Görüş Bildir
Haberler
2 Çocuğunu Öldürüp Eşini Yaralayan Ukraynalının Eski Harkiv Milletvekili Olduğu Ortaya Çıktı

2 Çocuğunu Öldürüp Eşini Yaralayan Ukraynalının Eski Harkiv Milletvekili Olduğu Ortaya Çıktı

Ukrayna'daki savaştan kaçtıktan sonra yerleştikleri Antalya’nın Alanya ilçesindeki apart otelde tartıştığı eşi Y.N.'yi bıçakla yaralayıp, kızı T.N. (6) ile oğlu K.N.'yi (4) öldüren Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky'nin (38) eski Harkiv milletvekili olduğu, savaş öncesinde kentteki üniversitede ekonomi dersi verdiği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ukrayna'daki savaştan kaçan Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky ile eşi Y.N. arasında dün saat 08.00 sıralarında, kaldıkları Alanya Saray Mahallesi Güzelyalı Caddesi'ndeki apart oteldeki odada henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky, bıçakla eşi Y.N. ile kızı T.N. ve oğlu K.N.'ye saldırdı. Saldırıda Y.N. kolundan yaralanırken, kızı ve oğlu ise yaşamını yitirdi.

Yaptıklarının farkında değilmiş

Yaptıklarının farkında değilmiş

Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky, emniyette tercüman aracılığıyla verdiği ilk ifadesinde, psikolojik rahatsızlığı nedeniyle kullandığı ilaçlardan dolayı olayı hatırlamadığını, yaptıklarının farkında olmadığını iddia etti. Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, nöbetçi hakimlikçe 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevine konulurken, çocukların cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan ilk otopside çocukların boğazlarında ve vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi olduğu belirlendi.

Savcılıktan açıklama yapıldı

Savcılıktan açıklama yapıldı

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yapılan yazılı açıklamada, 'Saat 08.15 sıralarında intihar notu bırakarak, kendisini ve 2 çocuğunu yaraladığı, yaralı çocukların hayatını kaybettiği, yaralı şüphelinin tedavisinin yapılarak gözaltına alındığı olayda, olayın tüm yönleriyle aydınlatılmasına yönelik adli soruşturma başlatılmıştır. Tahkikat kapsamında araştırma ve inceleme işlemleri devam etmektedir' denildi.

Oleksiy Oleksiyovych Navrotsky'nin, Rusya'nın Ukrayna'ya savaş açmasıyla önce İtalya'ya, ardından 1,5 ay önce ailesiyle Alanya'ya gelerek bir aparta yerleştiği öğrenildi. Navrotsky'nin, eski Harkiv milletvekili olduğu, savaş öncesinde Harkiv şehrinde bir üniversitede öğretim üyesi olduğu ve ekonomi dersi verdiği ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
7
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

burda pamuklar içinde hapishanede besleyeceginize bu adamı alıp Rusya'ya götürün putin abimiz halleder

Mülteci veya sığınmacı kabul etmeyelim ve kovalım sıkıldım her milletten insana ev sahibi olmaktan?! Ülkemi boşta zannediyorlar geleni çok ama bir o kadar da... Devamını Gör