Görüş Bildir
Haberler
Kedilere Su Veren 6 Yaşındaki Çocuğa Bin Lira Para Cezası

etiket Kedilere Su Veren 6 Yaşındaki Çocuğa Bin Lira Para Cezası

Avcılar'da 2 bin dairenin bulunduğu sitede 6 yaşındaki bir çocuğun kedilere su vermesine yönetim tarafından ceza kesilmesi tartışmaya neden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güvenlik kameralarıyla su verenleri belirlediler

Güvenlik kameralarıyla su verenleri belirlediler

Tahtakale Mahallesi’nde bir sitede, yaz aylarında sokak hayvanları için su ve mama bırakan çocukların ailelerine yönetim tarafından ‘Ortak kullanım ihlali’ yaptıkları gerekçesiyle biner lira para cezası gönderildi. Yönetim hangi ailelere ceza verileceğini belirlemek için, sosyal tesis önüne su ve mama bırakan çocukları güvenlik kameralarından tek tek belirledi. Evlerine gönderilen ceza makbuzlarının hukuksuz olduğunu belirten site sakinleri, para cezasını ödemeyeceklerini ifade etti.

"Çocuklar kedileri gördüğü zaman tekme atsa daha mı iyi olacak"

"Çocuklar kedileri gördüğü zaman tekme atsa daha mı iyi olacak"

Para cezası gönderilen site sakini Ferdi Ünal, 6 yaşındaki oğlunun kediler susuz kalmasın diye, boş kedi kabına su doldurduğunu belirterek şunları söyledi: “Kamera kayıtlarından tespit edip, ceza kesiliyor. Ben bu cezaya itiraz ediyorum. Site yönetiminin avukatı, bu cezayı ödemek zorundasınız diyor. Ortak alan kullanım ihlalinden dolayı ceza kesmişler. Komşularımız bu cezayı ödemeyin diyor çünkü, site yönetiminin kedileri sevmediği biliniyormuş. Çocuklar kedileri gördüğü zaman tekme atsa daha mı iyi olacak. Bir kap su verdi diye, bunun cezası bin lira olmamalı. Benim çocuğum boş olan kabı dolduruyor. Madem yasak, o kabı oradan kaldırın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
539
142
78
19
15
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Şu hayvanlara olan nefretinizde boğulun leş insanlar. .

Lily

Kedilere su veren o masum çocuğa bile yaptırım yapacak kadar iğrençsiniz! O çocuk kadar yüce kalpli olamadınız Bin parçaya bölünün o çocuktan ve o canlardan ... Devamını Gör

Turgut Güler

Ben olacam ki orda, vallaa o yönetici denen kanalizasyon canlısını önce peşin fiyatına beş taksitle döver, sonra onu sağlıksız koşullarda koştururum

Beatrize Vaksman

Pesin fiyatina bes taksitte dovmek... cok guzel.... vergisini unutma ki daha cok dayak yesinler.