Görüş Bildir
Haberler
2014 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

2014 Yılında Evlerimize Konuk Olan Herkesin Sabırsızlıkla Yeni Bölümünü Beklediği Efsane Diziler

Aburoski
20.08.2021 - 12:33

Şimdi sizinle 2014 yılına gidiyoruz ve o dönemlerde hem kendimizin hem de ev ahalisinin heyecanla bekleyip izlediği dizilere bi göz atıyoruz!

Konular beyazperde.com sitesinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kara Para Aşk

Kara Para Aşk

Birbirlerine yabancı olsalar da, sevdiklerini kaybedince aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan iki insanın öyküsü bu… Çok sevdiği nişanlısını bir cinayete kurban veren Ömer ile mükemmel sandığı babasının aslında kara para aklayan bir mafya olduğunu öğrenen Elif’in kaderleri, bu iki kayıbın ardından kesişecektir.

Kurt Seyit ve Şura

Kurt Seyit ve Şura

Çarlık Rusyası'nın son dönemlerinde geçen hikaye Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanıyor.

Geleneklerine bağlı bir hayat süren, Çar'ın en değerli subaylarından Kurt Seyit, asil bir Rus ailenin küçük kızları Şura ile ilk kez karşılaştığında, her ikisinin de hayatları baştan aşağıya değişecektir. Bir Türk kızı ile evlenmesi gereken Kurt Seyit, aşkı ve gelenekleri arasında gidip gelirken, eski silah arkadaşı Petro da bu büyük aşka pek iyi gelmeyecektir.

Paramparça

Paramparça

Dizi; farklı zamanlarda yaşanan iki kaza ile yolları kesişen, bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken, ayrılmaz bağlarla sonsuza dek birbirlerine bağlanan insanların hayatını ekranlara getiriyor. İstanbul’un Kurtuluş semtinde bir çeyiz dükkanında mütevazi şartlarda hayatını sürdüren Gülseren ile kentin en prestijli restoran zincirinin sahibi Cihan’ın sıra dışı fakat olanaksız aşk hikayesi, Paramparça'ya konu oluyor.

Güllerin Savaşı

Güllerin Savaşı

İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde doğup, babasının bahçıvanlık yaptığı köşkte büyüyen Gülru'nun küçük dünyasının baş kahramanı, çocukluğundan beri büyük bir hayranlık duyduğu evin kızı Gülfem'dir. Gülru'nun bu takıntısı başta ailesi ve çocukluk aşkı Mert'i rahatsız etmektedir.

Gülfem yıllar sonra köşke geri döndüğünde bu hayranlık yeniden alevlenir ve Gülru'yu hiç tahmin edemeyeceği bir savaşın içine sokar, güllerin savaşına..

Ulan İstanbul

Ulan İstanbul

Temel felsefeleri 'adaletli çalmak' olan bir dolandırıcılık çetesinin lideri Kandemir, yetiştirdiği ekibiyle beraber, kendilerine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapmaktadır. Ferdi, Karlos, Yaren ve Bahadır'dan oluşan ekip son anda davetsiz misafir Derya'nın da aralarına katılmasıyla beş kişiye çıkar.

Kandemir'in eski bir dostundan aldığı üzücü haber, ekibin amacı değiştirecek zaten sıkı dost olan bu insanları bir aile yapacak ve sessiz sakin sandıkları bir mahalleye Nevizade Ailesi olarak yerleştirecektir.

Sonra mı? Sonra kopsun kıyamet!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeş Payı

Kardeş Payı
mediacat.com

Metin, Ali, Feyyza. Yok yanlış yazmadık. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin Bey efsane üçlüyü yaşatmak için ilk iki çocuğuna Metin ve Ali ismini verir. 3. çocukları kız olunca onun adı da Feyyza oluverir.

Babalarının zoruyla, kollarında bir altın bilezikleri olsun diye, yazları su tesisatçısında çıraklık yapan Metin ile Ali, okuyamayınca gerçekten tesisatçı olup çıkarlar. Ancak onların hamurunda başka bir şeyler vardır.

Feyyza'nın eline bakan, eve para getirmeyen ikili dünyaya barış ve mutluluk getireceklerine inanmaktadırlar. Kimsenin ciddiye almadıkları icatlarının gerçekten çalışıyor olması, hayatlarındaki tüm dengeyi değiştirir...

O Hayat Benim

O Hayat Benim

En yakın bildiklerinin ihanetine uğrayarak hayatı çalınan bir genç kızın hikayesi bu... Şanssızlıklarla başlayan hayatı yine şanssızlıklarla devam eden Bahar’ın her şeye rağmen ayakta kalma çabalarını anlatan dizi, aynı zamanda izleyiciye entrika ve sırlarla dolu bir dünyanın kapılarını açacak.

Yeşil Deniz

Yeşil Deniz

90’lı yıllarda Yeşil Ova isimli bir Ege kasabasında yaşayan sıcak, samimi insanların en büyük eğlence kaynakları; kasabanın radyosu olan Ova Fm ve Radyocu İsmail’in yaptığı istek programıdır. Bu kasabada eğer bir kişi birine istek yollarsa o kişinin de karşı tarafa yollaması şarttır. İstek programı halkın eğlencesi olmasının yanı sıra kasabada hiç eksik olmayan aşk hikayelerinin de en büyük romantizm kaynağıdır.

Diriliş Ertuğrul

Diriliş Ertuğrul

Akdeniz, Karadeniz, Balkanlar, Kafkasya ve Mezopotamya yeni sahibini ararken, kahramanımız Ertuğrul da, 400 çadırlık obasına yeni bir yurt arıyordu. Moğollar ve Türkmen beylerini yenerek, Kayı boyuna da bir yurt veren Ertuğrul böylece Osmanlı Devleti'nin kuruluş sırrını da kendi hikayesinde gizlemiş oldu. İşte dizi bu destansı hikayeyi ekrana getirecek.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
11
5
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Kanarım, yanarım ateşlere yürürüm yanarımmmm