Görüş Bildir
Zorluk Çıkardığı İçin Polisin Müdahale Etmek İstediği Kadın, Polise Tekme Tokat Daldı
Florida'da gerçekleşen olayda, ehliyet, ruhsat işlemleri için gidilen Motorlu Araçlar Dairesi'nde bir kadın zorluk çıkardığı gerekçesiyle polis tarafından müdahale edilmek istendi. Ancak kadın nedenini bilmediğimiz bir sebepten dolayı polisle münakaşaya girmeden saldırmaya başlıyor. Daha sonra kavga ateşlenince tutuklanan kadının o anlarını olay yerinde bulunan başka bir kadının kamerasından izliyoruz.
'Ben Aslında Sadece Belgesel İzliyorum' Diyenlerin Kaçırmaması Gereken 2015'in En İyi 20 Belgeseli
Yamyam polis lakaplı Gilberto Valle, 2013 yılının mayıs ayında genç kadınları kaçırıp, yeme suçundan dolayı yakalanmış ve suçlu bulunmuştu. Valle bunun bir fantezi olduğunu savundu ve jüriyi ikna etmeye çalıştı. Ömür boyu hapis cezası ile karşı karşıya idi ve yönetmen Erin Lee Carr, bu süreçte onu hapiste ziyaret etmeye başladı. Parmaklıkların arkasında 22 ay geçirdikten sonra ani bir karar ile cezası bozuldu. Asıl soru tüm bu olanları gerçekten yapmış olabilir miydi?IMDb: 6,4
2015'te Rol Aldıkları Filmlerle Ses Getiren En Gözde 30 Oyuncu
IMDb'de profili en çok ziyaret edilen oyunculardan oluşan listede 2015'teki filmleriyle oyuncuların ne kadar çok dikkat çektiğini görebilmek mümkün oluyor. Yıldızı parlayan yeni isimlerden haberdar olmak ve geçtiğimiz yıla göre hangi oyuncuların geri planda kaldığını görmek için mutlaka göz atılması gereken bir listedir. İşte bu seneye damgasını vuran o 30 Hollywood oyuncusu:
Reklam
Reklam
Yavru Kedileri Ölüme Terk Eden Kişiye 1200 Lira Para Cezası
Eskişehir’in Çifteler İlçesi’nde aracıyla getirip yol kenarına bıraktığı 3 yavru kediden 2’sini köpeklerin parçalaması üzerine polis tarafından yakalanan kişiye, Orman ve Su İşleri 5’inci Bölge Müdürlüğü 1200 TL para cezası verdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam