Görüş Bildir
Reklam
Davutoğlu: 'Pravda Palavralarına Kimse İtibar Etmez'
Başbakan Davutoğlu, Rusya'nın Türkiye'ye yönelik iddialarıyla ilgili, 'Soğuk savaş döneminde Sovyet propaganda makinesi 'Pravda yalanları, palavraları' üretirdi. Bu Sovyetik propaganda makinesinin yalanlarına kimse itibar etmez' dedi.
Reklam
Ofis Taşımak: Doğru Yönetilmeyen Bir Taşınma Çalışanların Performansını Nasıl Düşürüyor?
Şirketler ofis ortamlarını değiştirmek üzereyken pek çok soru işareti, pahalı yatırımlar ve beklenmeyen engellerle dolu yorucu bir süreç başlar. “Taşınma”, genellikle “patron meselesi” olarak tanımlanır çünkü hem şirket içerisinden hem de dışarıdan bir hayli kaynak gerektirir. Taşınma sürecinde nispeten kısa bir zamanda alınan tüm kararların, çalışma ortamıyla ilgili uzun vadeli koşullar doğuracağını akılda tutmak gerekiyor. Yapılan her hata, baş ağrısı yaratacaktır. Ofis taşımayı şirketin tüm performansını arttıracak şekilde planlayabilmek için dikkat etmemiz gerekenlere göz atalım.
Reklam
Reklam
Warriors İçin Sıradan Bir Gün: 20-0
NBA'de bu sezonun durdurulamaz ekibi Golden State Warriors, MVP'si Stephen Curry'nin önderliğinde yoluna doludizgin devam ediyor. Curry'nin son periyotta oynamamasına karşın 40 sayıyla yıldızlaştığı maçta Golden State Warriors, Charlotte Hornets'ı deplasmanda 116-99 yendi ve üstüste 20. maçından da galibiyetle ayrıldı.
Bu İki Ülke Kapışırsa Kim Kazanır?
etiket
Kimse savaş çıksın istemez, büyük yıkımlar gerçekleşsin istemez. Diyelim ki ülkeler savaşacak duruma geldi. Kim kazanır? Peki ya semtler ve şehirler? Uzaylılara karşı şansımız var mı? Not: Gönlünüzden geçeni değil aklınızın ne dediğini soruyoruz :)
Reklam
HTC'nin Akıllı Saati İçin Geri Sayım Başladı
Önde gelen teknoloji firmaları akıllı saatlerini birer birer piyasaya sürüyor ancak HTC’den uzun bir süredir bu yönde bir hamle göremiyoruz. Ancak son gelen iddialar, HTC’nin akıllı saati için fazla beklememize gerek kalmayacağını söylüyor.
Wetransfer’den Sürpriz Müzik Servisi Hamlesi
Ünlü bulut tabanlı dosya paylaşım platformu Wetransfer, kendi müzik servisini kullanıma açıyor. Diğer müzik uygulamalarından daha farklı bir amaç güden Wetransfer, şarkıların platformun hali hazırda var olan geniş kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlayacak.
Masalların Engelleri Aştığına Tanık Olmak İster misiniz?
etiket
Günlük hayatınızda belki denk gelmişsinizdir belki de gelmemişsinizdir ancak bu dünyada elleri ile konuşan insanlar var. Bu tatlı kız da bu dili öğrenerek onların dilini konuşur olmuş ve bu dil ile hem masallara hem tekerlemelere hayat vermiş. Şimdi sizi bir masal dünyasına götüreceğiz, içinde engel barındırmayan!
Reklam