Kocaeli Kartepe'de eşinden özür dilemek isteyen bir erkek yol kenarını özür pankartları ve romantik mesajlarıyla doldurdu. Aşık vatandaşımız pankarttaki yazıda eşini çok sevdiğini, hata yaptığını ve af beklediğini yazdı. Ezel’in 35. bölüm 1 saat 24 dakika 44. saniyesine gönderme yaptı.
Kahramanmaraş depremlerinin ardından üniversitelerde uzaktan eğitime geçilmişti. Milyonlarca öğrenci üniversitelerdeki eğitim durumunu araştırıyor. YÖK Başkanı Erol Özvar, üniversitelerde 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine ilişkin beklenen kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Özvar'ın açıklamalarının ardından konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki üniversiteler açılacak mı? Üniversiteler 3 Nisan'da açılıyor mu? Eğitim yüz yüze mi yoksa hibrit mi? Devam zorunluluğu var mı?Detayların tamamı içeriğimizde...
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg'un dün çekilen kurasının ardından talihliler belli oldu. Bursa'dan hak kazanan Betül Uğur, 'İki ay içerisinde bir oğlum olacak. Togg’u sünnet aracı yapacağız' dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, deprem bölgesi Adıyaman'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Kendisini tehdit eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ''Cebini dolduran cahil, liyakatsiz, yalaka tayfasını tehdit et'' dedi.
14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine AK Parti listelerinden katılacak olan Hüda-Par’ın Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bakanlık için pazarlık yapılmadığını ama bakanlık verilirse en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.
Göç sorunu dünya tarihinde her daim gündemde olurken, birçok gelişmeye de damga vurmuştur. İnsanoğlunun temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla temel güdüsü olan 'kaçmayı' kullanması, sınırlarla ayrılmış dünyada gelişmiş addedilen ülkelere doğru sürüyor. Göçün ana nedenlerinden biri olan can güvenliği özellikle savaş olan bölgelerden çevre bölge ve ülkelere, yoğun mülteci akınlarına neden oluyor. Türkiye de bu mülteci akınlarından Suriye'deki iç savaşla birlikte 2011 yılından bu yana nasibini alıyor. Yıllardır çok tartışılan ve siyasetin ana malzemelerinden biri olan bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı yayında yaptığı açıklama da konuşuldu.
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile bir araya gelmesi sonrası ünlü piyanist Fazıl Say'dan İnce'ye tepki geldi. Piyanist Fazıl Say, ''Oyları bölecek' korkusu elbette var. Ama: 'Bu şuursuzluk ve bu çapsızlık ile zaten kendini bitiriyor' konusunda herkes hemfikir. 100 kişiden biri İnce savunuyor. Ve ben de yüzde 1 den fazla oy alacağını sanmıyorum (500 bin kişi eder) Gerisi zor ona... Durum bu...' dedi.
Batman’da gerçekleştirilen bir sokak röportajında, ‘Erdoğan’a dokunurlarsa kafa kesmeye hazırız’ diyen bir kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Geçmişte yapay zeka ve robot endüstrisindeki gelişmelerden endişe duyduğunu söyleyen ünlü milyarder Elon Musk, son günlerde büyük ilerleme kaydeden yapay zeka çalışmalarının durmasını istedi. Teknoloji dünyasının önde gelen ismi bu isteğini uzmanlarla beraber yazdığı bir açık mektup ile geliştiricilere gönderdi.
İstanbul'da özel bir anaokulunda öğrencisi E.K.'ya cinsel istismar uygulamaktan, darp ve hakaret etmekten yargılanan İngiliz kadın öğretmen R.K.R. hakkında kırmızı bülten çıkartıldı. Sanık R.K.R. hakkında toplamda 11.5 yıla kadar hapis cezası istendi.
Cinsel istismar ve taciz skandalıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı'na ait kaçak yapılar İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı. Kaçak yapıları İBB tarafından mühürlenen vakıf, mahkemeye başvurmuştu. Mahkemenin bugün vakfı haksız bulmasının ardından ekipler harekete geçti.
Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, dün attığı tweet ile tüm kadınları saat 21.00'de Twitter'a davet etti ve 'Konuşmamız lazım' dedi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun attığı tweet'e komik tepkiler de gecikmedi. 😅
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Muharrem İnce, Türkiye'nin Erdoğan'dan kurtulması lazım diyor. Erdoğan sana ne yaptı? Erdoğan bu ülkeye hizmetkâr olmaktan başka ne yaptı?' sözlerine Muharrem İnce'den çıkış gecikmedi.
Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, son günlerde sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın açıklaması sırasında Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce'nin Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'na söylediği sözlere pek çok isim gibi Mustafa Sandal'da tepki gösterdi.