Görüş Bildir
İstanbul - İzmir Otoyolu'nun Yalova Bölümü “Birkaç Gün Sonra” Açılıyor
İstanbul - İzmir Otoyolu’nun Altınova - Gemlik arasındaki 40 kilometrelik bölümü tamamlandı. Otoyol inşaatında incelemelerde bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, '15- 20 Ocak arasında sayın bakanımızın belirtecekleri tarihte yapılacak tören ile İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nun Altınova-Gemlik arasındaki 40 kilometrelik kısmını hizmete açacağız. Artık Bursa'dan İstanbul istikametine seyahat eden vatandaşlarımız Orhangazi ve Yalova'yı görmeden Samanlı Dağlarının altından direkt Altınova'ya ulaşmış olacaklar' dedi.
Sedat Peker, Şehit Ailesine Ev Aldı
Şehit Nuh Özdemir'in Ordu'nun Akkuş ilçesindeki baba evinin yenilenmesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu talimat verdi. Aileye bir müjde de Sedat Peker'den geldi. Peker, sosyal medya hesabından şehit Nuh Özdemir'in ailesine bir ev aldığını duyurdu.
Reklam
Reklam
Apple Campus 2'den Yeni Görüntüler
Apple’ın yeni merkez üssü Apple Campus 2'nin inşaatı son hızda devam ediyor. İnşaatın 2016 yılının ilk havadan çekilmiş görüntüleri yayınlandı.
Reklam
'Gelir Adaletsizliğini Sermaye ya da Devlet Düzeltmezse Birileri Düzeltir'
Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, sosyal açıdan sürdürülemez bir ortamda bulunulduğuna dikkat çekti. Koç, 'Gelir eşitsizliği başta olmak üzere bu sorunları liderler ya da iş dünyası gönüllü olarak düzeltemezse birilerinin bunu zorla düzeltmeye çalışacağından emin olabiliriz' dedi.
Reklam
Demirtaş'tan ‘Ayşe Öğretmen’ Açıklaması
etiket
Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a telefonla bağlanan Ayşe Öğretmen isimli bir kadının Güneydoğu’da yaşananlarla ilgili açıklaması bazı medya organlarında tepki çekmişti. TV'ye bağlanarak konuşan kişiye sahip çıkan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, “Ne yaptı ki kadıncağız, bu kadar saldırıya uğradı?” dedi.
Reklam
"Zihin Okumak" Artık Süper Güç Değil! Bilim İnsanları Beyinden Beyine Bağlantı Kurmayı Başardı!
etiket
Söyleyemediklerinizi, aktaramadıklarınızı karşı tarafa hissettiremediklerinizi karşınızdakine beyin yoluyla aktarabileceğiniz bir gelecek hayal edin. Washington Üniversitesi’nden bilim adamları bu hayali gerçeğe dönüştürmenin peşinde. Yapılan bir deneyde iki insan sadece zihin yoluyla birbirleriyle iletişime geçmeyi başardı. Birinin aklından tuttuğu objeyi diğeri beyinden beyine bağlantı yoluyla tahmin edebildi. Üstelik %72’lik bir isabet oranıyla!
Kazandırdığı Yeteneklerle Hayatınızı Kısayoldan Değiştirebilecek 37 İnternet Sitesi
etiket
Pahalı kurslar, kalabalık sınıflar ve nadiren olumlu olan sonuçlar geçtiğimiz yüzyılda kaldı! Sanattan bilime, teknolojiden hobilere kadar her alanda öğrenmek istediğiniz hemen her şey için size yardımcı olabilecek bir internet sitesi var.Çoğunluğu ücretsiz olan uygulamalarla istediğiniz her şeyi öğrenmeye her zamankinden daha yakınsınız. İnternet sitesi kurmak da isteyebilirsiniz, pratik bir atıştırmalık tarifi uygulamak da tercih sizin.Teknoloji, yeni bir yetenek öğrenmeniz, bilgi birikiminizi geliştirmeniz ve sonunda kariyerinize katkı sağlamanız konusunda önünüzde hiçbir engel bırakmıyor.İstediğiniz bilgiyi, istediğiniz hızda, istediğiniz yerde öğrenme konforu sayesinde artık önemli olan tek şey sizin istemeniz. Geri kalan her şey son derece kolay. İşte uzun zamandır istediğiniz ama fırsat bulamadığınız, kursa gitmeye üşendiğiniz ya da kaynağına erişemediğiniz birçok bilgiyi ekranınıza taşıyacak 37 internet sitesi.Not: Sitelerin birçoğunun İngilizce olduğunu ve henüz Türkçe desteğinin olmadığını söylemekte fayda var. Fakat bu tarz yenilikçi sitelerin Türk girişimcilere de ilham olacağını düşünerek bu siteleri sizinle paylaşıyoruz.
Reklam