Görüş Bildir
İstanbul'da 5 Bin Polisle Asayiş Uygulaması
İstanbul Emniyet Müdürlüğünce 'Yeditepe Huzur' adı verilen uygulamaya, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, asayiş, terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin aralarında olduğu yaklaşık 5 bin polis katıldı.
Kanal D'den Beyaz Show Açıklaması
Kanal D'den Beyaz Show'da gerçekleştirilen bir telefon bağlantısıyla ilgili yaşananlara ilişkin açıklama yapıldı. 'Kanal D olarak hem böylesi bir provakasyonun hedefi olmanın hem de akla hayale gelmeyecek senaryolarla yıpratılma gayretinin üzülerek farkındayız' denilen açıklamada, yayına bağlanan kişinin, yayından önce belirttiği sorular yerine yayında başka konuları dile getirdiği belirtildi.
Reklam
Reklam
Sabun Köpüğü Buz Kesince Ortaya Çıkan Muazzam Görüntüler
Varşova'da -15 derecede sabun köpüklerinin donma anlarını kaydeden Polonyalı fotoğrafçı Pawel Zaluska oraya enfes bir çalışma çıkardı. Sabun köpüğü donduğu anda su zerreciklerinin birer kar tanesine dönüşüp ortaya kristalden bir küre çıktığı o anları izliyoruz.
TSK Sözleşmeli Er Alacak
Kara Kuvvetleri Komutanlığı, İzmir ve çevre illerinden 4 bin liraya kadar maaşla çalışacak sözleşmeli er alınacağını açıkladı. Başvurular Bornova'daki 57. Topçu Tugayı'na şahsen yapılacak.
Reklam
Aston Martin Yeni Nesil Araç İçi Teknolojisini Gösterdi
Tüketici Elektroniği Fuarı (CES), özellikle bu yıl yalnızca teknoloji meraklılarının değil, otomobil sevelerin de ilgisini çekiyor. Yeni otomobil teknolojilerini CES 2016’da tanıtan üreticiler kervanına Aston Martin de katıldı. İngiliz üretici, yıllardır eleştirildiği konuyu bu kez halletmişe benziyor.
Kosova'da Başbakanlık Binasını Ateşe Verdiler
Kosova muhalefet partilerinin başkent Priştine'deki başbakanlık binası önünde düzenlediği ve tahminlere göre 100 bin kişin katıldığı 'Egemen Devlete Evet- Anayasa Karşıtı Hükümete Hayır' protestosunda konuşmaların tamamlanmasının ardından, muhalif parti üyeleri, başbakanlık binasına molotof kokteyli fırlatarak, başbakanlık binasının bir bölümünü ateşe verdi. Alevler içinde kalan Kosova Başbakanlık binasını, itfaiye söndürmeye çalışıyor.
Reklam
Reşadiye'nin Kayıp Çocukları 12 Gündür Bulunamadı
Tokat'ın Reşadiye İlçesi’nde 12 gün önce kaybolan komşu çocukları 8 yaşındaki Bayram Erol ve 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı’dan hala haber alınamadı. Çocukların en son görüldükleri Kelkit Çayı kenarında özel eğitimli iki köpek ile yeniden aram başlatılırken, Pazar gününden itibaren Kılıçkaya Barajı'nın suyunun kesileceği ve 20 kişilik AFAD ekibiyle Kelkit Çayı üzerindeki 30 km'lik alanda arama yapılacağı kaydedildi.
Reklam
Reklam