Görüş Bildir
Gerekli mi Gereksiz mi Belli Olmayan Hayatınızı Kolaylaştıracak 15 Tasarım
Çoğunlukla internet üzerinde gördüğümüz ve gerekliliğini kendi içimizde sorguladığımız bu icatların hangileri gerçekten gerekli hangileri gereksiz kafamız karışmış durumda. Bu şeyleri icat diye mi yoksa faklı bir tabirle mi anmamız gerek bilmiyoruz. Aslında pratik gibi gözüken ama satışlarının garip sitelerde gerçekleşmesinin huzursuzluğuyla almaya tenezzül etmediğimiz icatlar topluluğu olarak adlandırabiliriz bu ve bunun gibi şeyleri.
Fenerbahçe'den Evren Turhan ve Erman Toroğlu'na Suç Duyurusu
Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden 'Kamuoyuna duyuru' başlığıyla açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:'23.11.2015 akşamı (dün) Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” isimli programda, kamuoyunda futbolcu temsilcisi olarak bilinen Doğan Ercan’ın bir telefon konuşması kaydının yayınlanması üzerine tarafımıza açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.Bahse konu şahsın telefon görüşmesindeki iddia ve beyanlarıyla ilgili olarak, kendisinde ya da bir başkasında somut bir bilgi, belge ve kanıt bulunması halinde, kulübümüze sunulması ve konunun araştırılması tarafımızın beklentisidir. Ancak kulaktan dolma ve dedikodudan öteye geçmeyecek iddialarla milyonların gündemini meşgul edenlerin bu eylemleriyle ilgili olarak gerekli hukuki süreç, tarafımızdan başlatılacaktır. Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo ve Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya yönelik bu dayanaksız ve haksız isnatları şiddetle kınıyor, isnat sahibini ise müfteri olarak nitelendiriyoruz.Ayrıca, 21.11.2015 günü A Spor kanalında yayınlanan “Takım Oyunu” isimli programda, Erman Toroğlu ve Evren Turhan isimli şahısların, kulübümüzün UEFA’ya yanlış evrak gönderdiği ve bu nedenle UEFA tarafından yaptırım uygulandığına dair gerçek olmayan iddialarla kamuoyunu meşgul etmeleri ve kulübümüz aleyhinde algı operasyonu yapmaları nedeniyle, bu şahıslar hakkında tarafımızdan savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.Kamuoyunun bilgisine duyururuz.'Fenerbahçe SK
Reklam
Tarihi Yarımada'yı Değiştirecek Plana Onay: Hanlar Otele Dönüşecek
Tarihi Yarımada'da bulunan hanların otel ve butik otele dönüştürülmesi ile ev pansiyonculuğu yapılmasının önünü açan imar planı değişikliği İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi tarafından kabul edildi. Projeyi değerlendiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Boşaltılmış, kaderine terk edilmiş, yok olmaya yüz tutmuş tarihi eserleri kurtarabilmek için bu kararı aldık. Bu binalarda, istenilirse butik oteller olabilir' diye konuştu.
Reklam
Rusya: 'Doğalgaz Akışında Kesinti Yok'
Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Anatoliy Yanovskiy, Rusya savaş uçağının Türkiye sınırında F-16'lar tarafından düşürülmesi nedeniyle, Türkiye'ye doğalgaz sevkiyatının kesilmediğini açıkladı. 
Evrim Teorisiyle İlgili Doğru Zannedilen 14 Yanlış Bilgi
etiket
Bilim tarihinin en önemli çalışmalarından birisi olarak kabul gören Türlerin Kökeni, İngiliz doğa tarihçisi Charles Darwin tarafından 24 Kasım 1859'da yayımlandı. Kitap, Darwin'in edindiği tecrübelerdeki gözlemlerine dayandırarak oluşturduğu biyolojik evrim kuramı üzerinedir.Türlerin Kökeni kitabının yayımlanma tarihi olan bugün, Evrim ile alakalı gerçeklerin üzerine eğilmek için ne de güzel bir gün.Listede yer alan bilgiler derlemedir.Bilgiler bilimsel temellere dayanmaktadır.Kaynak olarak genellikle 'Evrim Ağacı' sitesindeki makaleler ve 'Evrim Kuramı ve Mekanizmaları' kitabı kullanılmıştır.
Reklam
CHP'de Olağanüstü Kurultay İçin Yeterli İmza Toplanamadı
CHP’de muhaliflerin olağanüstü kurultayı toplama girişiminde yeterli imza toplanamadı. Genel Başkanlığa aday olan Muharrem İnce, düzenlediği basın toplantısında imzaların 500 civarında kaldığını söyledi. 1200 delegesi olan CHP’de olağanüstü kurultay için yarıdan bir fazla 601 imza gerekiyor.
Reklam
Reklam
Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor PFDK'ya Sevk Edildi
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftanın ardından Beşiktaş, Bursaspor ve Eskişehirspor PFDK'ya sevk edildi.TFF'den yapılan açıklamaya göre;1- BURSASPOR Kulübü'nün 21.11.2015 tarihinde oynanan AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR-BURSASPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.2- ESKİŞEHİRSPOR Kulübü'nün 22.11.2015 tarihinde oynanan TORKU KONYASPOR-ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.3- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 22.11.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-MEDICANA SİVASSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki'talimatlara aykırı hareketi' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile 2015-2016 Sezonu Spor Toto Süper Lig Müsabakaları Statüsü'nün 6/5, EK-1 maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
Reklam