Görüş Bildir
Haberler
07.07 Saat Anlamı Nedir? Hayatınızı Değiştirmek İçin Bir Şansınız Olsa Neyi Değiştirirdiniz?

07.07 Saat Anlamı Nedir? Hayatınızı Değiştirmek İçin Bir Şansınız Olsa Neyi Değiştirirdiniz?

Harika bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz. Hayatınızı güzelliklerle donatacak o çok önemli adımları atmaya hazır mısınız? Üstelik bunun için sevdiklerinize sarılmak, sevdiğinizi söylemek ve kendinizi sevmekten başka hiçbir şeye ihtiyacınız yok çünkü şansınız dönecek. Ay ışığı yolunuzu aydınlatacak ve iyi şans sizi bulacak. Peki, iyi şansı temsil eden 07.07 ne anlama geliyor? 07.07 saatinin numerolojik anlamı, temsil ettiği gezegen ve Tarot kartı ne? 07.07'de o burca dikkat edin! 

İşte 07.07'de şans kapınızı çalacak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

07.07 Anlamı Nedir?

07.07 Anlamı Nedir?

07.07 numerolojik olarak incelendiğinde 'iyi şansı' temsil eder. Tam da şu an bir gökkuşağının altında olduğunuzu düşünün. Hayatınıza renk katacak kararlarla şans sizi bulacak. 

İç sesinizi dinleyin, kalbinizin sesine kulak verin. Şansınız öyle bir döndü ki adeta başınıza talih kuşu kondu. Şansınızın döndüğü bu anları iyi değerlendirirseniz, bir anı bir ömür boyu sürecek güzelliklere çevirebilirsiniz.

Peki, yolculuk nereye?

Peki, yolculuk nereye?

Rotanız ne olursa olsun, bırakın yol sizi huzura ve mutluluğa götürsün... Kendinizi bir kez olsun serbest bırakın. Harika bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz, bir anda valizinizi toplayıp gitmeniz gerekebilir. Bu aniden ortaya çıkan yolculuğa sizin yerinize başkasının gitmesini isteyebilirsiniz fakat bu karar büyük bir hata olur. 

Çıkacağınız yolculuktan büyük kazançla döneceksiniz. Kısmetinizi kendi elinizle başkasına vermeyin. Bazen gitmek kalmaktan çok daha iyidir. Üstelik 'tebdili mekanda ferahlık vardır.' 

Bu değişim size iyi gelecek.

07.07 Saat Anlamı Nedir?

07.07 Saat Anlamı Nedir?

Hayatınızın kötü gittiğini ve şanssız olduğunuzu hissettiğiniz zamanlar yaşamış olabilirsiniz lakin hayat sürprizlerle doludur. Şans da onu hak eden ve isteyenleri bulur. Üstelik içten içe ne kadar şanslı biri olduğunuzu biliyorsunuz fakat bunu hiç sesli olarak dile getirmemiş olabilirsiniz. Şimdi bunu dile getirme zamanı geldi! 

Melek saatlerinden biri olan 07.07: Şans ve insanın buluştuğu andır! 07.07 hayatınızdaki sınırların kalkacağına, kalıplarınızdan kurtulacağınıza işarettir. Kişiye içinde sıkıştığı hayattan kurtulma, kendini değiştirme şansı sunar. Sizi özgürleştirecek olan 07.07 saatinin etkisi yaklaşık 15 dakika sürer. Fakat bu süreçte yaşadığınız his ve karara vardığınız konular için harekete geçerseniz, 07.07 saatinin etkisini bir sonraki güne kadar hissedebilirsiniz. Dahası, 24 saat sürecek bu başlangıç sizi şans kapısından geçirerek tüm hayatınıza güzellikler getirebilecek güçtedir.

Hayatta en çok sizi kaybetmekten korkuyor!

Hayatta en çok sizi kaybetmekten korkuyor!

Sevdiklerinize yeterince vakit ayırıyor musunuz? Geç olmadan sevgiyi kucaklayın, sevdiklerinize sarılın. Hayatınızın aşkı sizi kaybetmekten korkuyor. Hatta son zamanlarda ondan uzaklaştığınızı hissediyor. 

Kendinizi korumak ya da çalışmak için sevdiklerinizden uzaklaşmak en çok da size zarar veriyor. Dikkatli olmazsanız zamanla yalnızlaştığınızı fark edeceksiniz. Bırakın aileniz, dostlarınız ve sevgiliniz sorunlarınıza ortak olsun. Omzunuzdaki yükü hafifletsin ve özgürce sizi sevdiklerini söyleyebilsinler... 

Tabii siz de onlara sık sık 'Seni seviyorum' demeyi unutmayın.

Aileniz genişliyor!

Aileniz genişliyor!

Melek saati 07.07 hayatınıza yeni birinin gireceğine işaret ediyor. Bu kişi resmen nefesinizi kesecek ve sizi kendine aşık edecek. Fakat sizi çok heyecanlandıran bu kişi bir sevgili değil! 

Çocuk isteyen çiftlere müjde: Bir evlat sahibi olmanın zamanı geldi! Eğer partneriniz henüz çocuk sahibi olmak istemiyorsa, bu aralar çok üstüne gitmeden onunla yeniden konuşmayı deneyin. Fikri değişmiş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başarıya ne kadar yakınsınız?

