Görüş Bildir
Bu Hafta Mizahın Gündeminde Neler Var?
Mizah dergileri bu hafta, Can Dündar ve Erdem Gül'ün Suriye'ye silah taşıyan TIR'larla ilgili yaptıkları haber nedeniyle tutuklanmasını, Tahir Elçi cinayetinin araştırılması için verilen önergenin AKP ve MHP'nin oylarıyla reddedilmesini ve Suriyeli sığınmacıların sınırlar içinde kalması karşılığında AB'nin Türkiye'ye 3 milyar euro verecek olmasını kapaklarına taşıdı.
iPhone 7’ye Paraşüt Sistemi
Sonitdac YouTube kanalı tarafından hazırlanan videoda düşürmelere karşı paraşütlü koruma sistemine sahip iPhone 7 karşınızda.
Reklam
'Birçok Şeyi Hafife Aldım'
Galatasaray'ın Alman futbolcusu Kevin Grosskreutz, sarı-kırmızılılardan ayrılık kararına ilişkin, daha önce doğal gördüğü birçok şeye değer vermeyi öğrendiğini söyledi.
Tellere Can Veren Sanatçı David Oliveira'dan 23 Harika Çalışma
David Oliveira, 1980 doğumlu Portekizli bir sanatçı. Lizbon güzel sanatlar fakültesi, seramik bölümünden mezun. Ancak seramikle arası pek iyi olmayacak ki kendini tellere vermiş. Telleri eğip bükerek oluşturduğu eserlerle bizi hayretler içinde bırakmaya gayret ediyor ve bunu da başarıyor. Birçok defa kişisel sergi açan David Oliveira'nın esrlerinden 23 tanesini sizler için seçtik. Bize daha fazlası lazım diyorsanız sanatçının kendi sitesine bir göz atmanızı öneririz.
Reklam
Dizi ve Filmlerde İzlediğimiz Zombilerin 80 Yıllık Tarihsel Evrimi
Birçok dizi ve filmde izlediğimiz zombiler ekranlarla ilk olarak 1930 yıllarda tanıştı. O günden sonra sürekli olarak işlenen zombi konusu günümüzde de hala devam ediyor. Peki ilk günden bugüne kadar sürekli olarak karşımıza çıkan zombileri onca dizi ve filmde nasıl gördük, hep birlikte izliyoruz.
Erdoğan: 'Ailemi Bu İşe Karıştırmak Ahlaki Değil'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın kendisi ve ailesinin IŞİD ile petrol ticaretine karıştığı yönündeki iddialarına ilişkin 'Ailemi bu işe karıştırmak, o bu işin çok da ahlâki olmayan bir yanıdır. İftira, yalan, takiye üzerine kurulu sistemler bu işi daha çok kullanıyor.' dedi. 
Reklam
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Dünkü yazımda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Putin’e ‘IŞİD ile petrol ilişkisi içerisinde olan sensin’ mealindeki sözlerinden bahsetmiş, bunların haklı dayanakları olduğunu belirtmiştim.Gerçekten Erdoğan’ın sözünü ettiği Suriye Yabrud’lu George Haswani’nin Rusya ile maziye dayalı tuhaf bir ilişkisi vardı ve Esad rejimi için IŞİD’den petrol alıyordu.Nereden biliyoruz? Erdoğan’ın referans gösterdiği ABD Hazine Bakanlığı’nın kaçakçılık ve teröre yardım eden kişi, kurum ve ülkeler listesinden…Yine dünkü yazımda Erdoğan’ın bu listeye atıf yapmasıyla bir nevi ‘Pandora’nın Kutusu’nun’ açıldığını da belirtmiştim.Gelin şimdi onun detaylarına bakalım…**ABD Hazine Bakanlığı’nın sözkonusu listesinde Türkiye ile ilintili kişiler de var, tahmin edeceğiniz üzere.Maalesef ve mesela…
Reklam
Derik'te Sokağa Çıkma Yasağı Kaldırıldı
Mardin'in Derik ilçesinde PKK'lıların sokaklarda kazdığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması amacıyla düzenlenen operasyon kapsamında 25 Kasım'dan beri uygulanan sokağa çıkma yasağı bugün saat 13.00'ten itibaren kaldırıldı. 
PlayStation'ın 2015’teki En İyi Oyunları Belli Oldu
Oldukça başarılı bir yıl geçiren ve konsol satışı bazında zirveyi elden bırakmayan Sony, 2015 yılının en iyi oyun ödülünü alan isimleri açıkladı . Sony Computer Entertainment Asia tarafından belirlenen ödüllere Metal Gear Solid 5: Phantom Pain ve Grand Theft Auto 5 damga vurdu.
Reklam