Görüş Bildir
ABD ‘Cihatçı John’u MİT'in Verdiği İstihbarat Doğrultusunda Vurmuş
‘Cihatçı John’un yardımcısı Aine Leslie Junior Davis, Rakka kentinden Kilis ve Gaziantep rotasıyla İstanbul’a geldi. Tüm bağlantıları tespit edilen Davis Avrupa’ya geçmek üzereyken Silivri’de, lüks bir sitedeki villada yakalandı. ABD, geçtiğimiz günlerde infaz videolarıyla 'ünlü' ve 'Cihatçı John' olarak bilinen IŞİD militanı Muhammed Emvazi'yi hedef alan bir hava saldırısı düzenlemişti. Operasyonun MİT’in CIA ile de paylaştığı istihbarat doğrultusunda gerçekleştirildiği belirtiliyor.
Reklam
Atilla Arcan'ı Kaybettik...
Ünlü komedyen Atilla Arcan, kalp krizi sonucu ameliyata alındığı Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Arcan’ın cenazesinin, yarın ikindi vakti Erenköy Balaban Camii’nde kılınacak namazın ardından toprağa verileceği belirtildi.
Reklam
Disney'den Dokunulan Her Şeyi Algılayabilen Akıllı Saat
etiket
Daha önce Disneyland’de ödemeyi kolaylaştırmak için akıllı bileklikler geliştiren Disney , şimdi de çevredeki her şeyi algılayabilen bir akıllı saat üretti . Geliştirilen bu saat, çevredeki nesnelerin tamamını yalnızca dokunmayla algılayabiliyor.
Reklam
Meteoroloji Uyardı: Rize ve Artvin'de Kuvvetli Yağışlara Dikkat!
Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Sinop, Tokat, Bingöl, Diyarbakır, Muş, Mardin, Siirt ve Batman çevreleri ile Şanlıurfa'nın doğu ilçeleri ve Kastamonu'nun kıyı kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusu ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Rize çevreleri ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak yağış, 1300 metre üzeri yükseklerinde ise yoğun kar yağışı şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Batı Karadeniz'in iç kesimlerinde yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Doğu Akdeniz'in doğusu ile Güneydoğu Anadolu'nun batısında yer yer toz ve kum taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.
Ne Hissettirirse Hissettirsin Bir Yerden Sizi Yakalayacak 16 Muazzam Şarkı
Bazı şarkılar vardır ya, neden güzel olduğunu anlatamadığımız. Bazen bir notasından, bazen bir enstrümanın üç saniyelik sesinden, bazen de vokalin sesinden dolayı sizi yakalar. Ne hissettirirse hissettirsin bir şekilde sizi bir yerinden yakalayacak ve kendini sevdirecek şarkıları derledik. Keyifli dinlemeler....
Reklam
Instagram'da İçimizden Biri: Tek Fotoğrafıyla Milyarlar Kazanan Öğrenci-Model
etiket
Instragram ya da diğer fotoğraf ve video paylaşım uygulamalarında kazanılan paralar yeni bir şey değil. Fotoğraflarıyla milyarlar kazanan ve takipçi sayısına göre önemli sözleşmelere imza atan blogger hikayelerini dinlemeye alıştık. İnternetten para kazanmak hiç şimdiki kadar kolay olmamıştı.Fakat Gabrielle'i bu kadar özel yapan şey; onun Kardashian ailesinin bir üyesi ya da yıllardır bu sektörde çalışan biri olmayışı. Gabrielle Avustralyalı bir öğrenci, geçtiğimiz sene de Avustralya'da güzellik yarışmasına katılmış ve modellik yapıyor. Söylediklerine bakılırsa; Instagram'da paylaştığı selfieler ona modellikten daha çok para kazandırıyor.
Reklam
İrlanda Cumhuriyeti, Fransa Vizesini Aldı
EURO 2016 play-off'unda Bosna Hersek'i eleyen İrlanda, Fransa biletini kaptı2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turu ikinci maçında Bosna Hersek'i 2-0 mağlup eden İrlanda Cumhuriyeti, finallere katılmaya hak kazandı.Ev sahibi ekip, 1-1'lik ilk maçın rövanşında Bosna Hersek karşısında, Walters'in 24. dakikada penaltıdan kaydettiği golle 1-0 öne geçti.Orta saha mücadelesi olarak geçen ilk yarının son bölümünde konuk takım Bosna Hersek baskıyı arttırsa da aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı, İrlanda Cumhuriyeti'nin üstünlüğüyle tamamlandı.İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle daha çok hücum ağırlıklı oynayan Bosna Hersek, Visca, Pjanic ve Medunjanin ile rakip kalede gol aradı. 70. dakikada Walters, bir kez daha Bosna Hersek kalecisi Begovic'i mağlup ederek skoru 2-0'a taşıdı.Maçın son 10 dakikasında üç hücum oyuncusuyla rakip kalede gol arayan Bosna Hersek, girdiği pozisyonları değerlendiremedi.Mücadeleyi 2-0 kazanan İrlanda Cumhuriyeti, Macaristan'ın ardından, play-off turunda final bileti alan ikinci takım oldu.Türkiye'nin kaderi Slovenya'nın elindeİrlanda'nın turlamasıyla birlikte eğer Slovenya da yarın (Salı) akşam ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Ukrayna'yı elemeyi başarırsa, Türkiye A Milli Futbol Takımı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası kuralarına 3. torbadan katılacak.Fotomaç
Ofiste Lider Olarak Saygı Kazanmanız için 10 Altın Niteliğinde İpucu
Çoğu insan, yüksek pozisyonlar ve unvanlara zorunlu hissettiği için saygı duyar ve bu durumda sizin için minimum çaba sarf eder. Size siz olduğunuz için saygı duyulmasını nasıl sağlayacaksınız? Peki ya şirkette yeniyseniz, bir organizasyon içerisinde nasıl saygınlık kazanacaksınız?
Reklam