Görüş Bildir
Haberler
Kemal Batmaz 15 Temmuz'un İkinci İsmi mi? Adil Öksüz ile Birlikte Darbeyi Yönetmiş

Kemal Batmaz 15 Temmuz'un İkinci İsmi mi? Adil Öksüz ile Birlikte Darbeyi Yönetmiş

ATKN
02.11.2016 - 13:38

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ soruşturması kapsamında Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, Adil Öksüz ile darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Batmaz'ın Sincan Cezaevi'nde tutuklu olduğu belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 15 Temmuz'daki darbe girişiminin hazırlık toplantılarının yapıldığı evleri kiralayan ve Adil Öksüz ile birlikte mart ve haziran 2016'da ABD'ye giden 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarttı. Şüphelilerden 6'sı gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre Başsavcılık, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi.

Doğan Haber Ajansı, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde gözaltına alındığı belirtilen Batmaz'ın Sincan Cezaevi'nde tutuklu olduğunu paylaştı.

İşte Öksüz ile Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Batmaz sosyal medyanın gündeminde 👇

Kemal Batmaz sosyal medyanın gündeminde 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
8
6
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kayzer Soze

Bu Adil Öksüz, Kemal Batmaz gibi kişiler FETÖ`cü falan değildir olsa olsa "kandırılmışlardır" o yüzden peşine düştüğünüze değmez gerçek FETÖ`cü arıyorsanız C... Devamını Gör

Turkish

bu isimleri hayatımıza sokan bu durumu bu hale getirende katkısı olanların Allah bin belasını versin

Pasif Kullanıcı

olayın en başından beri kilit isim olduğu bilinen adil öksüzün bulunamaması tepkilere neden olmaya başlamışken, 3.5 ay sonra kemal batmaz diye birinin gündem... Devamını Gör