Görüş Bildir
Akşener, Dünya Emekçi Kadınlar Günü Sebebiyle Anıtkabir'i Ziyaret Etti
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle Anıtkabir'i ziyaret etti. Beraberindeki kadınlarla mozoleye çiçek bırakan Akşener, Anıtkabir Özel Defteri'ne 'Tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de yılmayan, yıkılmayan ve mücadeleden asla vazgeçmeyen Türk kadınlarıyız.' ifadelerini yazdı. 
CHP Gençlik Kolları, Kemal Kılıçdaroğlu'na Hazırladığı Netflix Temalı Seçim Videosuyla Dikkat Çekti
Türkiye'nin gündemi yaklaşık iki haftadır seçimleri kapsıyor. 7 Mart Pazartesi günü 6'lı masa cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştı. Millet İttifakı'nın adayının açıklanmasının ardından sosyal medya pek çok editle dolmaya başladı. Aynı şekilde CHP Gençlik Kolları'nın Kemal Kılıçdaroğlu için hazırladığı Netflix temalı seçim videosu da viral oldu. 👇🏻
Selahattin Demirtaş'tan Meral Akşener'e Açık Mektup ve 4 Soru
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün akşam katıldığı TV programında 'CHP ile HDP görüşebilir mi?' sorusuna 'Görüşebilir, bu net. Ama bize asla getiremez' yanıtını verdi. Akşener'in açıklamaları üzerine 6 yıldır tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e açık mektup yazıp 4 soru sordu.
Yemek Videoları Çeken Salih'in Depremde Kaybettiğimiz Taha Duymaz'la Olan Benzerliği Görenleri Hayret Ettirdi!
Sosyal medyada yemek yapma videolarıyla tanıdığımız Taha Duymaz, 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremine memleketi Hatay'da yakalandı ve 12. günde cansız bedenine ulaşıldı... Aramızdan ayrılan Taha Duymaz'ın ardından aynı şartlarla yemek yapma videoları çeken Salih, sosyal medyanın dikkatini çekti. Salih'in bu kadar dikkat çekmesinin sebebi ise mutfağından önlüğüne, araç gereçlerinden saçına her şeyiyle bizlere Taha Duymaz'ı hatırlatması oldu.
Reklam
Reklam
Ekonomide Seçim Senaryoları: Seçimden Sonra IMF Gelir mi?
14 Mayıs'ta yapılması planlanan seçimlerin ana gündemi aslında ekonomi. Türkiye'nin gündeminde son dönemde deprem, parti ittifakları gibi başlıklar yer alırken, tüm bunların temelinde de ekonomi öne çıkıyor. Bir yandan son yıllarda eriyen alım gücü, artan hayat pahalılığı, enflasyon, Borsa ve dolar gündemden düşmezken, uygulanan ekonomi modelinin de iktidar değişirse değişeceği biliniyor. İktidarın devam etmesi halinde durum daha belirsiz kalırken, son dönem veriler olumlu olmadığından seçim sonrası Türkiye'nin ekonomisinde senaryolar havada uçuşuyor. Uzmanlar ne diyor?
Reklam
Taksim'de Kadın Korkusu! Alanı Bariyerlerle Kapattılar
İstanbul Taksim meydanı ve İstiklal Caddesi'nde polis 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yapılacak Feminist Gece Yürüyüşü için tedbirler almaya başladı. Beyoğlu Kaymakamlığı, Feminist Gece Yürüyüşü için toplantı, gösteri ve yürüyüş yasağı getirirken, İstanbul Valiliği'nin kararı doğrultusunda toplu ulaşıma kısıtlama getirdi.
e-Devlet Elektrik Yardımı ile Fatura Ödeme Nasıl Yapılır? e-Devlet Fatura İşlemleri
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan elektrik tüketim desteği ile fatura ödeme işlemleri önceden sadece PTT şubelerine giderek yapılıyordu. Yapılan son değişiklikle birlikte bu karar değişti ve artık elektrik faturası ödemeleri e-Devlet üzerinden yapılabilir hale geldi. e-Devlet elektrik yardımı ile fatura ödemenin nasıl gerçekleştiğini merak edenler ise internette araştırmalarına başladı. Peki e-Devlet ile elektrik faturası nasıl ödenir? Detaylar haberimizde.
Reklam
Cansu Canan Özgen'in Nagehan Alçı'ya Gazetecilik Hayatının Ayarını Verdiği Soru Yeniden Gündem Oldu!
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının açıklanmasının ardından Habertürk Yazarı Nagehan Alçı yeniden gündem oldu. Nagehan Alçı'nın, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı seçildiği takdirde, Belediye Başkanlarının da Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı görevini üstleneceği haberi karşısında yaptığı yorum tepki çekmişti. İşte tüm bu konuşulanların ardından Cansu Canan Özgen'in, Nagehan Alçı'ya geçtiğimiz yıllarda sorduğu bir soru yeniden gündeme oldu! 👇
Reklam
İçimizin Yandığı Deprem Bölgesinde Enkaz Altından Kurtarılan Hayvan Dostlarımızdan Unutulmaz Kareler
Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki korkunç boyuttaki deprem hepimizin yüreğini dağladı. Açıklanan son verilere göre 7108 vatandaşımızın hayatını kaybettiği felaket 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Arama kurtarma ekipleri ve çevredeki vatandaşlar enkaz altındaki vatandaşlara ulaşmak için insan üstü bir çaba harcıyor. Göçük altından duyulacak en ufak ses için beklediğimiz anlarda zaman zaman güzel haberler geliyor. Enkazın altından kurtarılan hayvanlar da bizlere umut ışığı oluyor.
ABD'de TikTok'un Yasaklanması İçin Yasa Teklifi Sundu: TikTok’un Ülke Çapında Yasaklanması Bekleniyor!
Son dönemlerin en popüler sosyal medya uygulaması TikTok hakkında yeni detaylar gündeme geliyor. ABD'de bir grup senato üyelerinin, Başkan Joe Biden'a Çinli sosyal medya platformu TikTok'un yasaklanması için daha fazla yetki veren iki partili yasa teklifi sunduğu öğrenildi. Gündeme gelen konunun ardından 'TikTok ABD'de yasaklandı mı, Neden yasaklandı? soruları gündeme geldi. İşte detaylar...
Seçime Giderken Kasada Para Var mı? Hazine'de Açık Rekor Kırdı Ekonomistler Ne Yorum Yaptı?
Hazine ve Maliye Bakanlığı, nakit dengesi Şubat'ta 171,5 milyar TL, Ocak-Şubat dönemindeyse 225,8 milyar TL açık verdi. Faiz dışı denge de Şubat'ta 140,1 milyar TL, Ocak-Şubat döneminde de 174,7 milyar TL açık verdi. Tüm bunlar ne demek mi? 2 ay içinde seçime giden bir Türkiye, deprem felaketinin etkilerini yaşayan 15 milyon vatandaş, son yıllarda alım gücü avuç içi kadar kalan çalışan kesim, ihracat önemli derken açıklardan açık beğenen bir dış ticaret. Ekonomistler ne diyor bakalım mı?
Reklam