Görüş Bildir
İYİ Parti'den Millet İttifakına Yeni Öneri! İmamoğlu ve Yavaş için Ara Formül
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alarak yaptığı açıklamalarıyla Altılı Masa'dan geçen hafta ayrıldı. Akşener Kılıçdaroğlu'na ve Altılı Masa'daki diğer liderlere yönelik 'Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edilmiştir. Altılı masa tek bir adayın tasdiki için çalışan bir yere dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne bir noter masasında olmayacağız' dedi. Geçen hafta başlayan krizin ardından İYİ Parti şimdi yeni bir öneriyle geri dönüş yaptı. Önce süreci hatırlayalım.
Meral Akşener Altılı Masa'ya Geri Dönüyor
İYİ Parti ve CHP, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Millet İttifakı ortak adayı, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın da Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olması konusunda uzlaştı. Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun gün içinde bir toplantı yapması bekleniyor.
Millet İttifakı Toplantısı Ne Zaman, Saat Kaçta? Altılı Masa Toplantısı Ertelendi mi?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortak adaylığını 'dayatma' olduğunu belirterek Altılı Masa'dan ayrılmıştı. Yaşananların ardından yoluna devam etme kararı alan Millet İttifakı bir kez daha toplanıyor. Ortak cumhurbaşkanı adayının açıklanması beklenen toplantının saatinde değişiklik yapıldı. Peki Millet ittifaktı toplantısı ne zaman, saat kaçta? Altılı Masa toplantısı ertelendi mi?Detayların tamamı içeriğimizde...
Reklam
Reklam
Merkez'e Göre Enflasyonun Sorumlusu Gıda Oldu: Fiyatlar Kuraklık ve Depremlerle Artacak
Merkez Bankası her ay olduğu gibi, TÜİK enflasyon verisinin ardından Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu açıkladı. Cuma günü açıklanan enflasyon verisinde fiyatların yükselişi sürerken, baz etkisiyle yıllık oranın gerilediği görülmüştü. TCMB de fiyatlardaki artışı 'Gıda fiyatları sebze, kırmızı et ile süt ve süt ürünleri öncülüğünde yüksek bir oranda artmaya devam etmiştir' şeklinde yorumladı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ve dünyada da görülen kuraklık tehlikesiyle gıda fiyatlarında artışın süreceği öngörülüyor.
Reklam
6 Mart Pazartesi İstanbul Baraj Doluluk Oranlarında Son Durum: İstanbul’da Barajların Yüzde Kaçı Dolu?
Yağmurlu havaların giderek azalmasıyla Türkiye'nin en kalabalık ili İstanbul'da ortalama baraj doluluk oranı yüzde 35.34 oldu. Barajlardaki su seviyeleri kritik seyrini sürdürmeye devam ediyor. Vatandaşlar, kuraklık endişesi ile baraj doluluk oranlarını yakından takip ediyor. İşte, İstanbul'a su sağlayan 10 barajın 6 Mart Pazartesi gününe ait doluluk oranlarıPeki, İstanbul'da baraj doluluk oranı yüzde kaç oldu?
Depremzedelerin Yeni Evleri İçin 20 Yıl Boyunca Borçlandırılacak Olması Herkesi İsyan Ettirdi!
etiket
Kahramanmaraş depreminin ardından 105 binden fazla bina yıkıldı ve vatandaşlarımız evsiz kaldı. Evi yıkılan vatandaşlara da TOKİ tarafından yeni konutların yapılacağı belirtildi. Geçtiğimiz gün de depremzedeler için ödeme planı açıklandı. Bu ödeme planında depremzedelerin 20 yıl boyunca borçlandırılacak olması ise tepkiyle karşılandı. Birçok kullanıcı sosyal medyada isyan etti.
Reklam
Kılıçdaroğlu'na '400 İsimlik Dokunulmazlar Listesi Verildi' İddiası!
Beşli Masa, bugün ittifakın cumhurbaşkanı adayını açıklayacak. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in masayı terk etmesiyle muhalefet cephesinde sert tartışmalar dönmeye başladı. Son olarak ise ortaya çok konuşulacak bir iddia atıldı. Sık sık 'Beşli Çete'den hesap sorulacağına dair ifadeler kullanan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, dokunulmaması istenen isimleri içeren 400 kişilik bir liste verildi.
Reklam
6 Mart Pazartesi AFAD ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi: Yine Deprem mi Oldu?
6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir ay geçti. Yaralarımızı sarmak için çabaladığımız bugünlerde deprem bölgesinde artçı sarsıntılar sürüyor. Yaşadığı bölgede sarsıntı hissedenler 'Yine deprem mi oldu?' sorusunun yanıtını bulmak üzere arama motorlarına yöneldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi ülkemize meydana gelen depremlerin verilerini detaylı şekilde kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde Çorum'da 2.5 ve 3.2 büyüklüğünde depremler oldu. Kahramanmaraş'ta ise birçok artçı kaydedildi. Peki bugün deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? Deprem kaç büyüklüğünde oldu? İşte 6 Mart Pazartesi günü AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi.
Reklam