Görüş Bildir
Diyarbakır'da 500 Yıllık Camide Yangın
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı uygulanan 6 mahalleden biri olan Fatihpaşa Mahallesi'ndeki Kurşunlu Cami olarak bilinen Fatihpaşa Camisi'nde yangın çıktı. İtfaiye, çatışmalar nedeniyle yangına müdahale edemedi. Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada, 'Bölücü terör örgütü mensupları tarafından yangın çıkarılmıştır. Terör saldırılarının devam ettirilmesi nedeniyle itfaiye ve güvenlik güçleri tarafından yangına müdahale edilememiş olup, saat 16.00 itibariyle yangın kendiliğinden sönmüştür' denildi.
Reklam
Kur'an Diye İncil'den Pasajlar Okunan Hristiyanlar Duydukları Karşısında Şok Oldular!
etiket
Hollanda'da yapılan sosyal deneyde, insanlara Kur'an diye İncil'den pasajlar okundu. El kesmek, idam, eşcinsellik ve kadınlar hakkındaki pasajlar okunarak insanların düşünceleri soruldu ve tabii ki cevaplar beklenilen türden oldu. Röportaj yapılan insanlardan birisinin söylediği 'İnsanlar böyle bir metne nasıl inanabilir?' sorusu ise sosyal deneyin amacına ulaştığını gösterir nitelikte. Çünkü Kur'an'dan olduğu sanılan pasajlar aslında İncil'dendi...
Reklam
'Ekmek 1.5 Lira Olacak' Tartışması Büyüyor
Ekmek fiyatı 1.5 lira mı olacak? Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Böyle bir şey söz konusu değil” diyerek tavrını koydu. Fiyatın 1.5 liraya çıkabileceğini ifade eden Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Sekreteri Cihan Kolivar ise “Bakan uncuya vermiyor ki bunun parasını. Bakanın böyle bir şey demeye yetkisi yok” diye konuştu.
Olmayacak Bir Aşka Tutulmuşların Çok İyi Bildiği 16 Şey
etiket
Eski sevgilinin en yakın arkadaşı veya en yakın arkadaşının eski sevgilisi ya da arkadaşının halihazırdaki sevgilisi veya en iyi arkadaşının ablası/abisi… Örnekler çoğaltılabilir, ancak bir gerçek var ki bunlar yaşanması düşük ihtimalli olan aşklardır ve bu aşka düşenler ne mutsuz kişilerdir.İşte bu insanların yakından bildikleri, acayip duygular silsilesi.
Reklam
Azerbaycan'dan Türkiye'ye Yüzde 40 İndirim
Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, 'Dünyada doğalgaz ve petrol ihraç eden ülkeler Katar, Azerbaycan, Kuzey Irak ve diğer ülkelerle yapılan görüşmeler sonucunda önümüzdeki yıllar içinde Rusya'ya olan enerji bağımlılığımızı minimize edecek şekilde çalışma yürütüyoruz' dedi.
Reklam
Paris'te İklim Suçluları Teşhir Edildi
Paris İklim Müzakereleri (COP21) ilk haftasını geride bıraktı. Anlaşma öncesi 43 sayfalık taslak metinde uzlaşıldı. İlk hafta boyunca bürokratlar tarafından yürütülen müzakerelere artık çevre bakanları başta olmak üzere siyasiler de katılıyor.
Reklam
Reklam