Görüş Bildir
Haberler
2016-2017 Sezonu Euroleague Final Four'u İstanbul’da Oynanacak

2016-2017 Sezonu Euroleague Final Four'u İstanbul’da Oynanacak

Batuhan
23.09.2016 - 11:28 Son Güncelleme: 27.09.2016 - 18:46

Avrupa basketbolunun en önemli organizasyonu olan Euroleague’de Final Four 5 yıldan sonra tekrar İstanbul’da olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2012 yılında Avrupa’nın en büyük 4 takımına ev sahipliği yapan Sinan Erdem Spor Salonu, yeniden ev sahibi oldu.

Organizasyona, İstanbul'un yanı sıra, Belgrad, Paris, Kaunas, Prag ve Moskova şehirleri adaydı.

Temsilcilerimizden FenerbahçeAnadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş ve Galatasaray Odeabank'ın mücadele ettiği turnuvada Final Four maçları 2017 yılının mayıs ayında oynanacak.

Resmi imzalar atıldı

Resmi imzalar atıldı

THY Avrupa Ligi'nde 2017 Dörtlü Final'in İstanbul'da yapılması için resmi imzalar atıldı.

Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu, FIBA Avrupa Başkanı Turgay Demirel, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdenay ile basketbol camiasından çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda, Avrupa Ligi Üst Yöneticisi Jordi Bertomeu ve THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Dörtlü Final'in İstanbul'da yapılması için resmi anlaşmayı imzaladı.

Bakan Kılıç: Türkiye'nin gücünün ne olduğunu ortaya koyuyoruz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin özellikle son 15 yılda spor altyapısında çok farklı bir atılım içerisinde olduğunu söyledi.

THY Avrupa Ligi'nde bu sezon 4 Türk takımının mücadele edeceğini hatırlatan Kılıç, şöyle konuştu:

'İstanbul'da yapılacak Dörtlü Final'in sonucunda kupa bir Türk takımında kalsın. Türkiye'nin uluslararası camiadaki yerinin algısıyla ilgili günümüzde bazı olumsuz çalışmalar içerisinde olanlar, olumsuz adımlar atmaya çalışanlar oluyor. Türkiye'nin gücünün ne olduğunu bu tip organizasyonlarla ortaya koyuyoruz. Burada takımlarımıza da büyük görevler düşüyor. Tabii ki sportmenlik, centilmenlik olacak ve en iyi olan kazanacak. Ben de 'İnşallah en iyi oynayan bizim takımlarımızdan biri olur.' diyorum.'

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
30
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
spasiva bayko

Fenerbahçe bu sefer kupayı alır. Geçen sene şanssızdık ve biraz da hakem kurbanı olduk. Seyirci desteği muazzam olacak bu sene.

cristophernolann

bu sene fener şampiyon demektir o halde.yahu gerçekten istiyorum kazansınlar eyw ama şu fenerli arkadaşların havalanması yok mu çileden çıkarıyor adamı =)

Bahar can

:))

Fener final foura kalırsa net kupayı alır. Alamıyorsa zaten bir daha hiç alamaz :) Öyle bir kadro ve hoca üstüne birde seyirci desteği olacak. Bizim(gs) de h... Devamını Gör