Görüş Bildir
Erdoğan: ‘Suriye'de At İzi İt İzine Karıştı’
İsim vermeden Rusya'yı eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Suriye'yi bombalayan bir ülkenin operasyonlarına bakıyoruz. Yüzde 10 oranında DAEŞ'i, yüzde 90 oranında içinde Türkmen kardeşlerimizin de olduğu ülkedeki rejimin muhalifi diğer grupları, yani Müslümanları hedef aldığını görüyoruz. Lütfen artık kimse kimseyi kandırmasın. DAEŞ bahanesiyle yürütülen güç mücadelesi, at izinin it izine karıştığı trajik bir oyuna, bir tiyatroya dönüştü' dedi.
Dışişleri: ‘Askerin Musul'dan İntikali Sürecek’
Dışişleri Bakanlığı'ndan Musul'un Başika bölgesindeki Türk askeri varlığıyla ilgili yapılan açıklamada, 'Türkiye, Irak tarafının hassasiyetini dikkate alarak ve DAEŞ'la mücadelenin gerektirdikleriyle uyumlu olacak şekilde, mevcut iletişim kopukluğunun kaynağını teşkil eden koruma kuvvetlerinin Musul vilayetinden intikali için başlayan süreci devam ettirecektir' denildi.
Çinli Sanatçı, Pekin'in Kirli Hava Kütlesinden Bir Tuğla Yarattı!
Çinli bir sanatçı 100 gün boyunca Pekin sokaklarında elektrik süpürgesi ile dolaşarak şehrin kirli hava kütlesinden bir 'tuğla' yaratmış.'Nut Brother' mahlasını kullanan sanatçı, her gün yaklaşık 4 saat boyunca şehrin sokaklarını 1000 wattlık endüstriyel elektrik süpürgesinin ağzını havaya tutarak arşınlamış. Bu şekilde topladığı toz ve kirli hava kütlesinden, insanların maske ile dolaşmasına sebep olan yoğun hava kirliliğinin bir simgesi olan tuğlayı meydana getirmiş.
Reklam
Herkes Biz Değil... 12 Maddede Hoşbeş Etmeyi Zerre Sevmeyen Ülke İnsanlarıyla İlişki Kurmak
“Bir haftadır Frankfurt’taydım ve Chicago’daki ofisimi gerçekten özlüyordum. Almanya’da işyerindeki herkes çok ciddiydi. Kimse hoş beş etmiyor, haftasonu neler yaptığını anlatmıyordu. Aslına bakılırsa hiçbir şeye karşı herhangi bir ilgi gösteriyor gibi görünmüyorlardı.”Yurtdışında çalışma veya yabancı bir meslektaşla iş yapma deneyimini yaşamış pek çok kişi başlangıçta benzer şeyleri hissetmiştir. Her ülkede, her kültürde insanlarla işin bir tık ötesinde samimiyet kurabilmek ne yazık ki çok kolay değil. Fakat bizler malum, hoşbeş etmenin çok yaygın olduğu bir kültürden geliyoruz. Şu durumda yabancı meslektaşlarımız ve müşterilerimizle ilişkiler geliştirmek istiyorsak nelere dikkat etmemiz lazım?
Reklam
'Star Wars: Güç Uyanıyor'dan Gişe Rekoru
etiket
Star Wars serisinin son filmi 'Star Wars: Güç Uyanıyor' Cuma günü itibariyle Kuzey Amerika'da 125 milyon dolarlık gişe hasılatına ulaşarak Jurassic Park'ın 208 milyon dolarlık ilk hafta sonu rekorunu kırmaya doğru yol aldı.
Ronaldo'dan Ailesini IŞİD Saldırısında Kaybeden Lübnanlı Çocuğa Sürpriz
Aljazeera'de yer alan habere göre, 3 yaşındaki Haydar, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta IŞİD'in gerçekleştirdiği intihar saldırılarında anne ve babasını kaybetti. Real Madridli futbolcu Cristiano Ronaldı, en büyük hâyali kendisiyle tanışmak olan Haydar'ı kulübün stadyumunda karşıladı. Buluşmaya 7 numaralı Real Madrid formasıyla gelen Haydar, önce kulübün başkanı Florentino Perez tarafından konuk edildi. Ardından Ronaldo ile buluşan 3 yaşındaki çocuk, gözyaşlarını tutamadı. Real Madrid kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''3 yaşındaki haydar, geçen Kasım'da IŞİD tarafından gerçekleştirilen intihar saldırılarında hem annesini hem de babasını kaybetti. İdolü Cristiano Ronaldo ile tanışarak hayâlini gerçekleştirdi'' denildi.
Reklam
Dursun Özbek: "İstifa Etmem"
G.Saray Başkanı Dursun Özbek A'dan Z'ye her şeyi dobra dobra anlattı: “Hamza, Melo’nun gitmesini istiyordu. Sözleşmesini uzattım. 15 dakikada yanıma geldi ‘Bu hiç iyi olmadı’ dedi. Sezon başında Cüneyt(Tanman) ‘Konoplyanka’yı alalım’ dedi. Hamza hoca bana geldi ısrarla karşı çıktı.'
Reklam
Reklam
Mutlu Olmak İçin Büyük Beklentilere İhtiyacı Olmayan İnsanların 15 Harika Özelliği
Beklentilerinize eninde sonunda ulaşsanız bile çok geçmeden yeni beklentilere gereksinim duyulmaya başlanır. Bunun bir sınırı yoktur ve sürekli bir döngü içinde seyredeceği için beklentilere sahip olamadıkça kendinizi hep mutsuz hissedersiniz. Oysa büyük beklentilere gereğinden fazla önem vermeyen insanlar için durum çok daha farklıdır; onlar mutludur, huzurludur ve özgürdür. Hem Platon da bizimle aynı fikirde: 'Önemli olan, hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
Trabzonspor 3-0 Antalyaspor
Spor Toto Süper Lig 16. hafta maçında Trabzonspor, Antalyaspor'u 3-0 mağlup etti. Karadeniz temsilcisi, evinde üst üste 3. galibiyetini aldı
Reklam