1 Saatlik Görüşme: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi Kabul Etti
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde MHP lideri Devlet Bahçeli’yi kabul etti. İki liderin görüşmesi 1 saat sürdü. Devlet Bahçeli, dün partinin grup toplantısı sırasında fenalaştığı için konuşmasını oturarak yapmak zorunda kalmıştı.
76 yaşındaki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partinin Meclis’teki grup toplantısında fenalaştığı için konuşmasını oturarak yapmış ve kısa tutmuştu.
Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu merak edilirken, MHP lideri bugün yine kameraların karşısına çıktı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli’yi kabul etti ve iki lider 1 saatlik görüşme gerçekleşti.
Bahçeli’nin, görüşmeye gelirken yürümekte zorlandığı dikkatlerden kaçmadı 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın