Görüş Bildir
Haberler
Moody's Türkiye'nin Notunu Değiştirmedi

Moody's Türkiye'nin Notunu Değiştirmedi

Onedio Medya
06.08.2016 - 08:42

Kredi derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin Baa3, yatırım yapılabilir düzeyinde olan notunu değiştirmediğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kredi derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin Baa3, yatırım yapılabilir düzeyinde olan notunu değiştirmediğini açıkladı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi 'Moody's'in başarısız olan darbe girişiminin ardından 18 Temmuz 2016'da duyurduğu değerlendirme süreci halen devam etmektedir. Türkiye takviminde yer alan 5 Ağustos bu nedenle kullanılmamıştır.' dedi ve darbe girişiminin etkilerinin izlenmeye devam edileceği belirtildi.

Moody's, 18 Temmuz'da yaptığı açıklamada, darbe girişimi sonrasında başlatılan değerlendirmenin 90 gün içinde sonuçlanacağını duyurmuştu.

Kuruluş, Türkiye'ye yönelik son not değerlendirmesini, 4 Aralık 2015 tarihinde yaparak, 'Baa3' ile 'yatırım yapılabilir' seviyede bulunan kredi notunu ve 'negatif' not görünümünü teyit etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
5
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
itsasin

son şansımız. ekonomi dibe vurdu millet meydanlarda eğleniyor.yeni türkiye 2023 kadar dayanamadı bile

Bekir T

Zuhahahaha sana. Darbe oldu, devlet büyüklerine suikastler oldu, koca Ülkeyi az daha parçalıyacaklardı. Dolar yerin de sayıyor Euro yerin de sayıyor. Millet ... Devamını Gör

John Dee

Eğer kredi notu düşmediyse ABD ile anlaşma yolda demektir

Pasif Kullanıcı

Buna da şükür lan önüne gelen "Bok gibi ülkeee" diyip geçiyor bunlar ise dememiş öyle.

Nick Fury

Notu düşürecekti, düşürmedi. Haybeye alınan bir karar değil.