TİP, Gökhan Zan'ın Adaylığını Geri Çekti: Gökhan Zan'dan Açıklama Geldi
Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay'da Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği Gökhan Zan'ın adaylığını geri çekti. TİP'ten yapılan açıklama sonrası basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Gökhan Zan, 'Tehdit ve şantajlara boyun eğmeyeceğim, adaylığıma halkımla birlikte devam edeceğim' dedi.
Ankara'da 8 Yıl Süren Korkunç İstismar! 'Yanına Götürdüğü Kişilerle İlişkiye Girmem İçin Zorluyordu'
Ankara'da kısmen zihinsel engelli kızı Z.N.İ.'ye 8 yıldır istismarda bulunmak ve yanına götürdüğü erkeklerle cinsel ilişkiye zorlamak suçlamasıyla hakkında dava açılan Ergün İ.(48) ile oğlu S.A.İ.'nin (23) yargılanmasına başlandı. Mahkemede ifade veren Z.N.İ., 10 yaşından beri istismara uğradığını belirterek, 'Babam yanına götürdüğü kişilerle benim cinsel ilişkiye girmem için beni zorluyordu. İlişki yaşadıktan sonra babam para da alırdı.' dedi.
Trabzonlu Gençler Tribün Lideri'den Fenerbahçeli Taraftarları Kızdıracak Açıklama!
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler için şampiyonluk yolunda kritik öneme sahip mücadele öncesinde Trabzonlu Gençler Tribün Lideri, “Futbol olarak intikamımızı alarak Fenerbahçe’yi şampiyonluktan edelim.” açıklamasında bulunarak taraftarlarına seslendi.
Muharrem İnce'den Oğuzhan Uğur'a: "Beni Harcadı"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un geçen yıl katıldığı programında hazırlanan fragman nedeniyle imajının yıprandığını söyledi. Muharrem İnce, 'Çok izlettirmek uğruna beni harcadı' ifadelerini kullandı.