Görüş Bildir
Haberler
Güneşi Beklerken'in Zeynep'i, Leyla ile Mecnun'un Şans'ı: 12 Adımda Hande Doğandemir

etiket Güneşi Beklerken'in Zeynep'i, Leyla ile Mecnun'un Şans'ı: 12 Adımda Hande Doğandemir

bhocaoglu
20.11.2015 - 11:17

Hepimiz onu Browni Intense reklamında Nejat İşler'in aklını başından alan kadın olarak tanıdık. Ardından Şubat'ın Elem'i Leyla ile Mecnun'un Şans'ı ve Güneşi Beklerken'in Zeynep'i olarak evlerimize misafir oldu. Bana Masal Anlatma'nın Ayperi'si olarak beyazperdeye hızlı bir giriş yaptı. Hande Doğandemir kimdir nasıl biridir? Şimdi onu daha yakından tanımaya ne dersiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aklımıza Kazınan Projeleri

Şubat dizisinde Deli'nin Elem'i olarak karşımıza çıkan Hande Doğandemir efsane dizi Leyla ile Mecnun'da Şans karakteriyle hiç konuşmadan o güzel gülüşüyle kalbimizi çaldı. Onu kitlelere tanıtan ve yıldızını parlatan ise sevilen dizi Güneşi Beklerken'de canlandırdığı Zeynep Yılmaz karakteri oldu. Hemen ardından Burak Aksak'ın Bana Masal Anlatma'sında Ayperi olarak karşımıza çıktı. Şimdilerdeyse Şükrü Özyıldız'la birlikte rol aldığı Andaç Haznedaroğlu imzalı Her Şey Aşktan'ın vizyon tarihi için gün sayıyor.

2. Duyarlı

Hande Doğandemir oyunculuğuyla olduğu kadar yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor. Kendisini başka birçok ünlü isimle beraber kadına şiddete dikkat çekmek için Her Ses Bir Nefes isimli projede gördük. Adayını Genç Seç diyerek seçilme yaşının 18'e indirilmesi için farkındalık yarattı. TEGV iş birliğiyle çocukların okuma alışkanlığı kazanması adına miniklere kitap okudu. Rahim ağzı kanseri konusunda farkındalık yaratmak için Aşık Olmadan Aşı Ol kampanyasının yüzü oldu ve üniversitelilerle bir araya geldi. Sanıyoruz ki kendisi güzel olduğu kadar duyarlı da :))

3. Fotoğraf Meraklısı

Tam bir fotoğraf meraklısı olan güzel oyuncu yakaladığı manzaraları instagram takipçileriyle paylaşmayı seviyor.

4. Spor Düşkünü

Ünlü oyuncu düzenli sporu bir yaşam tarzı haline getirmiş. Kendisini sık sık spor yaparken görmek mümkün. Bir gün kulağında kulaklıklarıyla yanınızdan koşarak geçtiğini görürseniz hiç şaşırmayın:))

5. Kahve Tiryakisi

Hande Doğandemir söz konusuysa tam bir kahve tiryakisiyle karşı karşıya olduğunuzu belirtmek isteriz. Kendisinin instagram postları bu konudaki en büyük kanıtımız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayvansever

Hayvanlarla arası epey iyi olan başarılı oyuncu özellikle kedilere olan sevgisiyle biliniyor. Hatta evinde beslediği Mia adında sevimli mi sevimli bir kedisi var.

7. Rötar Yapan Uçakta Yolculara Çikolata Dağıtacak Kadar Alçakgönüllü

7. Rötar Yapan Uçakta Yolculara Çikolata Dağıtacak Kadar Alçakgönüllü

8. Şans Erdal Bakkal'a gülerse :)

9. Asalet

Lise yıllarında aldığı Fransızca eğitiminin etkisiyle üniversite döneminde bir süre Fransa'da yaşamasından mı yoksa doğuştan mı bilinmez ama Hande Doğandemir'de  apaçık bir Fransız asaleti mevcut. Hatta birçok insan onu zaman zaman dünyaca ünlü yıldız Audrey Hepburn'e bile benzetiyormuş.

10. Her Şey Aşktan

Hande Doğandemir hakkında onca şeyden bahsetmişken 29 Ocak'ta vizyona girecek filmi Her Şey Aşktan'ı da unutmamak gerek. Türü romantik komedi olan filmde Doğandemir başrolü yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile paylaşıyor. Yakın zamanda seyirciyle buluşmaya hazırlanan filmin hazırlık aşamalarında ünlü oyuncunun rolü için sıkı bir çalışma programı içine girdiği, özel olarak tango ve boks dersleri aldığı biliniyor. Yayınlanan eğlenceli teaserlarla epey merak yaratan filmin vizyon tarihi için Hande Doğandemir'in sevenleri çokça heyecanlı

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Samimiyet

12. Bonus: Her Şey Aşktan(Teaser)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
143
33
21
8
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Selin Çelik

Hande Doğandemir, gerçekten son jenerasyonda çok başarılı bulduğum oyunculardan biri. Popülerlik derdinde değil, sadece işini yapmak, insanlara bir şeyler an... Devamını Gör

Gülnur Aralı

Bu kızı seviyorum ama neden? :)