Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan'ın Kaldığı Otele Saldıran Askerler Tutuklandı

Erdoğan'ın Kaldığı Otele Saldıran Askerler Tutuklandı

Onedio Medya
18.08.2016 - 17:02

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldıran 11 darbeci, dün sevk edildikleri mahkemece tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ula ilçesine bağlı Şirinköy Mahallesi'nde 31 Temmuz gecesi yakalanan Enes Yılmaz, Ergün Şahin, İsmail Yiğit, Mehmet Demir, Muhammet Burak İpek, Murat Köse, Şükrü Seymen, Bahadır Sagun, Mehmet Öztürk, Mustafa Serdar Özay ile Muammer Gözübüyük'ün Muğla Emniyet Müdürlüğü'nde 17 gün süren sorguları tamamlandı.

Darbeci askerler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek Muğla Adliyesi'ne getirilmişti.

Savcılık tarafından tutuklanmaları istemiyle sulh ceza hakimliğine sevk edilen ve tutuklanan askerler elleri kelepçeli olarak adliyeden çıkarılıp cezaevine götürüldü.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

15 Temmuz'da darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele saldırı düzenleyen 37 kişilik tim sonrasında kaçmıştı. 

Aralarında Çiğli Ana Jet Üssü'nün imamı olduğu belirtilen 'Paşa' lakaplı Zekeriya Kuzu'nun da bulunduğu 25'i daha önce çeşitli tarihlerde yakalanıp, tutuklanmıştı.

Darbeci askerlerden Yüzbaşı Burkay Karatepe'nin ise 16 Temmuz sabahı sivil giysiler içerisinde bölgeye terk ettiği belirtiliyor. Karatepe'nin yakalanması için aramalar sürüyor.

AA ve DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın