Görüş Bildir
Güzellik Her Yerdedir: Romanyalı Fotoğrafçının 'Güzellik Atlası'ndan 40 Büyüleyici Kare
Güzelliğin her yerde olduğunu kanıtlamak isteyen Romanyalı fotoğrafçı Mihaela Noroc, 'Güzellik Atlası' adını verdiği projesi için dünyayı gezerek her yaştan ve ırktan kadınları görüntülüyor: 'Geçtiğimiz iki yıl boyunca dünyayı gezdim ve çeşitli yerlerde yüzlerce kadının fotoğrafını çektim. Hedefim güzelliğin trendlerle, parayla veya ırkla ilgili bir şey olmadığını, güzelliğin aslında farklılıklarımızda olduğunu göstermek.''Fotoğraflarımda, kadınlara has olan ve medyada gördüğümüz tüm o olumsuzluğu dengeleyen sıcaklık ve dinginliği yansıtmak istedim. Farklı kültürlerin farkında olmamız gerektiğini ve güzelliğin de bize daha hoşgörülü olmayı öğretebileceğini düşünüyorum.'İşte Noroc'un projesinden 40 etkileyici fotoğraf:
Çocuk Ruhu Böyle Bir Şey: Köpeğini Bırakıp Su Birikintisinde Oynayan Ufaklık
Dünyanın neresinde olursanız olun çocuk ruhu değişmez! Köpeğini gezdirirken gördüğü ufak su birikintisinde oynamayı tercih eden çocuk köpeğinin tasmasını hafifçe yere bırakarak suya gitti. Tasmasını yere bıraktığı köpek ise sanki ne demek istediğini anlamışcasına yerinden kıpırdamayarak ufaklığı bekledi.
Cizre ve Sur Şehitleri Son Yolculuğuna Uğurlandı
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde dünkü çatışmalarda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam ile aynı gün Şırnak Cizre'de şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ümit İnan bugün son yolcuğuna uğurlandı.
Reklam
Reklam
Trump'ı Sessizce Protesto Eden Müslüman Kadın Mitingden Kovuldu
ABD'de Müslümanlara yönelik ayrımcı sözler sarf eden ve onları ülkeden kovacağını söyleyen başkan aday adayı Donald Trump, seçim mitinginde bir Müslüman kadın tarafından protesto edildi. 'Selam ben geldim' yazılı bir tişört ile ayağa kalkan kadın salondan atıldı.
Türk Annelerini Çocuklarının Gözünde Kraliçe Yapan 14 Lezzet
etiket
Bizim annelerimiz gibi olan var mıdır ya! En güzel yemekler hep Türk annelerinden çıkar. Tam ders çalışırken midemizin de hafif hafif kazınmaya başladığı anda sanki annemize bildirim gidiyormuşçasına kapımızı çalar ve elinde mükemmel bir lezzetle içeri girer. İşte o anda bütün dünyalar bizim olur. Kabul edelim mutfakta artan yiyecekler her daim en güzelleridir. Bu artanları temizleme işi de evin en küçüğü yani çocuklarına kalır. Bu nedenle evin en şanslıları olduğumuz doğrudur. Gelin bu lezzetlere bir göz atıp biraz nostalji yaşayalım.
Reklam
Film Tadındaki Anlatımlarıyla Bir Çırpıda İzlenebilen 15 Mini-Dizi Önerisi
Film tadındaki mini-diziler 1 sezonu geçmiyor ve genelde 4-10 bölüm arası sürüyor. Bazılarının 6 sezonluk bir dizinin bıraktığı etkiden fazlasını sunabildiği bu dizilere de kesinlikle bir şans verilmeli. 👍Not: Herhangi bir sıralama yapılmamıştır. Birkaç sezon süren Black Mirror, Sherlock Holmes gibi seriler dahil edilmemiştir.
Reklam
En Saf Mutluluk: Kendilerini İlk Kez Ekranda Gören Afrikalı Çocuklar
Kendilerini ilk defa bir ekranda görüp o an için dünyanın en mutlu insanı olan Afrikalı çocukların duygulandıran anları. Hayatları boyunca belkide hiç sahip olamayacakları teknolojik aletin ekranında kendi suratlarını görünce neler hissettiler hiçbirimiz bilemeyiz ancak saf mutlulukları her hallerinden belli oluyor...
Reklam
Reklam