Görüş Bildir
Warriors İçin Sıradan Bir Gün: 20-0
NBA'de bu sezonun durdurulamaz ekibi Golden State Warriors, MVP'si Stephen Curry'nin önderliğinde yoluna doludizgin devam ediyor. Curry'nin son periyotta oynamamasına karşın 40 sayıyla yıldızlaştığı maçta Golden State Warriors, Charlotte Hornets'ı deplasmanda 116-99 yendi ve üstüste 20. maçından da galibiyetle ayrıldı.
Bu İki Ülke Kapışırsa Kim Kazanır?
Kimse savaş çıksın istemez, büyük yıkımlar gerçekleşsin istemez. Diyelim ki ülkeler savaşacak duruma geldi. Kim kazanır? Peki ya semtler ve şehirler? Uzaylılara karşı şansımız var mı? Not: Gönlünüzden geçeni değil aklınızın ne dediğini soruyoruz :)
HTC'nin Akıllı Saati İçin Geri Sayım Başladı
Önde gelen teknoloji firmaları akıllı saatlerini birer birer piyasaya sürüyor ancak HTC’den uzun bir süredir bu yönde bir hamle göremiyoruz. Ancak son gelen iddialar, HTC’nin akıllı saati için fazla beklememize gerek kalmayacağını söylüyor.
Wetransfer’den Sürpriz Müzik Servisi Hamlesi
Ünlü bulut tabanlı dosya paylaşım platformu Wetransfer, kendi müzik servisini kullanıma açıyor. Diğer müzik uygulamalarından daha farklı bir amaç güden Wetransfer, şarkıların platformun hali hazırda var olan geniş kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlayacak.
Masalların Engelleri Aştığına Tanık Olmak İster misiniz?
etiket
Günlük hayatınızda belki denk gelmişsinizdir belki de gelmemişsinizdir ancak bu dünyada elleri ile konuşan insanlar var. Bu tatlı kız da bu dili öğrenerek onların dilini konuşur olmuş ve bu dil ile hem masallara hem tekerlemelere hayat vermiş. Şimdi sizi bir masal dünyasına götüreceğiz, içinde engel barındırmayan!
Reklam
Reklam
'Petrol İddiasını Peşinen Reddediyoruz'
ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, Rusya’nın “Türkiye IŞİD’den petrol alıyor” iddiasını ‘peşinen reddettiklerini’ söyledi; 'Bu suçlamaları destekleyecek hiçbir kanıt görmüyoruz' dedi.
Fırtına, Kuvvetli Yağış, Yoğun Kar ve Buzlanmaya Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre yurt geneli parçalı ve çok bulutlu Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu ile, Sakarya, Batman, Erzincan, çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Kıyılarda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde görülecek yağışların; Rize çevreleri, Artvin'in kıyı kesimleri ile Hakkari, Van, Bitlis Ağrı geneli, Şırnak, Siirt ve Muş'un doğu kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
Reklam
Hrant Dink'in Ailesine 100 Bin Lira Tazminat
İçişleri Bakanlığı, 19 Ocak 2007 tarihinde öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmen Hrant Dink'in ölümüyle ilgili 'hizmet kusuru' olduğu gerekçesiyle Dink ailesine 100 bin lira tazminat ödeyecek.
Reklam
Real Madrid Kral Kupası'ndan İhraç Edilebilir
Copa Del Rey'de Cadiz ile karşılaşan Real Madrid, akıl almaz bir hataya imza atınca kupadan diskalifiye edilmenin eşiğine geldi.Real Madrid, Copa del Rey son 16 turunda Cadiz karşısında Denis Cheryshev’in golüyle öne geçmesi, İspanya’yı karıştırdı. İspanyol basını, Real Madrid’in cezalı oyuncu oynattığını iddia etti.Geçen sezon Villareal’e kiralanan Cheryshev’in, Real Sociedad, Getafe ve Barcelona maçlarında 3 sarı kart görerek cezalı duruma düştüğünü yazan İspanyol basını, Cheryshev’in Real Madrid’in bu sezon çıktığı ilk kupa maçının kadrosuna alınmasını manşetlere taşıdı.İspanyolların iddiasına göre, Cadiz’in İspanya Futbol Federasyonu’na talepte bulunması halinde Real Madrid kupadan direkt olarak elenecek.Benzer bir durum bu sezon Osasuna ile Mirandes arasında oynanan karşılaşmada da yaşanmış ve Osasuna 2-1 kazanmasına rağmen elenen taraf olmuştu.Açık Mert Korkusuz
Reklam
İllüstrasyonlarını Gerçek Hayata Taşıyan Sanatçıdan Yaratıcılığın Sınırlarını Zorlayan 20 Eser
etiket
Amsterdam'da yaşayan David Troquier adlı sanatçı, hazırladığı ve 2 boyutla sınırlı kalan çalışmalarını bir üst seviyeye taşımaya karar veriyor. Bu sebeple de yaşadığı şehrin sokaklarında geziyor ve geniş hayal gücünün yardımıyla çalışmalarına 3. boyutu da muhteşem bir biçimde kazandırmayı başarıyor. Kimi zaman efsane filmlere de göndermede bulunan yaratıcı sanatçının 20 harika çalışması sizlerle:Daha fazlası için:
Fransa'da 3 Cami Kapatıldı
Fransa İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, Paris saldırılarının ardından, Fransa’da 3 caminin kapatıldığını söyledi.
Reklam