Görüş Bildir
Haberler
2012 Yılında İnsanların Kumanda Ellerinde Sabırsızlıkla Beklediği Efsane Televizyon Dizileri

2012 Yılında İnsanların Kumanda Ellerinde Sabırsızlıkla Beklediği Efsane Televizyon Dizileri

Aburoski
15.07.2021 - 08:45

Biraz daha yaşlandığınızı görmek istiyorsanız 2012 yılına gidelim ve o yıl kumanda elimizde televizyonda hangi dizileri bekliyorduk hep birlikte hatırlayalım.

Dizi konuları beyazperde.com sitesinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Suskunlar

Suskunlar

Bazı çocuklar çok çabuk büyür, bir gün yeter mesela büyümeye. Onlar masum bir hata yaptılar ve bir günde büyüyerek çocukluklarına veda ettiler. O günden sonra söz verdiler birbirlerine, sustular ve şehrin dört bir yanına dağıldılar.

Yıllar sonra içlerinden biri, hepsini bir araya topladı. Başladıkları işi bitirmek için. Hepsi bambaşka hayatların içinde olan bu dört adam, yıllar sonra bir araya geldiler. Arkalarında bıraktıkları paylaşılamayan aşkları ve önlerinde duran intikamlarıyla..

Onlar yıllarca sustular, şimdi konuşma zamanı...

Seksenler

Seksenler

Merdaneli çamaşır makinelerine, vatkalı bluzlara, kabarık saçlara, sobada pişen kestanelere, anket defterlerine, siyah önlüklere, kolalı yakalara, misket dolu torbalara bir yolculuk yapmak ister misiniz?

Seksenler tam olarak bunu vaadediyor izleyiciye. 80'lerin başından günümüze kadar yaşanan değişimin hikayesi eğlenceli bir sit-com olarak karşınızda. Sosyal hayat nasıl değişti, hayatımıza giren yenilikler bizi nasıl etkiledi?

Dizi 80'lerde yaşayanlar kadar o yıllarda henüz çocuk olan, hatta o yılları hiç yaşamamış olanların da ilgisini çekecek.

Benim İçin Üzülme

Benim İçin Üzülme

İstanbul'dan Batum'a, Kars'tan Artvin'e uzanan, orijinal hikayesi Mahsun Kırmızıgül'e ait olan bir aşk masalı Benim İçin Üzülme.

Karadeniz'in iki köklü ailesinin oğulları, yakın arkadaş ve kan kardeşi olan Niyazi ve Harun, Karadeniz'e mevsimlik çalışmak için doğudan işçi olarak gelmiş Buke'ye aşık olurlar. Bu aşk iki aileyi de acıyla tanıştıracak ve bitmeyecek bir tartışmayı başlatacaktır.

Karadayı

Karadayı

Bir kabadayının hikayesini anlatacak olan Karadayı, 1970'li yılları kendisine fon yapıyor. Dizide kunduracı bir baba oğulun hikâyesi televizyona aktarılırken, başrollerde usta oyuncu Çetin Tekindor, Kenan İmirzalıoğlu ve İmirzalıoğlu'nun büyük aşk yaşayacağı Bergüzar Korel yer alıyor...

İşler Güçler

İşler Güçler

Üç yakın arkadaşın, oyunculuk yolundaki meşakkatli ve güldüren maceraları.. Ahmet başrol oynayarak başladığı oyunculuk serüveninde bir daha hiç o kadar şanslı olamamış, eski günlerin özleminde bir oyuncudur. Murat sektöre geç girmiş olmasına rağmen çok çalıştığını ve hak ettiği yerde olmadığını düşünmektedir. Sadi ise, gümrük memurluğu yaptığı günleri ardında bırakıp oyuncu olmaya gelmiş, bu yolda her şeyi yapmayı göze almış biridir.

Üç kafadar kendi filmlerini çekmek isterler ama bir yapımcı bulmak hiç kolay değildir. Sonunda sırf para için Meslek Hikayeleri adlı belgeselin sunuculuğunu yapmayı kabul ederler.

Başlarda kolaymış gibi görünen bu iş, üç kafadarın başına bela olur çıkar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Huzur Sokağı

Huzur Sokağı

Yazar Şule Yüksel Şenler'in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen dizi, 1970'lerde Birleşen Yollar adıyla başrollerinde Türkan Şoray ve İzzet Günay'ın oynadığı bir sinema filmi olarak da çekilmişti.

Farklı dünyaların insanları olan Bilal ve Feyza'nın aşkları, huzur dolu bir semtin fon olduğu bir mahallede yaşanır. Zengin ve fettan kız Feyza, mahallenin genci Bilal'i baştan çıkarmak isterken, ona aşık olup kendi yaşamını değiştirmeye başlar. Ama bu aşkın başlangıç sebebi gizli kalmayacak, mutluluk uzun sürmeyecektir...

Dila Hanım

Dila Hanım

Necati Cumalı'nın eserinden ilk olarak beyazperdeye uyarlanan ve başrollerinde Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ı buluşturan Dila Hanım, yıllar sonra küçük ekranda..

Ağaların, beylerin, kendi kanunu kendi koyanların hüküm sürdüğü Sarıgöl'de, ölen eşinin ardından bu düzene yalnız başına karşı koymaya çalışan şehirli Dila, adaleti ararken kocasının katilinde aşkı bulur.

Yalan Dünya

Yalan Dünya

Avrupa Yakası'nın yazarı Gülse Birsel'den kahkaha dolu bir komedi daha. Her hafta gündemi yakalayan göndermeleri ve konuk oyuncularıyla, türk televizyonlarının özlediği komediyi yeniden ekrana taşıyan Yalan Dünya, bir takım garip tesadüfler sonucu Cihangir'de bir arada, aynı terasta yaşamak zorunda kalan büyük bir aile ve karşı dairelerindeki kiracılar olan oyuncuların, komik hikayelerinden oluşuyor.

Eve Düşen Yıldırım

Eve Düşen Yıldırım

Babası öldükten sonra bir başına kalan Muazzez, hiç tanımadığı amcasının evine yerleşir. Oğulları ile birlikte yaşayan amcasının evine gelen bu genç ve güzel kız, adeta eve düşen bir yıldırımdır. Amcasının oğulları Namık ve Faik, güzeller güzeli Muazzez'e aşık olurlar.

Son

Son

Bazen hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Hiçbir hayat, hiçbir insan, hiçbir evlilik.. Bir gün aslında tüm hayatınızın koca bir yalandan ibaret olduğu gerçeğiyle yüzleşebilirsiniz.

Aylin ve Selim, birbirlerine aşkla bağlı, mutlu bir çifttir. Yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer’in yedinci yaş gününü kutlamak için, evlerinde bir parti verirler. Partide Selim'in çocukluk arkadaşı Halil, onun sorunlu eşi Alev, Halil'in polis abisi Ali ve onun eşi Feride de vardır.

Tüm ailenin bir arada olduğu bu mutlu gecenin sabahında, iş için Frankfurt'a uçacak olan Selim'i eşi Aylin havaalanına bırakır. Selim'in bu yolculuğu bütün ailenin hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
6
4
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın