Görüş Bildir
TÜSİAD'dan 'Özgür Basın' Çağrısı
TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısı, Ankara Sheraton Oteli'nde yapıldı. Türkiye Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) Başkanı Cansen Başaran Symes, hükümetten yargı bağımsızlığı ve basın özgürlüğü konularındaki sıkıntıları süratle gidermesini beklediklerini söyledi.
Komünist Başkan Maçoğlu'na 'Sosyal Belediyecilik Ödülü'
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi'nin 26'ncı kuruluş yıldönümünde, Tunceli'nin Ovacık İlçesinin komünist başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 'Sosyal Belediyecilik Ödülü'ne layık görüldü. Maçoğlu, 'Hayatımda okul dışında ödül almadım. Bu benim ilk ödülüm' diyerek duygu dolu anlar yaşadı. Gecede 'Basın Özgürlüğü' ödülüne layık görülen Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın ödülünü ise eşi Dilek Dündar aldı. 
Özgecan'ın Annesi: ‘Erdoğan'a Beyaz Başörtüsü Göndereceğim’
Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan Aslan'ın annesi Songül Aslan, her 3 sanığa da ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesiyle ilgili, 'Hakettikleri en büyük cezayı alacaklarını biliyordum. Özgecan'ımın kanı yerde kalmayacaktı' dedi. Songül Aslan, geçtiğimiz Şubat ayında matemlerinin simgesi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siyah başörtüsü göndermişti. Cezanın açıklanmasının ardından ise beyaz başörtüsü göndereceğini söyledi.
Reklam
Reklam
Amerika'nın Noel Annesi: Kimsesiz Çocuklara Oyuncakçı Alan Altın Kalpli Kadın Carol!
etiket
Noel sevinci, büyük küçük herkesin yaşadığı acayip tatlı bir duygu. Hele ki çocukların hediye sevincine şahit olmak, pek çok zorluğa değer... Ancak kimsesiz çocuklar bu duyguyu diğer çocuklar gibi tadamıyor. Pek çoğu hediye bile alamadan Noel ruhunu yaşamaya çalışıyor. Ancak her çocuğun bir süper kahramanı olmalı değil mi? Carol Suchman da Amerika'daki kimsesiz çocukların Noel kahramanı ya da Noel Annesi olmuş diyebiliriz...
Reklam
Bu Ankara Testini Geçebilecek misin?
etiket
Nereye gidersek gidelim ne yaparsak yapalım yolumuz Ankara'dan bir kez geçmişse garip bir şekilde bağlı hissederiz kendimizi bu gri şehire. Ne demişler, herkes kentli olur ama başkentli olamaz! Bakalım sen ne kadar iyi biliyorsun Ankara'yı?!
Reklam
Galatasaray'dan UEFA Çıkarması
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek ve bazı yöneticiler, UEFA Finansal Fair Play incelemesi kapsamında yarın yapılacak görüşme öncesi İsviçre'ye gitti.
Reklam
Reklam