Görüş Bildir
Meireles'ten Fenerbahçe'ye Kötü Haber
Fenerbahçe'de, dizindeki sakatlık nedeniyle 1.5 aydır forma giyemeyen Raul Meireles'in Pazartesi günü ameliyat olacağı açıklandı. Yıldız futbolcu yaklaşık 4 ay daha sahalardan uzak kalacak.
#ExplainAFilmPlotBadly Trendine Türkiye'den 14 Komik Örnek
#ExplainAFilmPlotBadly nedir?Son zamanlarda, ülkemizde o kadar yaygın olmasa da, Twitter'da bir trend haline gelin bu etiket altında insanlar seyrettikleri filmin 'plot' dedikleri kısa özet veya konusu hakkında bilgiyi komik ve ana konudan alakasız bir şekilde söylüyorlar. İşin komik tarafı ise filmin konusunun en başta bu olması! Hadi gelin hep beraber aşağıdaki tweetleri inceleyelim.
Reklam
Reklam
Hidayet Türkoğlu'na Büyük Onur
NBA takımlarından Orlando Magic, 9 sezon formasını giyen ve sezon başında emekliye ayrılan eski oyuncusu Hidayet Türkoğlu için özel bir tören düzenledi.
Reklam
Lamborghini ve Mustang Arasındaki Seyir Zevki Yüksek Drift Kapışması
Vaughn Gittin Jr.'ın 550 beygir gücündeki Mustang RTR'si Daigo Saito'nun 650 beygir gücündeki Lamborghini'sine karşı! Bu video, V-8 motorun güçlü sesi ve V-12 motorun tatlı sesi otomobil tutkunlarına farklı iki tadın mükemmel uyumunu sunuyor. 3:07'deki geçiş gerçekten görülmeye değer! 
Galatasaray 101-96 Büyükçekmece
Spor Toto Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Galatasaray Odeabank sahasında Demir İnşaat Büyükçekmece'yi uzatmaya giden maçta 101-96 yendi.
Reklam
Havada Kaykaylarını Değiştiren Çılgın Kaykaycılar
Mitchie Brusco ve Italo Penarrubia isimli iki profesyonel kaykaycı havada kaykaylarını değiştirdi. Daha önce pek denenmeyen bu hareketi başarılı bir şekilde gerçekleştiren çılgın ikilinin o anlarına tanıklık ediyoruz.
Reklam
2015'e Damga Vuran Anlar: Eylül ve Aralık Ayları Arasında Çekilmiş En Çarpıcı 40 Fotoğraf
etiket
Yılın sonuna doğru yaklaşırken, Eylül ve Aralık ayları arasında meydana gelmiş en önemli olaylarını hatırlamaya ne dersiniz? Pekin'de 'kırmızı alarm' verilmesine neden olan hava kirliliği, Kanada'nın yeni başbakanlık seçimi, Ukrayna'da göz altına alınan Chewbacca, Paris'e düzenlenen saldırılar, İtalya'da patlayan yanardağ ve daha fazlası... İşte Eylül ve Aralık ayları arasında kameralara takılmış en çarpıcı 40 fotoğraf...
Reklam