Görüş Bildir
Çin’den Füze Alımından Vazgeçilmesi Ne Anlama Geliyor?
‘Milli Füze’ projesini başlatacağını açıklayan Türkiye, Çin’le görüşmelerini sürdürdüğü uzun menzilli füze ihalesini iptal etti. Yaklaşık 4 milyar dolarlık ihalenin iptal bilgisi, Antalya'daki G20 zirvesinden hemen önce duyuldu.
Reklam
Sabah Koşuşturmasında Midenizi Güzel Bir Güne Başlatacak 15 Pratik Kahvaltı
etiket
Her sabah işe/okula gitmek dünyanın en kötü şeyi değil mi? Erken kalkmak tamam ama sabah kahvaltısı da günün en önemli öğünü. Pratik kahvaltılıklar da bu yüzden önemli bizce. Keşke işimizi sıcacık yatağımızdan yapabilsek hatta kahvatımızı da Sebastian yatağımıza getirse... Evet bu kadar hayal kurduysak sizi gerçekliğe davet ediyorum. Kahvaltıda ne yapsam diye düşünüyorsanız hoş geldiniz. Her sabah sürüne sürüne kalktığımız yataktan bizi güne güzel başlatan tek öğün KAHVALTI! İşte bu öğüne her sabah sizi mutlu edecek değişik basit tariflerle başlayabiliriz. Kolay kahvaltı tarifleri üzerine bir araştırma yaptık ve birbirinden leziz, harika, pratik kolay kahvaltılıkları bir araya getirdik. Sabah koşuşturması esnasında hem güzel hem de hızlı bir şeyler hazırlamaya ne dersiniz? Kahvaltı önerileri ile karşınızdayız!
‘Tavuk Etinde Arsenik Bulundu’ İddiası
Marketlerde satılan tavuk eti analizleri sır gibi saklansa da, Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi’nin bir açıklama yaptığını söyleyen Bahçeşehir Üniversitesi’nden Dr. Ümit Aktaş, 'Test edilen tavukların % 50’sinin karaciğerinde inorganik arsenik bulunmaktadır ve bu madde kanserojen kimyasallar arasında en zehirli olanıdır' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam