya çıktı.

12. Çitos Efe

12. Çitos Efe

Erzurum'un bağrından kopan son ünlü Dadaş. Şivesi, zekası, ısırılmak istenen yanakları sayesinde önce internette, sonra da televizyonda meşhur oldu. Tam adıyla Efe Koçyiğit, 6 yaşında.

13. Bafétimbi Gomis

13. Bafétimbi Gomis

Onun gelişi futbol dünyasında büyük olay oldu. Transferine sevinenlerden sonra ortalık bir şekilde Gomis'i öven insanlarla doldu. İddialı olacak ama bu yıl hayatımıza girip en çok övülen isimlerden biri Gomis.

14. Selin İmer

14. Selin İmer

Daha önce cemiyet hayatıyla ve magazinle ilgilenenler onun ismini duymuştur ancak bu sene farklı bir giriş yaptı. Mustafa Ceceli ile birlikte oldukları fotoğraflar yayınlandıktan sonra Ceceli eşinden boşandığını açıkladı ve kısa süre sonra da Ceceli ve İmer evlendiler.

15. Itır Esen

15. Itır Esen

Bu senenin güzellik yarışmasında, daha yarışma sonuçlanmadan ismiyle dikkat çekti önce. Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından biri olan Itır Esen ile aynı isim soyadı taşıyan genç kız, ünlü oyuncunun yeğeni. Yarışmadan önce güzelliğiyle favori adaylar arasındaydı. Nitekim tacı da o aldı ancak daha önce yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımı sebebiyle taç, kendisinden geri alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Öykü Baştaş

16. Öykü Baştaş

Instagram'da keşfedilip Gucci defilesine çıkan ilk Türk model. Onunla ilgili çok fazla konuşuldu hatta onu acımasızca eleştirenler de oldu. Fakat olgun tavrı, sempatikliği ve adeta sınıf arkadaşımız gibi birisi olması, kısa zamanda onu sevmemize sebep oldu. Bu yıl senin yılın Öykü, aramıza hoş geldin!

17. Cizreli Mehmet

17. Cizreli Mehmet

Dünyaca ünlü şarkıcı Anne Marie ile bir uygulama sayesinde Kürtçe düet yaptı. İnternette bir anda fenomen olan Mehmet, Anne Marie'nin İstanbul'da verdiği konsere özel konuk olarak davet edildi ve Rockabye şarkısını canlı performansla bir kez daha söyledi.

18. Metin Hara

18. Metin Hara

Birçok kişinin hayal ettiği hayatı yaşıyor çünkü Adriana Lima, sevgili olarak onu seçti. Onun ismini daha önce sadece kişisel gelişimle ilgilenen kişiler tarafından biliniyordu ancak şu an neredeyse tüm Türkiye onu tanıyor. 2017 Metin Hara'ya uğurlu geldi. Şimdi hepimizin hayatında...

19. Selahattin Aydoğdu

19. Selahattin Aydoğdu

Fatih Terim'in Alaçatı'da bulunan bir kebapçıyı damadı ile basması sonucu onu tanıdık. Daha doğrusu şöyle söyleyelim: O kebapçının sahibi olan Selahattin Aydoğdu, Fatih Terim'e kafa attığını söyledikten sonra hayatımıza enteresan bir giriş yapmış oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
901
201
136
52
50
42
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

yarısını tanımıyorum amünüyüm

John Beyn

Selahattin Aydoğdu türk futboluna çok büyük katkı sağladı. adeta bir km taşıdır.

prime

bencede türk futbolunun yükseliş kıvılcımını başlattı, ama demiröreni hala göndermeye yetmedi. bide demirörene kafa atsa, 2022 olmasada 2026 dünya kupası biz... Devamını Gör

beyazyumurta

Manuş Baba candır candır. Yeni değil evet hem de hiç değil. Şu listeyi cebinde sallar adam. Tabutta Rövaşata'nın eti kemiğidir kendisi!