Başarıya ne kadar yakınsınız?

Çok fazla fikriniz ve hedefiniz var. Yine de kendinizi başarılı olmak için yeterli hissetmiyorsunuz. Fikirlerinizi söylemekten çekiniyor, kariyerinizde istediğiniz noktaya ulaşamayacağınızı düşünüyorsunuz. Fakat yanılıyorsunuz! 

İhtiyacınız olan tek şey gerçekten ne istediğinize karar vermek ve hedefinize yönelmek. Bunun için kendinizi iyi tanımalı, hedefinizi doğru belirlemeli ve kendinize güvenmelisiniz. Yapabileceklerinizin farkına varın. Yetersiz olduğunuzu düşündüğünüz konular için eğitime katılmayı veya araştırma yapmayı deneyin. Hedeflediğiniz yolda yürürken başarınıza destek olmak isteyenler en yakınlarınız olacak. 

Yeni bir iş, teklif veya ortaklık da sizi bekliyor olabilir. Tekliflere açık olun ki şansınız bu denli açıkken bereketli kazanç kapılarını da ardına kadar açma fırsatı yakalayın.

En çok kendinize ihtiyacınız var!

En çok kendinize ihtiyacınız var!

Ekonomi, psikoloji, kariyer ve eğitim konularında zorlu zamanlardan geçtiniz. Artık biraz da kendinize dönmeli ve ne istediğinizi bulmalısınız. 

Birkaç gün her şeyden uzaklaşmak size şifa gibi gelecektir. Hayatınız için vermeniz gereken önemli kararlardan sonra telefonunuzu sessize alın ve birkaç saatlik kendinize dönüşle manevi huzuru yakalayın.

07.07'nin Numerolojik Anlamı Nedir?

07.07'nin Numerolojik Anlamı Nedir?

07.07 saatinin numerolojik incelemesini tamamlamak için 7 ile 7'yi toplarız. Elde ettiğimiz sayı 14 olur. Bu kez de 1 ile 4 rakamını toplar ve 5 rakamına ulaşırız.

07.07 saatinin uğurlu sayıları: 5 ve 7

07.07 saatinin uğurlu sayıları: 5 ve 7

Çift saat 07.07'de gücü dengeleyen sayılar 5 ve 7 olur. Numerolojide 7 rakamı iç kuvvet ve sezgi anlamına gelir. 5 rakamı ise dünyayı ve insanı sembolize eder. İki çok güçlü rakam bir araya gelerek saat 07.07'de sezgilerinizi kullanarak dünyanızı değiştirme fırsatı sunar. 

Dünyanızda 5 ile bağlantılı ne varsa değişecek. Sezgilerinize güvenin yanınızda olması gereken kişilerin uzattığı eli tutun. Gitmek isteyene ise asla dur demeyin. Göreceksiniz, hayatınıza yeni insanlar girecek ve onları tanıdıkça mutluluğunuz artacak.

07.07 saatinin yaratıcı gücü Ay'dan gelir!

07.07 saatinin yaratıcı gücü Ay'dan gelir!

Ailenizin genişlemesini sağlayacak dişil güç Ay'dan gelmektedir. Bu hem çevrenizin genişleyeceğini hem de ailenize yeni bir üyenin dahil olacağını sembolize eder. Evlat sahibi olmak istiyorsanız, Ay'dan gelen üretme, öğretme ve bilgelik hisleri size öncülük edecektir. 

Öte yandan ay bir döngüyü temsil eder. Sizin için yeni bir döndünün başlangıcı olacak 'iyi şans' tam da ihtiyacınız olan anda sizi bulacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

07.07 Saatinin Tarot Kartı Nedir?

07.07 Saatinin Tarot Kartı Nedir?

07.07 saatinin Tarot kartının 'Savaş Arabası' olduğuna inanılır. Bunun en önemli nedeni: Savaş Arabası sayısal değeri olan 7 rakamıdır. 

Savaş arabası Tarot kartının: Gücün kişinin eline geçmesi, kontrolü ele geçirme ve dengenin sağlanması gibi özellikleri vardır. Hayatınızı iyi şansla taçlandıracağınız ve kendi yolunuzu çizeceğiniz şu anlarda ihtiyacınız olan gücü savaş arabası kartından alacaksınız.

07.07 Saatinin Astrolojik Yorumu: 07.07'de dikkat etmeniz gereken burç

07.07 Saatinin Astrolojik Yorumu: 07.07'de dikkat etmeniz gereken burç

Yönünüzü belirlemenizde size öncü olacak yol ayrımı ve yolculuk için hazırlıklı olun. Bu aralar çevrenizdeki yengeç burcu kişilere de dikkat edin. Sizin için önemli fırsatlar yaratabilir ve hayatınızı değiştirecek tekliflerde bulunabilirler.

Duygusal ve duyarlı kişilikleriyle zor anlarınızda da yanınızda olacak sizi tahmin ettiğinizden çok daha mutlu edecekler.

Peki, 07.07'de başınıza gelen en ilginç olay nedir?

Peki, 07.07'de başınıza gelen en ilginç olay nedir?

Yorumlarda buluşalım! 👇

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın