Görüş Bildir
Haberler
2015 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

2015 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

Aburoski
04.09.2021 - 07:15

Şimdi sizinle 2015 yılına gidiyoruz ve o dönemlerde hem kendimizin hem de ev ahalisinin heyecanla bekleyip izlediği dizilere bi göz atıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asla Vazçgeçmem

Asla Vazçgeçmem

Sıfırdan zirveye yürümüş, sözü kalbinden başka herkese geçen, aşka inanmayan bir adam Yiğit…. Bu adama tutkun iki kadın İclal ve Nur: biri yıllarca süren derin bir uykudan uyanan çocuğunun annesi, diğeri yıldırım aşkının büyüsüne kapılan masum bir aşık…. Üçü de büyük bir sırrın gölgesinde, sevda kafesinin tutsakları olacaklar.

Aşk Yeniden

Aşk Yeniden

Tüm ailesini, sevdiklerini geride bırakan ve aşık olduğu Ertan’ın peşinden Amerika’ya kaçan Zeynep; elinde bebeğiyle, hayal kırıklığı içinde Türkiye’ye geri döner. Öte yandan Amerika’ya eğitim için giden Fatih de hayalleri mahvolmuş şekilde ülkesine, ailesinin yanına dönmektedir. Aşk kalbi kırık bu iki insanı eve dönüş yolunda yakalayacak ve yeniden kendisine inanmalarını sağlayacaktır.

Beş Kardeş

Beş Kardeş

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz… Beş kardeşten oluşan bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta birlikte yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Tüm kardeşleri, her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ile at yarışı tutkunu havai Aziz; hepsi Sait'in çocuğu gibidirler ve birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedirler Sait bir gün kardeşlerine, evleneceğini açıklayana kadar…

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli, mafya dünyasında adil biri olarak anılmaktadır. Devletin de radarına takılan Hızır, gayrı meşru faaliyetleri yürütmesi için teklif almıştır.

Özel hayatı bir o kadar karışık olan Hızır Çakırbeyli, mimar Nazlı'ya aşık olmuştur ve Nazlı hamiledir. Ancak Hızır'ın eşi bu çocuğun doğmasını istemeyecektir.

Güneşin Kızları

Güneşin Kızları

35 yaşında, 3 kızı olan bir edebiyat öğretmenin hayata tutunma hikayesini anlatacak olan Güneş'in Kızları dizisi, hem dramdan hem de komediden beslenecek. Emre Kınay'ın başrolünde olduğu dizinin senarist kadrosunda, oyuncunun eski dizisi Güneş'i Beklerken'deki senaristlerden Deniz Dargı da bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnadına Aşk

İnadına Aşk

Başrollerinde Açelya Topaloğlu ve Can Yaman'ın bulunduğu İnadına Aşk, aşkın ve sevginin her halini anlatan romantik bir yaz dizisi.

Kara Sevda

Kara Sevda

Başrollerini Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün paylaştığı Star'ın yeni dizisi Kara Sevda'da, Burak Özçivit maden kazası atlatan bir maden mühendisini canlandırıyor.

Kırgın Çiçekler

Kırgın Çiçekler

Yetiştirme yurdunda büyüyen genç kızların hayat hikayesini anlatan Kırgın Çiçekler'in başrollerinde İpek Karapınar ve Özgür Çevik bulunuyor.

Kiralık Aşk

Kiralık Aşk

Kendi halinde yaşayan ve garsonluk yapan Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından birini kendisine aşık etmek zorundadır. Ancak kendini hiç beklemediği bir aşk üçgeninin içinde bulacaktır. Kiralık Aşk'ın başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç yer alıyor.

Poyraz Karayel

Poyraz Karayel

Hayatta değer verdiği her şeyi, işini, eşini kaybeden bir adam, son umudu oğlunu kurtarmak isterken girdiği maceradan sağ çıkabilecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Muhteşem Yüzyıl Kösem

Muhteşem Yüzyıl'ın yapım şirketi TİMS tarafından Eylül ayında Star'ın için hazırlanan Kösem Sultan, Haseki Mahpeyker Kösem Valide Sultan'ın hayatını ve saray entrikalarını konu alıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
4
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?