Görüş Bildir
Haberler
17 Ocak Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

17 Ocak Salı Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
17.01.2023 - 00:51

Ocak ayının ikinci yarısında yurt genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Vatandaşlar soğuk hava ve kar beklerken güneş yüzünü göstermeye devam ediyor. Gün içerisinde plan yapacak olan vatandaşlar güncel hava durumunu merak ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Salı günü yağmur yağacak mı? İşte 17 Ocak Salı İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (17 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (17 Ocak) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu,Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Antalya ve Doğu Akdeniz'in doğusu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Gümüşhane, Bayburt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun batısı ile Sivas, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde, bu akşam saatlerinde Hatay kıyılarında, yarın (Salı) Edremit Körfezi çevresinde beklenen yağışların ise yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. İç kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden sonra Marmara ve Ege ile Batı Karadeniz ve İç Anadolu'nun batısında güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli (60-80 km/sa) esmesi bekleniyor.

17 Ocak Salı Ankara Hava Durumu

17 Ocak Salı Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 10 derece, en düşük ise -3 derece olması bekleniyor. Havanın ise öğlene kadar puslu, sonrasında çok bulutlu ve geceye doğru parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

17 Ocak Salı İstanbul Hava Durumu

17 Ocak Salı İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın gün boyu rüzgarlı olması bekleniyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 16 derece, en düşük 6 derece olacağı tahmin ediliyor.

17 Ocak Salı İzmir Hava Durumu

17 Ocak Salı İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 16 derece, en düşük ise 8 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise gün boyu sağanak yağışlı olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın