Görüş Bildir
12 Büyük Teknoloji Firmasının Resmi Misyon Açıklamaları
Dünyadaki en büyük endüstri olarak yüksek teknolojiye bağlı olarak internet ve onunla birlikte sunulan hizmetlerin bir araya geldiği iş alanları gösteriliyor. 12 büyük teknoloji firmasının kendi ağzından insanlığa ve dünyaya neler katmak istediklerini öğreniyoruz.
Yıllık Enflasyon 11 Ayın Zirvesinde
Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, Kasım ayında enflasyon yüzde 8,1 ile beklentilerin üzerinde gerçekleşti ve bu yılın en yüksek seviyesine ulaştı. Aylık bazda ise artış yüzde 0,67 oldu.
Reklam
Putin'in Deliler Gibi Demet Akalın Dinlediğinin 13 Tartışmasız Kanıtı
etiket
Türkiye'nin Rus Uçağının düşürmesinin ardından Türk-Rus hattında ipler kopma aşamasına geldi. Her gün taraflar onlarca açıklama yapıyor. Kimin ne dediği belli değil. Ancak Onedio Politik Analiz ekibi Putin'in açıklamalarını masaya yatırdı ve hayret verici bir gerçekle karşılaştı.Putin'in her açıklamasının satır aralarında, alt metninde bir Demet Akalın şarkısı gizliydi! İlk başta biz de gözlerimize inanamadık, ama araştırmamızı derinleştirince bu gerçeği kabul etmek zorunda kaldık: Putin, sıkı bir Demet Akalın fanıdır ve büyük ihtimalle açıklama yapmadan önce kuliste bangır bangır Demet Akalın dinliyor!İşte tartışmaya yer bırakmayan o deliller!
Gary Cahill 4 Yıl Daha Chelsea'de
Gary Cahill 4 yıllık yeni sözleşmesini Stamford Bridge'de imzaladı. Bu sözleşmeyle başarılı savunmacı 2019 yılına kadar Chelsea forması giyecek.
Reklam
İkinci yılbaşı özel indirimi başladı!
Sizin için büyük bir yılbaşı kampanyası hazırladık. Duyurduk. Son gün dedik. Bitiyor dedik… fakat bir de sürpriz yaptık. İlk kampanyamız bitti, şimdi sıra diğerinde…Bu kez “Fotoğraf Baskı” ve “Lukapu Ceplik” ürünleri dışında kalan tüm Lukapu ürünlerinde geçerli yüzde 30 indirimle karşınızdayız. Lukapu.com adresine girdikten sonra karşınıza çıkan “E-posta adresini yaz, kupon kodunu al”a tıklayın, kodunuz size gelsin. Ve sonra da fotokitabınızı, takviminizi tasarlamaya başlayın.Hatta bir öneri, hazır indirim varken birkaç ürün birden hazırlasanız şahane olur. Kısa süre sonra yıldönümünüz varsa, özel birinin doğum günü yaklaşıyorsa, indirim kesinlikle iyi bir fırsat!Yalnız hatırlatalım, indirim 24 Aralık tarihine kadar geçerli. Aksi takdirde fotokitabınızı istediğiniz tarihte size ulaştırmamız zor olabilir. Risk almayalım dedik.Aslında bakarsanız, her yıl olduğu gibi bu yıl da sizi düşündük. Neden fotokitap iyi bir hediye diye soracak olursanız, bu yazıyı (http://lukapu.com/blog/neden-fotokitap-2.html) okumanızı öneriyoruz.Hatıralarınızı saklayın, hediye edin, en özel anlarınız hep sizinle olsun…Kampanya şartlarıLukapu Yılbaşı Kampanyası 24 Aralık 2015 tarihine kadar geçerlidir.Yılbaşına yetişmesi için siparişinizi en geç 24 Aralık’ta vermiş olmanız gerekmektedir.Kampanyamız; “Fotoğraf Baskı” ve “Lukapu Ceplik” ürünleri dışında kalan tüm Lukapu ürünlerinde geçerli %30 indirim kampanyasıdır.Sipariş aşamasında kupon kodu yazan kısma kupon kodunuzu yazarak, %30 indirimden yararlanabilirsiniz.24 Aralık 2015 gecesi kampanyamız, sistemimiz tarafından otomatik olarak sonlandırılacaktır.Kampanyamız başka kampanyalarla birleştirilemez.Kampanyaya katıldığınızda, katılım şartlarını kabul etmiş sayılırsınız.
"Batman v Superman: Dawn of Justice" Filminin Son Fragmanı Yayınlandı
Merakla beklenen ve 25 Mart 2016'da vizyona girecek olan 'Batman v Superman: Dawn of Justice' filminin son fragmanı yayınlandı.Batman (Ben Affleck) ve Superman'in (Henry Cavill) yanı sıra,  Lex Luthor (Jesse Eisenberg) ve Lois Lane (Amy Adams) karakterleri de bu fragmanda gün yüzüne çıkıyor.
Reklam
16 Avrupa Ülkesinin Futbol Devre Arası Yemekleri
Avrupalı futbol severler devre aralarında ne yer, ne içer ?Avrupa'da oynana futbol maçlarında İlk 45 dakika sonunda düdük çaldığında hepimizi büfelere doğru koşarız . Kimisi sigara, çay simit derken ne olduğunu anlamadan ikinci yarı başlar. İşte uefa.com'a göre avrupa ülkelerinde devre arasında neler yendiği hakkında bilgimize sunulan atıştırmalar...
Reklam
Değirmenin Suyu Nereden Geliyor? 12 Maddeyle IŞİD’in Farklı Finansal Kaynakları
Silahlar, jeep’ler, militan maaşları, propaganda videoları, militan yetiştirme okulları, militan barındırma ve besleme giderleri, yurtdışına çıkış; tüm bunlar ciddi miktarda maddi kaynak gerektiren şeyler. IŞİD’in Paris’teki son terör saldırısı düşünüldüğünde, örgütün maddi olarak hiç de zor durumda olmadığı aşikar. Hatta ABD Maliye Bakanlığı müsteşarı David Cohen, IŞİD’i muhtemelen dünyanın bugüne kadarki en zengin terör örgütü olarak tanımlıyor.IŞİD, bilegeldiğimiz tüm terör örgütlerinden çok daha fazla, çeşitli ve önlenebilmesi zor kaynaklardan para sağlıyor. Bu durum, bir kaynak bir şekilde kapanır / azalırsa örgütün faaliyetlerine aynen devam edebilmesini sağlayan bir avantaj.Peki bu değirmenin suyu nereden geliyor?
Reklam
Paris İklim Zirvesi'ni Reklam Panolarını Kullanarak Protesto Eden 'Brandalism Project'
Aralarında Bansky ve arkadaşları Paul Insect, Escif, Jimmy Cauty, Neta Harari ve Kennard Phillips gibi sanatçıların bulunduğu 'Brandalism Project' üyeleri Paris'teki İklim Değişikliği Konferansı'nı protesto etmek için 600'den fazla poster hazırladı ve bu posterleri Paris'in çeşitli bölgelerindeki reklam panolarına korsan olarak yerleştirerek farkındalık yaratmaya çalıştılar. Büyük şirketlerden Avrupa Birliği'ne ve Amerika'ya kadar geniş bir yelpazeyi hedef alan ve küresel ısınma ve iklim değişikliği konusunda yeterli adımların atılmadığını ya da iki yüzlü davranıldığını belirten grubun işleri tüm dünya çapında geniş yankı buldu.
2015 Kasım Ayının En İlginç 10 Arkeoloji Haberi
2015 yılının başından beri her ay derlediğimiz en ilginç arkeoloji haberlerinde sıra Kasım ayında. Bu ay dünyadan ve özellikle Türkiye'den birçok ilginç arkeoloji haberi çıktı. Bunlardan bazıları süper keşifler, bazıları ise tarihi eser kaçaksının efsanevi savunması oldu. Arkeofili ekibi olarak Kasım ayı boyunca yayınladığımız arkeoloji haberlerinin en ilginç 10 tanesini bu listede derledik.
Reklam