Görüş Bildir
Haberler
'Anne' Gibi Görünmediğini Söyleyen Kadına Gereken Cevabı Çok Güzel Veren Bohem Anne

etiket 'Anne' Gibi Görünmediğini Söyleyen Kadına Gereken Cevabı Çok Güzel Veren Bohem Anne

Rinascita
26.06.2017 - 01:07

Anne olmak, yalnızca dış görünüşünüzle ilgili değildir. Toplumun dayattığı 'olması gerektiği gibi bir anne' olmak kalıbına baş kaldıran kadınlardan birinin, acımasız eleştiriler karşısında verdiği tepkiyi sizler için A Plus'tan derledik.

Kaynak: http://aplus.com/a/mom-tattoos-respon...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne veya baba olmak arkadaşlıklara canlılık katar, ilişkileri güçlendirir ve aileler ile toplulukları daha yakın hale getirir. Ebeveynlikle birlikte bitmek bilmeyen tartışmalar da artar.

Geçen ay Birleşik Krallık'ta yaşayan blogger anne Gylisa Jayne, bu tarz yorumlardan birine maruz kaldı.

'Anne' gibi görünmediği söylendi. Jayne umursamamaya çalıştı, fakat birkaç gün sonra bu yorumun canını hala sıktığını fark etti.

Fakat parlak pembe saçları, dövmeleri ve piercingleri olan bir anne olarak Jayne, bu tarz kalıpların anneliği gerçekten tanımlamadığını biliyordu.

Ebeveynler için negatif yorumları göz ardı etmek her zaman kolay değildir. Fakat Jayne'nin gönderisi önemli olan tek durumun, çocukları için yaptıkları olduğunu hatırlatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anneler ve babalar başkalarının düşüncelerine ve yargılarına göre davranmak zorunda değiller. Ebeveynlik herkesin üzerinde aynı durmak zorunda olan bir kumaş değildir. Herkeste farklı görünmesi gerektiğini kabul etmek gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1966
797
103
103
101
88
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sugar_boy

Aynen, bir annenin çocuğuna 'i love this kid fucking much' demesi de çok normal. Editör bayramda babasının elini öpünce babası da 'el öpenlerin çok olsun my ... Devamını Gör

Hilal Şahin

ya LKHASDŞLFKZSŞNŞXGÖŞMFBNŞFLBKXDGBÖ

Pasif Kullanıcı

"Anne gibi görünmek" nasıl bir kavram ki? Nasıl oluyormuş mesela "anne gibi görünmek"? Saçı pembe,piercingli dövmeli diye anne gibi görünmeyecek(?) Değil. İn... Devamını Gör

Rolshun

Burdaki kadinin 7 24 seks partilerinden cikmayip uyusturucuyu alkolu kokleyen bi imaji goruntusu oldugu icin anne gibi gorunmuyorsun denmis yoksa anne gibi g... Devamını Gör

Mononoke Hime

Keşke ingilizcesini koysaymışsınız. Çeviri o kadar kötü ki okumaktan vazgeçtim.