Görüş Bildir
AB'den 5 Başlık İçin Özel Mektup
Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker’in, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir mektup göndererek halen Kıbrıs Rum kesiminin blokajında olan 5 müzakere başlığının açılması için 2016 yılının ilk çeyreğinde gerekli süreci başlatacağı taahhüdünde bulunduğu öğrenildi.
Reklam
Reklam
Şimşek: Rusya ile En Kötü Senaryoda Kayıp 9 Milyar Dolar
Başbakan Yardımcısı Şimşek, Türkiye'nin 2016'da yüzde 4 veya biraz daha üzerinde büyüme ihtimalinin son derece yüksek olduğunu bildirdi. NTV'ye verdiği demeçte Rusya'yla gerilimi tırmandırmak istemediklerini ama yaptırımlar karşısında 3 temel hazırlık yapıldığını belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, Türkiye'nin maddi açıdan en çok ne kadar zarara uğrayabileceğini de ortaya koydu. Şimşek, Rusya'yla gerilimin en kötü senaryoda 9 milyar dolarlık etki yapacağını açıkladı.
Reklam
'Anadolu Halkı Bizim Kardeşimiz' Dedikleri İçin Kurşuna Dizilen 200 Yunanlı Askerin Öyküsü
etiket
Şartlar ne olursa olsun, barış ve kardeşliğin asla vazgeçmememiz gereken olgular olduğunu gözler önüne seren çarpıcı bir öyküyle karşınızdayız. Bu bir avuç onurlu insan, kan dökmeye ve topraklarımızı işgal etmeye karşı çıktıkları için idam edildiler. İçinden geçtiğimiz bu zorlu günlerde, onların mücadelesini, direnişini belki de defalarca okumalıyız..Not: Galerimizde kullandığımız fotoğraflar temsilidir.
Belki de Sorun Gerçekten Ondadır: Tek Taraflı İlişkilerde Yaşanılması Kaçınılmaz 16 Durum
etiket
İlişkinizde bir sorun var ama adını bir türlü koyamıyorsunuz. Bir şeylerin eksik olduğunun ya da ters gittiğinin farkındasınız ama ne? Belki de sorun çok açıktır, önünüzdedir ama siz görmek istemiyorsunuzdur? Ne olabilir ki dediğinizi duyar gibiyim, siz tek taraflı bir ilişkinin lokomotifi olmaya çalışıyorsunuz. Bakın bakalım, aşağıdaki işaretlerden kaçı size tanıdık gelecek. Çoğu var diyorsanız vakit kaybetmeden sizi tüketen bu ilişkiden kurtulmanın yollarını arayın. Çünkü tek taraflı ilişkiler düzeltilmesi zor olan, yıprayıcı, yorucu ve zorlayıcı ilişkilerdir.
Titanyum Bacakları ile Yeniden Yürümeye Başlayan Engelli Kedi
Cindy Jones isimli bir hayvan sever henüz 1 aylıkken Story County Animal Shelter'da bacakları yaralı kediyi görür görmez aşık oldu. Bu bacakları olmayan kediyi sahiplenip, ona yeni bir bacak yaptırma kararı aldı. Dünyada bu tip ameliyat sayısı 25'den az. Geçirdiği başarılı ameliyat sayesinde tekrardan yürümeye başlayan kedi bu halinden oldukça memnun görünüyor.
Reklam
Reklam
Bugün Mutlaka Okumanız Gereken 10 Köşe Yazısı
Alafranga tuvaletin deliği, konuştukça kötü kokular yayan bir gardiyan ağzı gibi, bu toplama kampının içinde biriken pisliği yayıyor etrafa...Kalın beton duvarların ardından bekçi düdükleri işitiliyor; içerde florasanın biteviye ıslığı...Soğuk.Gündüz güneşi bile avluya uğramadan geçiyor; bina öylesine itici...Havalandırmanın ışığı, pencerenin kahverengi parmaklılıklarında parçalanıp soluk gölgeler halinde hücremin zeminine vuruyor.Asık suratlı çıplak duvar, sarışın bir kuyu sanki...Duyduğu tüm sesleri büyütüyor:Su, çağlayan gibi çınlıyor; kapı çarpması, gök gürültüsü...Yalnızlık da çoğalıyor o kuyuda, özlem de...Umudu yitirirsen, kapana kıstırılmış bir sıçan gibi içine kapanıp orada ufalanman işten bile değil...
Reklam