Görüş Bildir
Haberler
Ercan Kesal'ın Yeni Kitabı Cin Aynası Okurla Buluşuyor

Ercan Kesal'ın Yeni Kitabı Cin Aynası Okurla Buluşuyor

Batuhan
30.08.2016 - 14:52 Son Güncelleme: 30.08.2016 - 15:40

Ercan Kesal'ın Peri Gazozu kitabının ardından, iyilik, güzellik, çocuklar, insanlık ve sinema üzerine okuruyla sohbet ettiği yazılarından oluşan Cin Aynası da okurla buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İletişim Yayınları 3 Eylül'de bir dizi kitabı daha okurla buluşturuyor. Bunlar arasında Ercan Kesal'ın yeni kitabı Cin Aynası ile Türkiye sinemasının önemli ismi Lütfi Ömer Akad'ın anıları Işıkla Karanlık Arasında da var.

Ahmet Karcılılar'ın yeni romanı Mavinin Reddi, Uğur Mıstaçoğlu öykülerini bir araya getirdiği Sağ Elim Doluydu, Pelin Buzluk'un yeni öykülerinden oluşan En Eski Yüz ile Elçin Aktoprak ve A. Celil Kaya'nın Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde düzenledikleri uluslararası konferansın metinlerinden oluşan 21. Yüzyılda Milliyetçilik ve Henry Jenkins'in yeni bir medya çağının başladığı görüşünü savunduğu Cesur Yeni Medya da raflardaki yerini alacak.

Cin Aynası

Cin Aynası

Ercan Kesal'ın kendine has üslubuyla kaleme aldığı bu metinler sinemadan edebiyata, siyasetten kültüre birçok farklı alana uzanırken hayatın önemli anlarına dokunuyor. Kesal, bir bakıma ölüm ve kötülük üzerine olduğu kadar insan onuru ve direnmek üzerine de okurlarıyla sohbet ediyor. Ölüm, zulüm, acı, kötülük üzerine… Direnmek, insan onuru, devrimci inat üzerine… 'Adamı adam eden analar' üzerine… İyilik, güzellik, çocuklar, insanlık ve sinema üzerine yazılar. Kederli ve yine de ümitli.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
14
6
3
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rıza Ecevit

Bu adamın Nasipse Adayız kitabını şiddetle tavsiye ediyorum okudugunuz andan itibaren sanırsınız karakter değilde belediye başkan adayı siz gibi oluyorsunuz.... Devamını Gör

Turgut Yıldırım

Ercan Kesal varsa alırım bir dal