Görüş Bildir
Giresunspor 0-2 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda Fenerbahçe, Giresunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ederek gruptaki 3. maçını da galibiyetle kapattı.
Reklam
Reklam
Reklam
Teknoloji Psikopatlıkla Buluştu: Uyuyan Kişiyi Ayağa Kaldırmadan Susmayan Alarm
Kurulan alarmın sürekli olarak ertelenip uyumaya devam edilme sorununa kesin çözüm getirecek psikopat bir alarm. Siz yataktan kalkıp iki ayağınızla üzerine yaklaşık 5 saniye kadar basmadan susmayan bu aletin adı Ruggie. Sıradan bir paspas gibi görünse de içinde barındırdığı teknoloji sayesinde normal bir hoparlörden çok daha etkili bir ses sistemine sahip.
'Muhteşem Bir Gölge Gösterisi': 3 Boyutlu Baskısını Alabileceğiniz Dijital Güneş Saati
etiket
Mojoptix mahlasını kullanan bir mucit, saati rakamlarla gösteren dijital bir güneş saati icat etti. Bu saat, 10:00 ve 16:00 arası çalışıyor ve 20 dakikada bir güncelleniyor. Mojoptix, 'Pile gerek yok, motora veya elektriğe de... Bu muhteşem bir gölge gösterisi.' diyor. Bu dijital güneş saatinin 3 boyutlu çıktısını almak isterseniz, gerekli tüm dosyalar burada.İşte bu süper icadın harika fotoğrafları:
Reklam
1461 Trabzon 1-1 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nda Beşiktaş, deplasmanda PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon'la 1-1 berabere kaldı.
Sevimlilikleriyle Hayvanseverlerin Yeni Gözdesi Olacak 17 Yardımseverlik Timsali Rakun
Doğanın sevimli haydutlarının aslında tek amacının bize yardım etmek olduğunu kanıtlayan bu görsellerle kabul edelim: bugüne kadar rakunların hakkını yemişiz.Rakunlar yoğunlukla Kuzey Amerika'da bulundukları için bu kemirgenleri 'ısırır mı, saldırır mı?' diye korkmadan özgürce sevebileceğimiz fotoğraflarla işte rakunların elinden her iş geldiğinin kanıtı 17 sevimli afacan.
Reklam
Kırşehir'de Korkutan Deprem
Bu akşam merkez üssü Kırşehir'in Çiçekdağı İlçesi olan, yarım saat içinde peşpeşe meydana gelen Richter ölçeğine göre 5.0, 3.6 ve 3.5 büyüklüğünde üç depremle sallandı. Kırşehir'in yanı sıra Ankara başta olmak üzere bir çok ilde hissedilen, ilk belirlemelere göre can kaybı ve hasara neden olmayan deprem, korku ve paniğe neden oldu.
Reklam