Görüş Bildir
Altılı Masa Krizinin Şifreleri! "Ayrılığın Arkasında 5'li Çete Var" İddiası
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Ne bir kumar masasında ne bir noter masasında olmayacağız' diyerek Altılı Masa'dan ayrılmıştı. Gazeteci Serpil Yılmaz, İYİ Parti ve CHP arasındaki ayrışmanın derinliklerini yorumladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun '5'li çete' diye adlandırılan iş insanlarına yönelik sözlerinin giderek sertleşmesinin ayrılıkta etkili olduğunu belirtti. Gazeteci Serpil Yılmaz, Kılıçdaroğlu'nun görüşmediği '5'li çete' diye adlandırılan iş insanları ile İYİ Parti'nin görüştünü söyledi. Merdan Yanardağ ise daha sert bir tonda '5'li çete operasyonu' diye sürece isim verdi. 
5 Mart Pazar AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler: Tekrar Deprem mi Oldu?
6 Şubat Pazar günü Kahramanmaraş'ta ve Hatay'da gerçekleşen deprem sonrasında artçı sarsıntılar devam ediyor. Deprem bölgesindeki artçı sarsıntılar herkesi korkuyor. Sarsıntıları hissedenler ise tekrardan deprem olup olmadığını araştırıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD ise hem afet bölgesi ilan edilen yerlerdeki hem de diğer bölgelerdeki depremleri vatandaşlarla paylaşıyor. Peki bugün tekrardan deprem mi oldu? İşte 5 Mart Pazar Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesi.
Reklam
Deprem Konutlarında Jeologların Uyarısından Sonra Hukukçulardan da Uyarı Geldi
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremle 11 ilimizde yaşanan afet sonrası barınma ve soğuk en büyük sorunların başında geliyor. Hükümetin enkazların tamamı kaldırılmadan konut yapımını planlaması bilim insanları tarafından eleştirilmişti. Jeologlar yer ve zemin incelemelerinin tamamlanmasını istedi. Seçimler yaklaşırken hızlı hareket etmek isteyen hükümetin bu planına bir itiraz da hukukçulardan geldi. Depremzedeler için yapılacak konutların plan ve parselasyonunun ilan edilmemesi ve planlara itiraz edilmemesinin mülkiyet hakkına müdahale olacağına dikkat çekildi.
Reklam
Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı İçin Ersan Şen'i Görüşmeye Çağırdı: İşte Canlı Yayında Tüm Yaşananlar
etiket
Altılı Masa'nın dağılması, Meral Akşener'in Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na çağrı yapması, bu iki belediye başkanının bu çağrıya 'olumsuz' yanıt vererek Kemal Kılıçdaroğlu'nun arkasında olduklarını açıklaması, Millet İttifakı'nın artık altı değil beş parti ile yola devam edecek olması... Türkiye gündemi bir süredir tüm bunların içindeyken yeni gündem dün akşam canlı yayında belirlendi. Hukuk Profesörü Ersan Şen canlı yayında İYİ Parti'den teklif gelmesi durumunda Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirtti. Kısa bir süre sonra da telefonu çaldı, arayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'di...İşte Habertürk ekranlarında dün akşam yaşananlar 👇
5 Mart Pazar Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Pazar Günü Kar veya Yağmur Yağacak mı?
Mart ayının ilk günlerinin yaşandığı bugünlerde hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Yağışların yetersiz olduğu Ocak ve Şubat ayının ardından Mart ayında da tüm yurtta kuraklık riski artıyor. Pazar günü ülke genelinde yağış bekleniyor. Sıcaklıklar bazı bölgelerde 3 ila 5 derece azalırken, bazı bölgelerde 2 ila 4 derece artıyor. Peki, 5 Mart Pazar günü hava nasıl olacak? Pazar günü kar veya yağmur yağacak mı? Bakalım, bugün hava nasıl olacak:İşte 5 Mart Pazar günü yurt geneli hava durumu:
Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı Adaylığı İçin Ersan Şen İle Görüşmesi Tartışmalara Neden Oldu
Hukuk profesörü Ersan Şen, katıldığı canlı yayında İYİ Parti’nin kendisine teklif etmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıkladı. Reklam sonrasında yeniden bu konu hakkında açıklamada bulunan Ersan Şen, reklam arasında Meral Akşener'in kendisini aradığını ve ciddi ise kendisi ile görüşmek istediğini söyledi. Tüm bu yaşananlar sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. İşte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Ersan Şen' hakkındaki düşünceleri ile ilgili sosyal medyada konuşulanlardan bazıları 👇
Reklam
Reklam
Ersan Şen Kimdir ve Nerelidir? Hukuk Profesörü Ersan Şen Hakkında Merak Edilenler
Prof. Dr. Ersan Şen katıldığı televizyon programlarında özlelikle de siyasi konularda yaptığı yorumlarla sık sık gündeme geliyor. Hukuk Profesörü Ersan Şen, bu kez de katıldığı bir televizyon programında 'Teklif gelirse Cumhurbaşkanı adayı olurum' sözleriyle dikkat çekti. Peki, Ersan Şen kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Ersan Şen'in eğitim hayatı ve kariyeri.. İşte, Ersan Şen hakkında merak edilenler:
Reklam
Hukuk Profesörü Ersan Şen: "Teklif Gelirse Cumhurbaşkanı Adayı Olurum"
Hukuk profesörü Ersan Şen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını kabul etmeyen İYİ Parti’nin kendisine teklif etmesi durumunda cumhurbaşkanı adayı olabileceğini açıkladı.Meral Akşener tarafından reklam arasında arandığını söyleyen Ersan Şen: 'Akşener, 'Bunda ciddi misiniz' dedi, 'Ciddiyim' dedim, görüşmek istedi. Muhtemelen bu hafta içinde bir görüşme gerçekleştireceğiz'
Reklam