Görüş Bildir
Haberler
2,6 Milyar Liralık Metroda Su Sızıntısına Kovalı Önlem

2,6 Milyar Liralık Metroda Su Sızıntısına Kovalı Önlem

ATKN
12.12.2014 - 16:45
İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 2,6 milyar TL'ye yaptığı Kadıköy-Kartal metrosunda, su sızıntılarına istasyonlara konulan kovalarla önlem alınıyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafndan yapılan 2,6 milyar Türk Lirasına malolan Kadıköy-Kartal arasını 29 dakikaya düşüren metro hattında su sızıntılarına istasyonlara konulan kovalarla önlem alınıyor. Metro duvarlarında ve tavanlarında sızıntı ve akma izlerinin görüldüğü metro hattında, vatandaşların kaygan zeminde düşmemesi için sarı renkteki 'Dikkat Kaygan Zemin' yazılı işaretler göze çarpıyor.

KOVAYLA ÖNLEM ALINDI

Günde yaklaşık 1.5 milyon yolcuya hizmet veren Kartal-Kadıköy metrosunda, su sızıntıları nedeniyle bazı istasyonlara kovalar konuldu. 2012 yılında açıldığı sırada, 'dünyanın en hızlı kazılan tüneli' şeklinde basında yer alan 22 kilometrelik hatta 16 yolcu istasyonu bulunuyor.Kadıköy-Kartal metrosunu kullanan vatandaşlar karşılaştıkları manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Görevlilerin herhangi bir kaza yaşanmaması için kovaların yanına uyarı levhaları koydukları görüldü

CHP'Lİ MECLİS ÜYESİ SORU ÖNERGESİ VERDİ

Konuyla ilgili olarak İBB CHP Pendik Meclis Üyesi Süleyman Tarık Balyalı soru önergesi verdi. Balyalı, Belediye Başkanlığının yanıtlaması istemiyle verdiği önergede 'Kartal-Kadıköy metro hattının, Kartal durağında ki su sızıntılarının kaynağı nedir, Su sızıntıları ne kadar süreden beri devam etmektedir ve neden çözülememektedir, özellikle duvarların içinde ve tavanda ki su sızıntıları ile ilgili herhangi bir teknik rapor düzenlenmiş midir, su sızıntılarının çözümü için hangi işlemler yapılmaktadır, su sızıntıları metro hattı ve istasyon için herhangi bir tehlike arz etmekte midir' diye sordu.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0