İstanbul’da yaşanan olayda bir şoför emniyet şeridinden geçen çakarlı araca trafiğe yol açmaları sebebiyle yol vermek istemedi ve kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı (YÖK) öğretim görevlilerine devlet üniversitelerinden daha az maaş ödediği tespit edilen 9 vakıf üniversitesi hakkında inceleme başlattı.
Asal Araştırma, AK Parti’nin yerel seçimlerde yaşadığı büyük oy kaybının nedenini vatandaşa sordu. Ekonomideki kötü gidiş açık ara farkla ilk sırada yer alırken, emekliler ikinci, yanlış aday seçimleri ise üçüncü sırayı aldı.
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın tanıtımına katılıp dualar ettiği 1,5 milyon TL’lik Togg yerine makam aracı olarak 15 milyon TL’lik Audi A8 istediği iddia ediliyor.
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 28 Nisan Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Son zamanlarda Türk vatandaşlarının Schengen başvurusu için randevu alma zorluğu artarak devam ederken ret oranları da artmaya devam ediyor. Şimdi ise sürpriz bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre; İspanya, İtalya ve Almanya, yoğun vize başvuru taleplerini gerekçe göstererek Mayıs ayının sonuna kadar randevuları kapattı.
Mığla’nın Milas ilçesinde, servis minibüsü ile kapalı kasa minibüsün çarpışması sonucu iki araçta da yangın çıktı. Kazada 4'ü ağır 14 kişi yaralanırken, minibüslerin alev alev yanması ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
‘Anoreksiya’ya yakalanarak 37 kiloya kadar düşmesi sonrasında cezaevinden tahliye edilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan tüm yaşadıklarını Kanal D Haber'e anlattı. Ünlü futbolcuları ve iş insanlarını dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'la aynı koğuşta kaldığını söyleyen Nihal Candan 'Sorun yaşamadık. Seçil haber izlemiyor diye biz haber izlemiyorduk' dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Göztepe ve Amedspor'un bir üst lige çıkmasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kutladı.
'Karagül' lakabıyla TikTok'ta yayın yapan M.C.'nin çocuğu düşerek yaralandı. Kanlar içerisinde kalan çocuğunu kucağına alan M.C. yayına devam ederken kadına tepki yağdı. M.C.'nin kızını dövdüğü ve oğlunu banyoya kilitlediği iddiaları üzerine güvenlik güçleri harekete geçti ve M.C.’yi gözaltına aldı.
Etiler’de gece saatlerinde Nusret isimli et restoranına motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda kurşun restoranın yanındaki bankaya isabet ederken, restorana herhangi bir isabet olmadı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayla ilgili polis, peşine düştüğü saldırganın peşinden de ateş açtı.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin 31 Mart Yerel Seçimleri Sonrası yeni bir döneme girdiğini söyleyerek, 'AK Parti ile CHP büyük koalisyonda birleşecek' dedi.
Van’da bir köy ilkokulunda öğretmenlik yapan A.A.'nın 23 Nisan'da yaptığı “Köyün tamamı terör yanlısı” paylaşımı gündem olmuştu. Yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı, öğretmenin Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından merkeze çekildiğini iddia etti.
Antalya'da bir otelin Türk müşteriden 'milliyet farkı' adı altında para alması tepki çekerken, Kültür ve Turizm Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaparak cezai işlem uygulanacağını söyledi.
Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin gündeminde ünlü bir çikolata markasının CEO'sunun müşterisine verdiği cevap vardı. Skandal olayın ardından Ankara'da bir otel sahibinin de oteline kötü yorum yapanlara küfürler ettiği ortaya çıktı.Dikkat: +18 küfürler içerir!
Ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın Ayasofya ile ilgili 'Gudubet bir binadır, namaz kılınmaz' ifadelerine 'imam' Halil Konakçı'dan sert tepki geldi. Konakçı 'Kemalistlerin tarihçi diye tapındığı, İngilizlerin bize dayattığı yalan tarihin azılı müdafisi Ortaylı'nın Ayasofya Camii'mizin aslına dönmesinden rahatsız olması çok normaldir.' dedi.
Beşiktaş Büyükdere Caddesi'nde 7 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Olay sonrası bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken kazada yaralıların olduğu öğrenildi.
Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayetiyle ilgili yeni bir fotoğraf ortaya çıktı. Tetikçiyi cinayetin işlendiği noktaya getiren motokurye, İstanbul'a kaçarken durduğu bir benzin istasyonunda 'görev tamam' pozu vermiş. Kaynak: T24-Asuman Aranca