onedio
TBMM’de Kripto Para Mesaisi
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın katıldığı toplantıda ise dezenformasyonla mücadele ile ilgili yasal düzenleme görüşüldü.
Reklam
Kolaya Zam Geldi: 2.5 Litre 20 TL!
etiket
Tekel Bayiiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. Zam sonrasında 2,5 litre kolanın fiyatı 20 TL oldu.
Reklam
Kulis: CHP MYK’da İmamoğlu’na Tepki Gösterildi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tartışma yaratan Karadeniz turu, CHP MYK’nın en önemli gündem maddesi oldu. Bazı MYK üyeleri, Nagehan Alçı’nın geziye davet edilmesine ve “Vız gelir tırıs gider” açıklamasına sert tepki gösterdiği belirtildi.
İnsanlığa Güven Kalmadı: Engelli Oğluna Tekerlekli Sandalye Almak İsteyen Anneyi Dolandırdılar
Dolandırcıların masumların cebine diktikleri göz insanlığımızdan utanmamıza neden oluyor. Bilge Lafcı (45), engelli oğluna internet üzerinden ikinci el eşya satışı yapılan site üzerinden akülü tekerlekli sandalye almak isterken dolandırıldı. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Lafcı, 'Ben giden paraya üzülmüyorum. Biz zaten 30 yıldır bir acı yaşıyoruz. Engelli oğlum üzerinden böyle bir şey yaşamak çok ağrıma gitti” dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
'Dolar Ne Olacak?' Sorusunun Cevabı ile 'Paranızın Yarısını Alacaklar' Diyen Ekonomiste! Yorumlar Burada
Dolardaki yükselişin, enflasyonu daha da yükselteceği öngörülebiliyor. Yılbaşında bu yana 4-5 ay öncesine göre yüksek bir seviyede de olsa stabil seyreden, dolar/TL yeniden yükselişe geçti. Bu yükselişte yurt içi ve dışı birçok etken mevcut olurken, uzmanlar devam edip etmeyeceğini yorumladı. Enflasyondaki yükselişi ise ekonomistler bir nevi 'hırsızlık' olarak görüyorlar.
Reklam