Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Artık Kişileri Etiketlemeye İzin Veriyor

etiket WhatsApp Artık Kişileri Etiketlemeye İzin Veriyor

Onedio Medya
20.09.2016 - 18:53 Son Güncelleme: 21.09.2016 - 00:53

Artık WhatsApp grup sohbetlerinde istediğiniz kişileri etiketleyerek bildirim almasını sağlayabileceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

WebMasto'nun haberine göre WhatsApp, grup sohbetleri için kişi etiketleme özelliğini test etmeye başladı. Yeni özellik sayesinde artık grupta bulunan kişileri etiketleyebilecek ve etiketlediğini kişinin bildirim almasını sağlayabileceksiniz.

Yeni özelliğin henüz test aşamasında olduğunu da belirtmek gerekiyor. WhatsApp’ın Beta 2.16.272 sürümüyle gelen yeni etiketleme özelliğinin kullanımı da oldukça basit. 

Birçok platformda standart olan etiketleme veya mention “@” işaretini kullandığınızda, ilgili WhatsApp grubunda olan kişilerin listesi çıkıyor. Doğrudan çıkan bu listeden seçim yapabileceğiniz gibi @ işaretinden sonra etiketlemek istediğiniz kişinin (veya kişilerin) ismini de yazabiliyorsunuz.

Bazı kullanıcıların yeni etiketleme özelliğinden pek hoşlanmayacağını da vurgulamak gerekiyor

Bazı kullanıcıların yeni etiketleme özelliğinden pek hoşlanmayacağını da vurgulamak gerekiyor

Özellikle grup sohbetlerinden rahatsız olan ve dolayısıyla sessize alan kişiler için bu özellik biraz can sıkıcı olabilir. 

Zira herhangi bir WhatsApp grubunu sessize almış olsanız dahi, ilgili grup sohbetinde etiketlendiğiniz zaman yine de size bildirim geliyor. Ancak önem verdiğiniz gruplarda oldukça kullanışlı olabileceğini söylemekte de yarar var.

An itibariyle test aşamasında olan yeni özelliğin, WhatsApp’ın bir sonraki kararlı sürümüyle birlikte gelmesi bekleniyor. Ancak bununla ilgili net bir tarih verilmiş değil.

WebMasto

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
235
114
39
21
20
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Charles Geman

whatsapp whatsapp olmaktan çıkıyor, sanırım yeni bir benzerine geçmenin zamanı gelicek.

luabuci

anlayamadım yani ahmet ayşe hakkında ana bacı sövces misal patrona vs sonra bi yalaka gelcek etiketlicek ve bütün konuşmayı görebilcek mi? yoksa etiketten so... Devamını Gör

Sezer Kaya

Sadece o grupta olanlar etiketlenebiliyor. Grupta bulunmayanlar zaten etiket listesinde çıkmıyor.

Pasif Kullanıcı

Sosyal medya kisisel olarak kullanma, blog sitem icin kullanirim sadece iceriklerimi paylasma amacli face, twitter, pinterest ve g+