Görüş Bildir
Haberler
2016 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

2016 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

Aburoski
04.10.2021 - 16:13

Şimdi sizinle 2016 yılına gidiyoruz ve o dönemlerde hem kendimizin hem de ev ahalisinin heyecanla bekleyip izlediği dizilere bi göz atıyoruz!

Konular BEYAZPERDE.COM sitesinden alınmıştır. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatanım Sensin

Vatanım Sensin

1919 İzmir'inde geçen hikayesiyle Vatanım Sensin, savaşın acımasız ortamında görevleri ve vicdanları arasında sıkışanların, aşklarını yine de yaşatmaya çalışanların, olan biten her şeye rağmen bir arada kalmaya çaba gösteren bir ailenin esarette özgürlüğe uzanan yollarının hikayesini anlatıyor.

İçerde

İçerde

Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy'u başrollerinde buluşturan İçerde, iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatıyor.

Hayat Şarkısı

Hayat Şarkısı

Mudanya  yakınlarındaki  Güzelköy’ de doğup  büyümüş olan Bayram ve büyürken  tek arkadaşı  olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler. 

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih’ de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Anne

Anne

Mother adlı Japon dizisinden uyarlanan Anne, annelik kavramı anlamını sorgulanıyor.

Sevda Kuşun Kanadında

Sevda Kuşun Kanadında

Sevda Kuşun Kanadında; 70’li ve 80’li yılların Türkiye’sinde yaşanan siyasi kutuplaşmayı, dönemin politik olaylarını ve taban tabana zıt görüşlere sahip insanların ilişkilerini anlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aşk ve Mavi

Aşk ve Mavi

Gençlik yıllarını cezaevinde geçiren Ali’nin bugüne kadar hiç bir kimseyi sevecek zamanı ve imkanı olmamıştır. Mavi Ali ile tanışana kadar kimseye aşık olmamış ve hep bir umutla aşkın karşısına çıkmasını beklemiştir. Ali’nin ceza evinden çıkmasıyla kader 2 genci çeşitli olaylar ile bir araya getirir ve tutkulu bir aşk başlar.

Cesur ve Güzel

Cesur ve Güzel

Bir gün 'Cesur' adlı yakışıklı ve etkileyici bir adam büyük şehirden bir kırsal kasabaya gelip yerleşir. Herkesi kendisine hayran bırakan bu gizemli yakışıklı o bölgenin toprak zengini olan, aile şirketlerinin işlerine bakan güzelliği dillere destan 'Süphan' ile yani Tuba Büyüküstün'le tanışır. İki genç arasında tutkulu bir aşk başlar.

Ancak her 2 gencin de bilmediği çok şey vardır. Aslında aileleri geçmişten beri düşmandır, babalarının karanlık yüzlerinden ve kapanmamış hesaplarından her ikisi de habersizdir. Büyük aşka bu yüzden aile gölgesi düşer, iki aşığın mutluluk hayali ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür. Araya aile büyükleri girer. Bu arada 'Cesur'un o kırsal bölgeye neden geldiği, merak edilen esrarlı öyküsü de zaman içinde ortaya çıkar.

Bodrum Masalı

Bodrum Masalı

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbul'da görkemli bir hayat sürmektedir,  Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrum'da ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evren'in bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrum'da Yıldız'ın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

Gecenin Kraliçesi

Gecenin Kraliçesi

Selin, Güney Fransa’nın Grasse şehrinde yıllardır aşkın kokusunu aramaktadır, bu sihirli uğraş Kartal’ın ona ilk gördüğü anda aşık olmasını sağlar. Kartal ve Selin bir gecede solacak olsa da onları buluşturan aşkı yaşamaya razı gelirler. Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulur…

No: 309

No: 309

Dedesinin mirasından faydalanmak için evlilik şartını yerine getirmek zorunda olan Onur zoraki gittiği randevuda yanlış kızla tanışınca olaylar gelişir.

İlk adı Yaz Yağmuru olarak duyulan ancak daha sonra No: 309 olarak değişen FOX'un yaz dizisinin başrollerinde Furkan Palalı, Demet Özdemir ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yüksek Sosyete

Yüksek Sosyete

Başrollerinde Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk'ün yer aldığı Yüksek Sosyete, hayatından memnun olmayan iki zengin gencin bir şeyleri değiştirme çabasını konu alıyor.

Bu içerik de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
8
4
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?